Produse terminate luna septembrie 2019- CeraVe, Vichy, Batiste, La Roche Posay etc.

Știu că acest articol vine foarte târziu, însă, abia acum am ajuns la el, deoarece am considerat că trebuie să fac alte articole înainte, mai importante pentru voi.

Acestea fiind spuse, astăzi am de gând să vă prezint cât de scurt pot eu câteva informații despre produsele terminate de la diverse branduri. Atâta timp cât nu îmi face rău tenului/organismului, eu folosesc un produs până îl termin, deoarece, până una alta, am dat bani pe ele, majoritar, nu? Citiți în continuare pentru a vedea recomandările mele sau produsele care nu mi s-au potrivit de la branduri precum CeraVe, Vichy, Batiste, La Roche Posay și altele.

Produse terminate și recomandate

anian

Produse de îngrijire și curățare a tenului

Vichy Mineral 89

Este un produs pe care l-am folosit cu drag până la ultima picătură. Încă nu l-am recumpărat deoarece doresc să mai testez și altele, dar clar va fi recumpărat. Un gel ușor hidratant, care oferă luminozitate și umple ridurile fine. Mie mi-a plăcut foarte mult să îl folosesc vara și mai apoi ca bază înainte de cremă hidratantă seara, indiferent de anotimp. Vichy Mineral 89 este un produs pe care îl recomand tuturor- aveți un întreg review al lui la mine pe blog! Nu există ten prea sensibil pentru acest produs.

Vezi preț pe Notino 

La Roche Posay Toleriane gel de curățare cremos-hidratant

la roche posay toleriane

Trebuie neapărat să testați acest produs! La Roche Posay Toleriane gel cremos de curățare, non-spumant mi s-a părut un produs minunat pentru ten!! L-am utilizat dimineața, când tenul are nevoie de un cleanser mai blând și m-am îndrăgostit de el. Îl voi recumpăra cu siguranță! Aveți un review întreg al lui pe blog!

Vezi preț pe Notino

Pielor apă micelară 

pielor apa micelara

Apa micelară Pielor a fost un produs ieftin și bun! 400 mL la doar 12-13 lei mi se pare o mare afacere, mai ales că nu este mai prejos decât cea de la Garnier- nu are parfum și curăță foarte bine. O găsiți pe site-ul celor de la Valentino Cosmetics și de asemenea are un întreg review pe blog.

Garnier mască tip șervețel cu cărbune

garnier masca cu carbune

Măștile Garnier nu m-au dezamăgit niciodată, făcându-mă să renunț să le mai cumpăr pe cele Sephora, așa că abia aștept să o recumpăr și pe aceasta, dar și pe celelalte pe care le-am mai testat de la ei: cu lavandă și cu ceai verde, urmând să o mai testez pentru prima dată pe cea cu mușețel și cea pentru hidratare. Tenul meu a arătat foarte bine după utilizarea ei, mai curat și evident matifiat.

Vezi preț pe Notino

Vezi preț pe Elefant

Mostră Dr. Jart Cicapair cremă incoloră și cremă coloră cu SPF

Auzisem foarte multe despre aceste produse, însă testasem doar serul lor pe care mai am puțin și îl termin. Mi-au plăcut ambele produse. Am putut folosi de 2 ori din mostre. Crema incoloră este foarte potrivită pentru seară, iar cea coloră, evident, pentru zi. Multe fete laudă produsul. Eu l-am cumpărat în format mic, dar încă nu îl folosesc deoarece doresc să mai termin măcar unul dintre produse.

După utilizarea cremei colorat cu SPF nu am mai pus fond de ten, iar tenul meu avea o culoare uniformă și cu imperfecțiunile mici/medii acoperite. Se găsește la Sephora.

Mostră Klairs ulei demachiant

Este un produs pe care sper să îl folosesc pe viitor în format mare. Nu m-a dezamăgit- curăță foarte bine machiajul, iar în comparație cu ce am folosit eu până acum ca ulei demachiant (Avon, ceva spumă care se transformă în ulei de la Sephora), a fost mai bun, dar nici cu cel de la Avon nu mi-e rușine! Costă evident mai puțin și merită încercat!

Se găsește în Farmacia Tei.

LVLY mască cu miere de Manuka

lvly masca

Un produs foarte ieftin, care arată foarte cute și care chiar funcționează! La doar aproximativ 3,7 lei găsiți în DM un set de 2 astfel de măști, sub formă de inimioară. Tenul meu a plăcut foarte mult această mască, așa că mi-am mai luat încă un set! Hidratează foarte bine, iar tenul arată evident mai bine. Merită încercată! Cei de la LVLY au o gamă întreagă de produse de skincare: ulei demachiant, spumă de curățare, toner, cremă, ser, balsam pentru buze- pe care le am și abia aștept să le folosesc!

Mostră Bioderma Sensibio gel de curățare

Gelul de curățare Sebium de la Bioderma este preferatul meu de ceva ani și aproape nu am încetat utilizarea lui de-a lungul timpului! Chiar acum îl folosesc și mai am în casă încă 3 recipiente de 200 mL!

Pe cel Sensibio am avut ocazia să îl testez printr-o mostră, diferența fiind că nu are parfum și că este mai delicat cu tenul, motiv pentru care este pentru pielea sensibilă. Aceste produse sunt de fapt pentru toate tipurile de ten, dar au calitatea că pot fi folosite și de tenul sensibil. Mi-a plăcut aproximativ la fel de mult ca cel Sebium care este pentru ten mixt-gras și nu spun că pe viitor nu o să îl achiziționez!

Vezi preț pe Notino

Mostră Kiehls Ser Hydroplumpi