Produse terminate luna februarie 2019- Garnier, Rekze, Sephora, Green Lab

garnier, rekze, barnangen

Astăzi am ales să vă vorbesc despre produsele terminate în luna februarie. Așa cum v-am obișnuit, o să vă spun și ce recomand și ce nu, utilizând argumente. O să găsiți informații despre produse Garnier, Rekze, Sephora, Green Lab, Barnangen, Nyx și nu numai!

Produse pe care le recomand

Produse de îngrijire a tenului

Vivanatura loțiune tonică cu grapefruit și salvie

vivanatura

Despre ea v-am dat toate detaliile de care aveți nevoie AICI. Este o loțiune tonică pe care am să o mai cumpăr pe viitor! Mi-a plăcut foarte mult datorită senzației reconfortante pe care mi-o oferea și îmi simțeam tenul fresh. Acum folosesc o altă loțiune tonică Vivanatura, cu extract de arbore de ceai, care îmi place mult mai mult și de care vă voi vorbi curând! (Se potrivește mai bine tenului meu și are un efect mai puternic)

Însă, și această loțiune tonică este foarte bună și o s-o alternez pe aceasta cu cea cu extract din arbore de ceai!

O puteți cumpăra de AICI. Prețul ei este foarte bun!

Elmiplant Gel de curățare Detox

Este un gel pentru curățare care nu usucă tenul (eu am un ten mixt). Îmi place foarte mult că conține cărbune 100% natural și că are 94% ingrediente naturale. Produsele Elmiplant sunt în general foarte bune, iar acesta nu face o excepție. Curăță foarte bine, îndepărtând eficient ultimile urme de machiaj! Este pentru ten normal/gras! Îl puteți cumpăra de AICI.

Garnier gel de curățare 2 în 1

Este un produs pe care l-am cumpărat dintr-un magazin local, când era la ofertă: 10 lei. L-am cumpărat deoarece pe atunci produsul meu preferat Garnier de curățare se găsea doar în DM unde era prea scump. Acum se găsește și online AICI și sunt foarte fericită că îl pot cumpăra și din România ( eu îl cumpărasem din UK ).

Are o consistență ușor gelatinoasă și curăță foarte bine tenul, dar nu la fel de bine ca Gelul micelar Garnier pe care îl găsiți AICI și pe care îl recomand. Nu vă pot trimite link către acest produs, deoarece nu există în România. Dacă sunteți din Galați, îl găsiți în magazinele Stavros.

Mi-a plăcut de asemenea și faptul că acționează asupra imperfecțiunilor.

Produse de îngrijire a corpului

Barnangen loțiune pentru corp cu soc

Este un produs pe care îl iubesc foarte mult și pe care îl recomand cu mare drag! Merită din plin orice bănuț. Hidratează pielea foarte bine și miroase foarte fin. Acum folosesc o altă cremă de la Barnangen, cu așa numita cold cream. Despre ambele produse aveți toate detaliile AICI, într-un articol dedicat lor.

Le puteți de asemenea cumpăra de AICI.

Produse pentru îngrijirea părului

Rekze Șampon împotriva căderii părului

rekze 63

Este un produs pe care l-am folosit cu mare plăcere. Părul meu rămânea foarte fin după utilizarea lui și mirosea foarte frumos și subtil, cumva a prăjitură.Părul meu a fost mai puternic și mai des, însă Aveți toate detaliile AICI. (într-un articol dedicat lui).Îl găsiți online sau în magazinele DM.

Schwarzkopf balsam Gliss leave-in pentru păr

gliss balsam spray

Este un produs tip spray pe care îl ador. Îl folosesc după ce îmi spăl părul, pe părul ud și îmi lasă părul foarte fin și ușor de pieptănat. Sunt la al 2-lea produs și îl recomand tuturor! (Eu am un scalp gras cu un fir de păr subțire, uscat spre vârfuri). Nu încarcă firul de păr și estompează vârfurile despicate! Îl găsiți AICI și se găsește în mai multe variante, pentru nevoile fiecăreia.

Produse pentru machiaj

Sephora fard de pleoape mono nuanța Sunset at the Beach

sephora fard pleoape

Aceasta este nuanța mea preferată de auriu!! Se știe deja că sunt obsedată de produsele Sephora Collection și mai tot ce se găsește în Sephora, însă merită toate aprecierile produsele lor!

Aceasta a fost o nuanță de auriu care se potrivea la orice și oricui. Foarte fină, foarte frumoasă și cu care se putea lucra foarte ușor. Când au fost reducerile Sephora și au făcut lichidare de stoc acestor produse am căutat prin toate magazinele Sephora din București aceeași culoare, ca să am una de rezervă și din fericire am găsit!

Boys’n’Berries corector lichid Lie to me

lie to me

Mai multe despre el aveți AICI, însă eu acum vreau să vă spun doar că este un produs foarte bun, care acoperă foarte bine, nu se strânge și se lucrează foarte ușor cu el! L-am cumpărat a2a oară, ceea ce cred că spune destule! Îl găsiți pe site-ul celor de la Makeupshop!

Nyx Lingerie ruj lichid nuanța Exotic

Este nuanța mea preferată din gama Lingerie și deja am un înlocuitor!

Costă foarte puțin, este rezistent și este o nuanță divină! Din aceeași gamă mai am nuanța French Maid, însă pe aceasta nu știu cât am să o recumpăr! Voi mai vedea!

Produsul se găsește în magazinele Nyx sau pe site-ul celor de la Makeupshop!

Sephora ruj nuanța Oh, oh!

Acest ruj nu se mai produce din păcate și este nuanța mea preferată din toate timpurile! Acum caut obsedată o nuanță care să fie măcar 90% la fel! Cei de la Sephora au scos o nouă gamă de rujuri, foarte bune și mai ieftine, cu o formulă îmbunătățită, însă din păcate nu mai produc și aceleași nuanțe! Au foarte multe nuanțe superbe, pe care le am deja și o să îmi mai cumpăr, însă aceasta este nuanța de care sunt obsedată total, și sper să îi găsesc un înlocuitor!

Zoeva Graphic Brows

Este cel mai bun creion pentru sprâncene pe care l-am folosit vreodată!

Se pot trasa linii foarte precise și fine cu el, este rezistent, arată demențial și are o pensulă atât de bună încât am păstrat creionul doar pentru pensulă!

Mai multe detalii despre el aveți AICI.

Essence Mousse fond de ten

Este un produs pe care eu l-am folosit ca să îmi conturez fața. Este un produs foarte bun pentru asta, dar și ca fond de ten (desigur, nuanțe mai deschise). Însă, trebuie să îl arunc deoarece a expirat și se consumă foarte greu! Îl recomand! Îl găsiți AICI.

Produse pentru unghii

Farmec Dizolvant de unghii

Este un dizolvat destul de puternic, însă de aceea îmi și place! Nu am unghiile foarte sensibile și il utilizez deoarece dizolvă imediat lacul de unghii, inclusiv sclipiciul!

Produse care nu mi s-au potrivit/nu știu dacă să le recomand

Green Lab apă micelară

Să nu mă înțelegeți greșit, este o apă micelară foarte bună! Curăță foarte bine, însă m-au usturat ochii de la ea! Acum folosesc laptele lor demachiant, și deși nu sunt mare fană, este mult mai bun, deoarece nu mă ustură ochii de la el așa tare! Găsiți toate informațiile necesare AICI.

Scahebens mască pentru față cu extracte din Marea Moartă

Nu am observat vreo diferență după ce am folosit-o, însă poate o utilizare a fost prea puțin. Pot spune de fapt, doar că tenul meu a fost mai curat și mai fin după utilizarea ei.

Produse pe care nu le recomand

Dr. Organic Mască pentru păr cu iasomie pentru volum

Este o mască pentru păr care miroase foarte frumos, însă, pur și simplu nu i-a făcut nimic părului, da păi să îi mai dea și volum!

Voi ați folosit aceste produse? Aveți alte păreri?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *