Regivero- produse românești de îngrijire a părului

sampoane si lotiuni regivero

La Galați Beauty Swap 3 a avut exclusivitate pe eveniment brand-ul Regivero. Manager-ul și biochimist-ul care au lucrat la produse au fost prezenți și ne-au povestit despre filosofia acestui brand, despre conceputul lui și despre ingredientele sale. Totodată, am primit și niște sfaturi din sfera de beauty foarte folositoare!

Cine este Regivero?

Regivero este un brand de produse pentru păr, care a apărut pentru prima dată online în anul 2009. Pe parcurs, cei de la Regivero au căutat non-stop să aducă ingrediente și formule tot mai bune, motiv pentru care odată cu trecerea anilor brand-ul și produsele au evoluat foarte mult. În anul 2017 cei de la Regivero au venit cu un nou design al ambalajelor, perfect pentru calitatea superioară a produselor.

De pe acum vă spun că m-au fascinat produsele din prima datorită ambalajului. Felul de deschidere a cutiei este foarte diferit, elegant și special.

În cele 2 luni care au trecut de când a fost Galați Beauty Swap 3, am testat și folosesc și acum șamponul împotriva mătreții și loțiunea pentru regenerarea părului, de care am să vă vorbesc în detaliu. Celelalte două produse: Șamponul împotriva căderii părului și loțiunea împotriva căderii părului urmează a fi testate după terminarea șamponului împotriva mătreții și atunci am să vă vorbesc despre ele în detaliu.

Cei de la Regivero și-au creat produsele pe baza EPIGENETICII.

Acum probabil te întrebi ce este EPIGENETICA. Nicio problemă. Eu sunt aici exact ca să îți explic.

Ce este epigenetica?

Definiția de pe WIKIPEDIA ar fi următoarea:

Epigenetica este ramura geneticii care studiază variația trăsăturilor fenotipice care sunt cauzate de aspecte ale mediului înconjurător, acestea schimbând comportarea genelor și afectând modul în care celulele le decodifică. [1][2] Astfel, studiul epigenetic are ca scop descrierea alterărilor dinamice din potențialul de transcripție al unei celule.

Acum intervin eu, explicând ceea ce tocmai ai citit.

Epigenetica este un cuvânt bazat pe GENETICĂ, ceea ce știm cu toți ce este- practic ceea ce ne definește pe fiecare în parte. Celulele noastre conțin GENE pe care le luăm de la părinții noștri și de care nu putem scăpa niciodată. Bolile sau transformările corpului nostru în timp au la bază aceste gene, pe care nu le putem schimba oricât dorim, dar le putem ajuta să se mențină într-o stare benefică nouă prin noi metode introduse în practica medicală și în cosmetologie.

Genetica este o ramură a biologiei care se ocupă cu studiul structurii moleculare și a funcționalității genelor, a comportamentului acestora în celule, a rolului lor în ereditare și multe altele.

Ce este fenotipul?

Fenotipul este un ansamblu de trăsături ale unui organism: propietățile biochimie sau fiziologie, dezvoltarea, comportamentul acestuia. Acest fenotip rezultă din EXPRIMAREA GENELOR (procesele prin care informația ereditară este stocată într-o genă) și din influența factorilor de mediu.

Mai pe scurt, fenotipul este ceea ce rezultă din bagajul nostru genetic cu care am fost înzestrați în momentul conceperii de mama și tatăl nostru și interacțiunea acestuia cu factorii mediului înconjurător.

Probabil v-a mai pus în dificultate și cuvântul transcripție. Pe scurt, vă spun că celula trece prin diverse etape și schimbări, iar transcripția este una dintre ele.

 În biologia moleculară şi în genetică, transcripţia este prima etapă a exprimării geniceExprimarea genică este un termen generic care desemnează ansamblul proceselor biochimice care au loc la nivel celular şi prin care informaţia  ereditară stocată într-o genă (constituită din ADN) este utilizată în sinteza unor molecule funcţionale, care sunt proteine (de obicei) ori molecule funcţionale de ARN (în cazul genelor care nu codifică proteine, cum ar fi genele care codifică moleculele de ARN ribozomal sau ARN de transfer).

Poate vi se pare prea greu sau ciudat sau că am intrat prea mult în detalii. Însă, eu chiar îmi doresc să înțelegeți exact cum funcționează produsele REGIVERO pentru a înțelege de ce sunt atât de bune și că merită banii total.

Prin urmare, produsele Regivero au în spate ani de studii, tehnologii dintre cele mai noi existente în lume aflate în continuă dezvoltare și îmbunătățire. Utilizarea epigeneticii este o inovație în domeniul produselor de îngrijire a pielii și a părului și mă bucur enorm că a ajuns și în România!

De pe www.regivero.ro:

Durata de viață a unui fir de păr este limitată. Părul se mișcă în rădăcina timp de 2-4 luni și apoi cade lăsând loc altui fir. Capul pierde în mod normal cca 100 fire/ zi. Dacă observam o cădere excesivă a părului timp de 3 zile fără a-l spăla și firul este însoțit de rădăcina, atunci se ridică problema unei cauze interne și indicat este să folosiți produse pentru creșterea părului.

Părul nostru are la bază o proteină numită cheratină, ce este bogată în sulf. De un păr bogat și sănătos se poate bucura doar o persoană sănătoasă, cu un regim alimentar bine pus la punct. Este recomandat să mânancați alimente care conțin vitaminele A, B, C și E. Produsele care conțin fier și zinc sunt de asemenea indicate, cu atât mai mult când vă doriți ca părul dumneavoastră să crească mult mai repede. De asemenea, un păr lung, frumos și sănătos nu se obține printr-o minune. Aceste rezultate cer timp, atenție și o îngrijire temeinica. Dacă vă doriți să aveți șuvițe mai lungi și dese, vă recomandăm să încercați Regivero plus pentru creșterea părului.

regiveroRegivero Șampon împotriva mătreții

Așa arată șamponul Regivero. Îmi place foarte mult forma recipientului și capacul se deschide foarte ușor. Recipientul este de 250 mL.

Din primul moment m-au atras ingredientele active ale acestui șampon:

  • biosulf
  • extract din scoarță de salcie albă
  • extract din scoarță și frunze de mesteacăn
  • ulei din lemn de ienupăr  

Extractele din plante ajută la prevenirea iritațiilor scalpului și contribuie la restabilirea echilibrului natural a pielii.

Biosulful  reglează secreția de sebum și restabilește nivelul lipidelor aflate pe suprafața pielii scalpului.

De asemenea, mi se pare foarte important că produsele sunt testate dermatologic.

Mod de utilizare: Se aplică pe părul umed, se masează și se lasă să acționeze 3 minute. Se repetă procedura. Se recomandă utilizarea lui de minim 2 ori pe săptămână.

Părerea mea despre REGIVERO Șampon împotriva mătreții

Eu nu am mătreață, în schimb am dermatită seboreică.

L-am utilizat conform instrucțiunilor de 2 ori pe săptămână și l-am asociat cu loțiunea pentru regenerarea părului de care vă voi vorbi mai jos.

Dermatita mea seboretică s-a diminuat vizibil, părul meu a avut mai mult volum și s-a îngrășat mai greu(îl spălam o zi da și una nu, iar acum îl spăl o dată la 2-3 zile). Desigur, s-a simțit și foarte curat.

Mirosul este unul specific, delicat de plante.

Dacă produsul a fost eficient pe o dermatită seboretică, sunt sigură că în cazul celor care au mătreață va fi și mai bun!

 

Regivero Loțiune pentru regenerarea părului

Mod de utilizare: Loținea se aplică pe scalp,după spălare, la rădăcina firului de păr, se masează și mai apoi se întinde pe toată lungimea firelor de păr.

Se lasă să acționeze până la următoarea spălare și NU SE CLĂTEȘTE.

NU se folosește atunci când părul va fi uscat cu foehn-ul.

Conține un complex activ marin și botanic care contribuie la regenerarea părului și ăi redă vitalitatea prin refacerea resurselor de energie ale acestuia, crește nivelul de elasticitate și protecție al părului.

Complexul fitoterapeutic format din Ginseng și Castan sălbatic este un bun stimulent al sănătății pielii capului și al firelor de păr.

Pro-vitamina B5 repară și întărește părul în întregime, îi oferă volum și îl face mai ușor de întreținut.

Extractul de miere hrănește și hidratează părul în întregime.

Acest complex este o excelentă sursă de proteine, nutrienți, aminoacizi, polizaharide și glicogen.

Părerea mea:

După ce am început să îl utilizez, am observat rezultate după numai 2 săptămâni. Fire noi de păr au apărut în smocuri aș putea spune, iar părul existent arată mai frumos și mai sănătos.

Dacă respectați cele spuse pe cutia de instrucțiuni, cu siguranță veți vedea rezultate.

Nu uitați că suntem diferiți, iar timpul până la apariția efectului diferă de la om la om.

Mai am 2 produse pe care vi le arăt mai jos, însă nu vă pot vorbi despre ele deoarece așteaptă să fie folosite după terminarea celor 2 de mai sus.

Mai multe detalii pe :

www.regivero.ro 

Voi ați folosit produse Regivero? Ați avea nevoie de ele?

Posibil să-ți placă și

11 comentarii

  1. Parca ai scris articolul acesta special pentru mine. As avea super mare nevoie de un șampon nou pentru căderea parului. Am încercat numeroase variante, inclusiv de la farmacie și nu am găsit nici o varianta ce sa îmi stopeze căderea. Am și anemie, asa ca lucrez acum și din interior.

  2. Am avut și eu ocazia să testez produsele Regivero, loțiunea pentru regenerarea parului este preferata mea. Deși am părul lung, șamponul împotriva căderii părului mi-a ajuns două luni, l-am folosit de două ori pe săptămână și am făcut și două șamponări.

  3. Eu am folosit produsele impotriva caderii parului si recunosc ca mi-au placut tare mult. Spun asta pentru ca eu chiar am vazut rezultate si parul meu chiar s-a mai indesit pentru ca nu am mai pierdut atat de multe fire. Inclin sa cred ca a fost eficient si chiar i-a intarit radacina. Voi apela si la cel de regenerare pentru ca mi-au desmonstrat produsele Regivero ca pun accent pe calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *