Produse terminate luna noiembrie 2019- Nala, Garnier etc.

Acest articol vine extrem de târziu, aproape de sfârșitul lunii, dar produsele terminate au fost foarte puține, așa că am zis că merită atenție alte lucruri. Am să vă vorbesc pe scurt despre ele, deoarece o să vină articolul cu produse terminate ale lunii decembrie, care are extrem de multe produse. O să vă vorbesc acum despre câteva produse de la Nala, Garnier, Douglas și altele.

Produse terminate recomandate

Produse de îngrijire a corpului

Nala cremă de corp cu flori de primăvară nala crema de corp

Nala cremă de corp este un produs care are un review complet, însă vă reamintesc aici că este un produs care deși s-a consumat repede pentru prețul lui întreg, a hidratat pielea foarte bine și a menținut-o așa până la următorul duș. Miroase delicat și foarte frumos, iar în general toate produsele Nala sunt foarte bune.

Steaua Divină cremă de gălbenele

Este al 3-lea recipient pe care îl termin și îl am început pe al 4lea. Folosesc produsul atât pentru pielea uscată din zona coatelor, cât și pentru îngrijirea intimă. Este o cremă ușor mai scumpă, însă acest lucru se datorează faptului că este mai naturală decât altele.

Produse de îngrijire a mâinilor

Douglas cremă de mâini colecția iarnă

Este un produs pe care l-am purtat în poșetă. Miroase foarte bine și a hidratat de asemenea, bine. Din păcate, această gamă din ce știu nu se mai găsește la Douglas, fiind colecție limitată.

Produse de machiaj

Anastasia Beverly Hills- Creion pentru sprâncene- mostră

abh creion sprancene

A fost o mostră primită din Sephora. Într-adevăr, produsul este foarte bun. Se poate utiliza cu ușurință și de persoanele fără experiență, rezistă foarte bine pe parcursul zilei și este cremos. Din păcate, costă destul de mult și se termină cam repede. Însă, este un produs care cred că ar merita toți banii dacă îți place un look natural și folosești un astfel de produs. Eu l-aș folosi constant sinceră să fiu, numai că se consumă cam repede ca să fac acest lucru. Însă, îl recomand cu cea mai mare plăcere!

Produse de igienă

Ceta Gel intim cu bicarbonat de sodiu

Este al 2-lea recipient pe care îl termin și îl am început pe al 3-lea, așa că asta spune destule despre faptul că îmi place acest produs.
Vezi preț Vegis

Produse de îngrijire a tenului

Purederm Mască pentru față tip hârtie cu cărbune

purederm masca de fata

Este o mască care costă doar 10 lei și care mi s-a părut net superioară multora mai scumpe, precum ar fi cele de la Sephora.

Tenul a rămas curat după utilizarea ei, de o culoare mai uniformă și aspect mai plăcut. Este de mai multe tipuri, pentru diverse probleme și treptat vreau să le testez pe toate.

Garnier mască pentru față de hidratare

De asemenea, o mască sub 10 lei pe care o recomand! Am încercat toate tipurile existente și absolut toate mi-au plăcut! Mi-a lăsat tenul hidratat și cu un aspect plăcut. Merită banii mult mai mult decât alte produse de același tip, mai scumpe.
Vezi preț Notino
Vezi preț Elefant

Produse care nu mi s-au potrivit sau care nu mi-au îndeplinit așteptările

Gloves in a bottle- cremă tratament pentru mâini

Într-adevăr, pentru pielea cu probleme este o cremă bună, însă nu este destul de hidratantă. Cel puțin nu a fost nici în cazul meu, nici al mamei mele care a utilizat-o în paralel cu mine.  Poate în cazul altora a funcționat mai bine. Este o cremă bună, însă nu atât de bună pe cât m-aș fi așteptat. De asemenea, este o alegere foarte bună pentru pielea sensibilă, atopică. Nu are parfum și nu are nicio substanță cu potențial iritativ.

 Pielor gel de duș

Este un gel de duș care a curățat bine, însă mirosul lui nu a fost chiar pe placul meu.

Tu ai o altă părere despre aceste produse?

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *