Produse terminate luna iunie 2019- CeraVe, Holika Holika, The Ordinary, Nyx

Luna aceasta am terminat mai puține produse, însă nu îmi pare rău, deoarece am terminat în general produse care se consumă greu, în timp. Ce să mai spun că a fost și o perioadă de sesiune, deci mă mir că am consumat atâtea.

De data aceasta nu am vreun produs pe care nu îl recomand din cauză că nu este bun, ci din cauză că nu este potrivit tenului meu.

Produse pe care le recomand

Produse pentru ten

CeraVe Gel de curățare nespumant

cerave gel nespumant

Este un gel despre care v-am mai vorbit de nenumărate ori, inclusiv pe Instagram.

Are un review complet AICI și este un produs care va fi cumpărat după ce termin ceea ce am acum.

Este potrivit oricărui tip de ten și îl consider perfect inclusiv pentru tenul mixt ca al meu, nu doar pentru cel normal sau uscat. Consider ca este gelul perfect de curățare pentru dimineață, când tenul nu a luat contact cu machiajul sau atât de mulți poluanți.

Nu usucă tenul, ceea ce este minunat, mai ales pentru curățarea tenului dimineața.

Îl puteți cumpăra de AICI.

Holika Holika gel de curățare cu Alow Vera

holiak holika gel cu aloe vera

Este un gel de curățare pe care îl ador. Conține o cantitate mare de Aloe Vera și are un ușor miros de pepene verde, deși nu conține nimic în acest sens.

Lasă tenul extrem de fin și de curat, nu usucă și este de o calitate evident superioară care merită fiecare bănuț.

Singurul dezavantaj al. Produsul este reprezentat de ambalaj care se sparge în urma presiunii puse ca să scoți produs din tub. Însă, am preferat să mut produsul în alt recipient, deși cel original arată într-un mare fel.

Acest produs este cumpărat de către mine și va fi recumparat cu prima ocazie, deoarece mi se pare extrem de bun.

Se poate cumpăra de AICI.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% peeling – exfoliant chimic

Este a3a sticluță pe care o termin, iar a 4a este deja începută! A făcut minuni pentru tenul meu și nu mai pot sta fără el!

Toate detaliile le aveți AICI, unde am un review complet al produsului. Costă foarte puțin și merită testat de oricare dintre voi!

Isis Pharma Concentrat pentru noapte antiimperfecțiuni mici și moderate

Este un produs pe care l-am folosit aproape seară de seară, în ciuda faptului că este ușor lipicios. Funcționează foarte bine pe tenul cu mici imperfecțiuni și merită încercat dacă aveți probleme! Întregul review, AICI.

Produse de machiaj

NYX Lingerie ruj lichid mat nuanța Lingerie

nyx lingerie french maid

Este un produs bun pentru prețul pe care îl are. Nu rezistă la alimentele uleioase, în rest este foarte rezistent. Nu mi-a uscat buzele și nu are aspect inestetic pe buze. Este 100% rezistent la transfer. Nuanța mea preferată din gama lor este Exotic pe care am și recumpărat-o și pe care o ador.

Îl puteți cumpăra de AICI.

MAC mostră pigment Tan

Este o nuanță absolut divină! Între timp mi-am luat și varianta mini la 46 lei. Merită din plin toți banii. Este un pigment foarte rezistent și care crează un look superb. Mai am încă o variantă a unei culori a acestuia de care sunt cel puțin la fel de încântată.

Produse pentru corp

Sabon Ulei de duș Ginger Orange

Pur și simplu ador gelurile de duș Sabon. De obicei, le iau când este Royal Passport Day, iar acest gel de duș a fost luat anul trecut în iunie, dar deschis abia de 2-3 luni. În același an, de ziua mea am folosit voucherul de 40 de lei tot pentru achiziționarea unui ulei de duș de la ei. Sunt foarte bune, fac spumă foarte repede, curăță eficient și lasă pielea hidratată. Miros divin și vreau să am în casă acest ulei de duș cu orice ocazie.

Îl puteți lua de AICI.

Pielor săpun lichid pentru mâini

Este un produs pe care l-am folosit cu mare drag, chiar dacă este un banal săpun. Mi-a plăcut că este hidratant și că a fost necesară o cantitate mică de produs per spălare, pentru a obține o piele curată. Mai multe detalii AICI.

Vivanatura gel cu aloe vera și argint

Este un gel care se poate folosi pe răni minore și inclusiv pe ten pentru acnee și pori. Eu l-am folosit pentru orice și mi-a plăcut, motiv pentru care l-am și terminat. Toate detaliile, AICI.

Produse pentru unghii

Auchan dizolvant pentru lacul de unghii

Este un produs care prin acetona din compoziție a dizolvat rapid orice lac de unghii, iar acest lucru este exact ceea ce caut eu la un astfel de produs!

Produse pe care nu știu dacă să le recomand sau nu

Sabio scrub pentru buze cu citrice

sabio exfoliant de buze

Este un produs care nu are de ce să nu își facă treaba. În fond, este un scrub din zahăr la un preț foarte bun de 18 lei.

Însă, nu mi-a plăcut la el că are un miros prea puternic și că are în compoziție prea multe uleiuri esențiale.

Aveți reviewul lui întreg AICI, dacă vă plac produsele parfumate, este perfect pentru voi. Eu acum îl folosesc pe cel cu ciocolată care îmi place mult mai mult din punctul de vedere al mirosului.

Produse pe care nu le recomand- nu mi s-au potrivit

Boscia gel detoxifiant de curățare

Am folosit doar o mostră, dar nici nu vreau mai mult. Este un produs care mi-a uscat tenul foarte mult, iar eu am tenul mixt: gras în zona T și deshidratat în rest.

Voi ați folosit ceva de aici?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *