Produse favorite luna Aprilie- Neutrogena, Garnier, The Ordinary

Astăzi am decis să vă arăt ce produse am folosit eu cel mai mult în luna Aprilie și cu ce scop. Nu am să vă arăt și produsele de makeup deoarece ar fi fost un articol interminabil, însă am să vă prezint pe scurt produsele de îngrijire a tenului și a corpului. Printre brandurile cele mai folosite au fost: Neutrogena, Garnier, The Ordinary și nu numai.

În ultimul timp am acordat o mai mare atenție îngrijirii tenului meu și a pielii corpului deoarece vine vara și vreau ca pielea mea să arate foarte bine. Scopul meu este ca pe timp de vară să nu mai fie nevoie să folosesc fond de ten, deoarece știm toate că deja un fond de ten încarcă tenul mai mult sau mai puțin, în funcție de calitate, însă pe timp de vară pentru mine tot este un chin să îl folosesc.

Demachiere- Garnier, Avene

-am utilizat cel mai mult acest gel de curățare micelar de la Garnier, care din păcate nu se găsește în România. Curăță foarte bine, nu usucă tenul și chiar nu ai nevoie de apă micelară ca să ai un ten perfect curat. Îl folosesc în general când am un makeup mai complex care are nevoie de o curățare intensă. Dacă îl găsiți pe undeva trebuie neapărat să îl cumpărați! Eu una l-am luat din aeroport din Luton.garnier, avene, the ordinary

  • apa termală de la Avene a fost perfectă pentru perioada iernii, iar pentru perioada mai călduroasă este absolut minunată; este antiritantă, răcoritoare, foarte bună pentru arsurile solare și chiar pentru tratamentul rănilor; este foarte bună pentru purificarea tenului și pentru fixarea machiajului, dar poate fi folosită și după demachiere pentru a elimina ultimile impurități. Eu una o folosesc pentru toate acestea și sunt extrem de mulțumită de ea și de tenul meu. O am de la sfârșitul lunii august, iar de vreo 2 luni o folosesc dimineața și seara, după curățarea tenului și încă mai am produs.

Exfoliere ten- The Ordinary

  • folosesc AHA 30% + BHA 10%, o substanță acidă cu pH=3,6; sunt la a2-a sticluță iar asta cred că este înde.ajuns ca să vă dați seama cât de mulțumită sunt de ea; am folosit-o ca să îmi exfoliez fața o dată pe săptămână; mai multe despre această soluție o să găsiți într-un review pe care o să îl fac zilele următoare;

Tonifiere ten și îngrijire mâini- Apă de trandafiri și Neutrogena

Pentru tonifierea tenului am folosit această apă de trandafiri, cu un mios minunat, natural, fără parfumuri/arome sintetice! Am folosit-o înainte de a aplicat fondul de ten și imediat dupa apa termală Avene! Mi se pare că tenul meu este mai luminos, mai hidratat și că makeup-ul se așează mai bine.

Cremă de mâini Neutrogena fără parfum, a venit după ce am terminat-o pe cea de 150ml cu pompiță și mă înțeleg foarte bine cu ea. Nu are parfum, nu lasă o senzație grasă și hidratează!

Păr- Garnier, Gerovital, Batistegarnier ulei

După ce îmi spăl părul folosesc acest ulei pentru toate tipurile de păr, cu ulei de argan de la Garnier. Îmi face părul mai fin, firele despicate nu se mai văd atât de evident și îl face foarte ușor de descurcat. Îl recomand cu mare drag, însă trebuie să aveți grijă la cantitatea de produs aplicată.

batiste, gerovital

Când îmi usuc părul sau îl fac cu placa, pe tot parcusul lunii am utilizat acest ser termoprotector de la Gerovital, pe care l-am cumpărat la începutul lunii. Chiar mi-a lăsat o impresie foarte bună, deoarece am observat că dupa fiecare utilizare părul meu și-a păstrat integritatea mai mult decât în momentele în care nu utilizam acest ser.

Când nu am avut timp să îmi aranjez părul cu placa, am folosit Texturizing spray de la Batiste  pentru a da un plus de textură, volum și un aspect de păr „ciufulit”, că dacă tot nu e aranjat, să fie treaba bună.

Cremă hidratantă pentru corp- Neutrogena, fără parfum

Face ceea ce promite, hidratează pentru 24 de h și sunt foarte încântată de ea!

crema neutrogena corp

Desigur, am mai folosit multe alte produse: crema pentru hidratarea feței Sebium Vegetal de la Yves Rocher, ser cu Niacinamidă și Zinc de la The Ordinary pentru pori dilatați și cicatrici postacnee.. însă pe acestea vi le voi prezenta cu altă ocazie.

Voi le-ați folosit? Ce părere aveți despre ele?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *