Produse terminate în luna Aprilie

A venit timpul pentru primul meu articol în care vă prezint ce produse mi s-au terminat în luna aprilie. Din păcate, încă nu am un loc unde să le țin pe toate, ca să vă prezint totul într-un video, însă promit că încerc să rezolv asta cât mai repede.

De ce am vrut să fac un articol despre produse terminate în luna aprilie?

Vreau să vă arăt ce produse aș mai cumpăra încă o dată și ce nu, totul corelând cu tipul meu de piele, ten, păr și preferințe în cazul ingredientelor.

 • 1. Bioderma Apă Micelară pentru ten gras, 100 ml
 • 2. Elmiplant crema cc nuanța DESCHIS, 30 ml
 • 3. Douglas Naturals mască hidratantă pentru față, 10 ml. Reviewul acesteia îl găsiți aici.

elmiplant, douglas, bioderma

 1. Bioderma apă micelară pentru tenul gras– este o apă micelară care curăță bine, însă nu am să o mai cumpăr deoarece mirosul este prea puternic pentru placul meu. În schimb, am să o cumpăr pe sora ei, cea pentru piele sensibilă, fără parfum, pe care o ador și pe care o consider cea mai bună apă micelară!

2. Din păcate nu am apucat sa îi fac un review cremei CC de la Elmiplant, însă aceasta a fost a2-a oară când am cumpărat-o și cu siguranță va urma și a treia. Este o cremă CC cu acoperire mică, care nu încarcă tenul și  îl uniformizează. Nu conține parabeni sau alte substanțe nocive menționate în acest articol și costa doar 13 lei în Auchan, prețul fiind mai mare în alte magazine sau supermarketuri. Este perfectă pentru vară și pentru momentele când tenul nu are o acnee accentuată.

3. Douglas Naturals mască hidratantă– 5.5 lei la reducere, 11 lei preț normal. Mi s-a părut o mască de față hidratantă foarte bună, pe care aș mai cumpăra-o să o mai folosesc înainte de anumite evenimente. Are un miros destul de puternic pentru placul meu, însă este unul obținut din produse naturale. Produsul este BIO și CRUELTY-FREE. Review-ul îl găsiți aici.

 • 4. Șampon Keratin Complex 1000 ml
 • 5. Sephora mască de noapte cu alge
 • 6. Essence pudră compactă pentru matifiere
  4. Șamponul Keratin Complex a avut un miros extraordinar, a fost cu cireșe și a fost extrem de delicat și plăcut. Însă, nu am să îl mai cumpăr pentru că nu a avut absolut niciun efect asupra părului meu, ba din contră, îl simțeam foarte aspru și era foarte încurcat după baie, ceea ce un șampon cu keratină pentru reparare nu ar trebui să facă.

5. Masca de noapte Sephora cu alge pentru detoxifiere a fost o mască care m-a surpins plăcut și pe care am luat-o la reducere la doar 5.5 lei (și altele 9 pe lângă ea). Din păcate în România nu se mai găsește în magazine, însă au acum o altă varietate de măști cu alge care sunt la fel de bune!

6. Pudra matifiantă Essence costă undeva la 15 lei și este o pudră pe care am să o mai cumpăr încă o dată cu siguranță! Pentru prețul pe care îl are și-a făcut efectul foarte bine, nu încarcă tenul și nu lasă urme albe!

 • 7. Elmiplant– benzi de față pentru epilare 20 de bucăți
 • 8. Neutrogena cremă de mâini 150ml

elmiplant, neutrogena

7. Benzile de epilare a feței de la Elmiplant sunt singurele cu care mă înțeleg foarte bine și care îmi plac. Din punctul meu de vedere, acestea sunt cele care smulg cele mai multe fire de păr și sunt în jur la 8-9 lei în supermarketuri.

8. Crema de mâini Neutrogena este o cremă de consistență ușoară, moale care hidratează mâinile fără să lase urme grase! Îmi place foarte mult că are pompiță! Este o cremă bună, pe care am să o mai cumpăr când o să am ocazia. Mometan o folosesc tot pe cea de la ei, dar care nu are parfum.

 

Cam asta a fost pentru luna aceasta! În curând o să fac si articolul cu favoritele lunii- adică ceea ce am folosit eu cel mai des această lună și de ce!

Voi ati folosit vreo unul din aceste produse?

Posibil să-ți placă și

25 de comentarii

  1. Pudra este albă, translucidă care în momentul aplicării cu o pensulă mare, pufoasă, pe ten devine invizibilă. O consider mult mai bună decât pe cele care au culoarea tenului, care pot oxida. Eu una am fost foarte încântată de ea, iar culoarea tenului nu mi-a fost influențată spre alb/mai deschis absolut deloc.

  1. Dacă nu ai pretenția ca ceea ce folosești să nu aibă parfum, se poate folosi pentru orice tip de ten, fără probleme. Cea pentru ten gras conține Zinc care ajută la purificarea și eliminarea acneei, rău nu are cum să facă! Cel puțin, asta este părere mea. Mama are tenul normal și folosește și ea din produsele mele. Iar eu îl am mixt. Gras în zona T în unele momente, după spălare uscat indiferent cu ce mă spăl, iar uneori normal. :))

 1. CC Cream-ul l-am folosit si eu acum ceva timp. Raportul calitate pret este foarte bun si daca ar fi rezistent la transfer chiar l-as mai incerca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *