Produse Sano- curățenie fără limite

În general, eu nu prea m-am atins de nimic ce ține de făcut curățenie, deoarece mama se ocupa de tot. Am primit la Galați Beauty Swap 3 produse Sano și au picat la țanc deoarece următoarea zi am plecat la București, unde m-am și mutat.

Desigur, deoarece nu m-am ocupat de curățenie până acum, nu am mai folosit produsele Sano, însă mama mea a fost foarte încântată când le-a văzut deoarece consideră că sunt niște produse foarte bune care merită toți banii.

Ajunsă la București, am pus produsele de curățenie la treabă și mi-am format și eu propia părere. Am să vă spun câte ceva despre fiecare produs în parte.

Sano Floor Fresh Homesano floor fresh

Este un produs pentru toate tipurile de pardoseli.

Este o formulă concentrată, care miroase intens, dar nu nesuportabil. Mie îmi place acest lucru deoarece mi se pare că pe lângă senzația de curățenie pe care ți-o oferă, îți dă și o senzație de prospețime.

Promite să curețe, să ofere strălucire, să parfumeze și să protejeze. Din experiența propie vă spun că face toate aceste lucruri și chiar m-a uimit. Pardoselile rămân strălucitoare destul de mult timp și chiar se observă că își îndeplinește caracteristica de curățare foarte bine.

Vine într-o cantitate de 1L și se pun 2 capace de 50mL la 5L de apă.

Eu sunt mulțumită de produs și mă bucur că am avut ocazia să îl testez.

Sano Detergent de vase Spark 

sano spark

Eu l-am primit cu aromă de lavandă ți chiar îmi place cum miroase.

Promite să aibă un miros delicat, să lase vasele curate și strălucitoare. De asemenea, este alcătuit doar din ingrediente cosmetice.

Are un conținut de cel puțin 24% de ingrediente active.

Se poate aplica pe burete, dar și direct pe vase.

Cum l-am folosit eu? Eu am ales ambele opțiuni, în funcție de situație. Face multă spumă aplicat pe burete și cu o picătură speli un număr mare de vase (desigur, poate depinde și de cât de plină de grăsimi este vasul de bucătărie). Aleg să îl aplic direct pe vas, în momentul în care spăl o tigaie plină de ulei.

Nu am mâinile deshidratate după utilizare.

Este un produs pentru vase care trebuie testat! Mie îmi place foarte mult ceea ce oferă și simt că îmi ușurează munca.


Sano Forte Plus pentru bucătărie

Este un gen de produs cu care gospodinele sunt obișnuite: tip spray pentru curățarea eficientă a aragazului și nu numai. Orice murdărie de pe suprafețele care nu sunt afectate de produs poate fi îndepărtată cu ajutorul Sano Forte Plus.

FOARTE IMPORTANT! Folosiți obligatoriu mănuși și ochelari de protecție când folosiți acest produs!!!

Produsul promite să curețe orice murdărie, fiind destinat în special aragazului- care se murdărește rapid și mâncarea căzută pe acesta se întărește imediat, devenind aproape imposibil de curățat. Pentru a fi atât de eficient și să facă ceea ce promite, trebuie să conțină substanțe active foarte puternice- de aceea poate provoca arsuri grave dacă nu vă protejați cum am zis mai sus!

Se deschide capacul de siguranță și se aplică pe zonele pe care dorești să le cureți. Se lasă să acționeze 2-3 minute și se șterge cu o lavetă sau burete umed. Apoi, se clătește cu apă din abudență.

Eu l-am folosit în special pe aragaz și pot spune că este așa de eficient cum promite! Era și cazul la ce substanțe active puternice are.

NU se folosește pe produsele învelite în Teflon/aluminiu.

Trebuie să îl încercați, chiar merită!

Săpun lichid Careline hidratant pentru mâini cu unt de Shea

Săpunul are 500mL și promite să fie puternic hidratant.

Vă asigur că într-adevăr este foarte hidratant și miroase foarte foarte frumos. Miros care persistă destul timp pe mâini.

Trebuie folosită o cantitate mică de produs pentru o curățare eficientă, deci nici nu vreau să mă gândesc cât de mult timp mă va ține. Și vă spun că mă spăl pe mâini de cel puțin 10-15 ori pe zi. Îmi place foarte mult că este hidratant.

Odată cu aceste produse am primit și un produs textil Sano pe care eu îl folosesc în bucătărie pentru uscarea vaselor de bucătărie.

Mai multe informații despre aceste produse și altele marca Sano AICI.

Le puteți da un like paginii de Facebook și să îi urmăriți pe cei de la Sano AICI.

 

Voi ați folosit ceva din produsele de mai sus? Dar alte produse Sano? Ce îmi mai recomandați?

Posibil să-ți placă și

11 comentarii

  1. Deci mie imi place de mor sapunul Careline <3
    Totodată am folosit si eu produsele Sano si am rămas plăcut surprinsă de eficacitatea lor, mult mai ridicată față de alte produse din aceeasi industrie .

  2. Chiar mi se par interesante produsele lor. Am folosit o parte din aceste produse si ma declar extrem de multumita. Am mai vazut cateva produse noi in market si am sa mai incerc si altele pentru ca am prins curaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *