Produse de machiaj accesibile tuturor Wibo- Valentino Cosmetics

Știți că sunt o mare iubitoare de produse de machiaj și că am în colecție produse de toate tipurile, diverse branduri, toate culorile posibile aproape și chiar multe nuanțe asemănătoare între ele. Acum nu mult timp s-au mai adăugat colecției mele și câteva produse de la Wibo, pe care le găsiți pe site-ul celor de la Valentino Cosmetics.

wibo valentino cosmetics

Wibo este un brand de produse de machiaj din Polonia, care nu a ajuns de mult timp la noi în țară. Prețurile produselor lor sunt extrem de accesibile tuturor, iar calitatea chiar este superioară, având în vedere prețul mic pe care îl au. Vreau să mai testez de la ei și rujurile clasice, blushurile, dar și alte nuanțe de lacuri de unghii, deoarece chiar consideră că merită. Am să vi le prezint pe cele pe care le am, în ordinea preferințelor!

Wibo ruj lichid metalic

wibo ruj metalic lichid

Nuanța rujului meu este Gentle Princess. Sunt fană rujuri metalice și chiar am câteva, atât lichide mate, glossuri, cât și clasice.

 • Este un auriu închis- portocaliu foarte frumos, care s-a nimerit să mi se potrivească de minune.
 • Se usucă rapid după aplicare.
 • Pensula de aplicare este perfectă pentru a nu sări conturul natural al buzelor și astfel nu îți poți face un contur inestetic/ nu va fi nevoie să te ștergi pentru a te retușa.
 • Este rezistent, fiind un ruj lichid mat.
 • Nu l-am reaplicat niciodată pe parcursul purtării, deoarece nu am considerat că este nevoie.
 • Nuanța mi se pare chiar versatilă.
 • Textura este cremoasă și are un miros delicat, plăcut.

Nu am nimic de rău de spus despre acest produs.

wibo ruj lichid metalic swatch

Wibo Lac de unghii

wibo lac de unghii

De ceva timp am devenit obsedată de nuanțele de nude pentru unghii. Așa că și acest produs la nimerit la fix pentru preferințele mele!

De asemenea, am devenit mai atentă la îngrijirea unghiilor și am rutină bine pusă la punct înainte de aplicarea unei oje: curățare, tăiere unghii, folosirea unui buffer cu 4 fețe și implicit toate cele 4 fețe, un instrument pentru împingerea cuticulelor, aplicarea unei baze, apoi a ojei în 2 straturi și la final un top coat. Plus un ulei de unghii după uscarea ojei. De obicei sar un pas destul de important: curățarea ojei care ajunge în afara unghiei.

Cu acestea vreau să vă spun că rezistența unei unghii depinde mult de cum pregătim noi unghia pentru ojă. Așa cum trebuie să ne pregătim tenul corespunzător înainte de machiaj pentru a arăta bine.

În cazul meu, cu rutina mai sus menționată, oja a rezistat cam 4 -5 zile. În acest timp, nu am simțit nevoia să o înlocuiesc.

Pensula m-a ajutat să nu depășesc mult marginile unghiei la aplicarea ei. S-a șters ușor și s-a uscat relativ repede.

Wibo creion pentru ochi – maro

wibo creion de ochi valentino cosmetics

Creionul pentru ochi de la Wibo, pe lângă faptul că are un preț foarte mic, vine alături și de o ascuțitoare. Lucru care ne ajută poate mai mult decât puteți crede. Mie cel puțin mi se pare destul de incomod să nu am o ascuțitoare la îndemână. De asemenea, este recomandat ca după fiecare utilizare să ascuțiți creionul.

wibo creion pentru ochi

 • este cremos;
 • se aplică ușor;
 • se poate aplica subțire sau gros;
 • este pigmentat;
 • are ascuțitoare la un capăt, care funcționează foarte bine;
 • are un preț foarte mic;
 • este o nuanță de maro care se potrivește oricui;

Un mic minus ar fi că nu rezistă chiar așa de mult precum te-ai aștepta după ce citești ce scrie pe el, însă depinde și de ce tip de machiaj îți dorești.

Eu îl integrez perfect într-un machiaj natural pe care știu că îl voi purta 2-4 ore sau atunci când nu e foarte cald afară. Îl port inclusiv în casă, acum în perioada aceasta de autoizolare.

Wibo Spicy gloss pentru volum

Cred că toate știm aceste glossuri care conțin anumite substanțe care oferă o senzație de pișcătură sau ușoară ardere și ne oferă volum buzelor pe o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp. Și acest produs conține ardei iute.

 • nuanța este foarte frumoasă și delicată;
 • nu este lipicios;
 • aplicatorul este foarte bun, făcând aplicarea ușoară;
 • chiar oferă volum buzelor la câteva minute de la aplicare;

Problema mea este că este cumva prea multă senzație de pișcături și ușoare arsuri pentru mine, așa că nu pot sta foarte mult cu el pe buze.

Puteți fi alături de cei de la Wibo România pe pagina lor de Facebook!

Tu știai de produsele Wibo? Folosești ceva de la ei sau de pe Valentino Cosmetics?

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *