Printado- tricouri/cadouri personalizate de calitate

printado

Printado ne-a bucurat la Danube Bloggers Meet prin dăruirea unui tricou personalizat cu numele blogului, dar și al evenimentului. Am avut astfel plăcerea să îl purtăm pe parcursul întâlnirii!

Despre Printado și opțiunile de personalizare pe care le oferă

Nu știu dacă ați auzit până acum de ei. Dacă nu, mă bucur că aflați prin mine și o să vă spun mai jos de ce. Printado este un magazin online unde vă puteți realiza cadouri personalizate. Nimic nou până aici, nu?

Poate nu, dar cel mai important lucru la ei este faptul că pur și simplu îți poți crea tricoul spre exemplu, singur. Tu atașezi imaginile, culorile, tu adaugi ce vrei și cât vrei, alegi culoarea/modelul/mărimea tricoului.

Materialul din care este confecționat tricoul oferit de ei este de o calitate superioară, cum nu am mai întâlnit la astfel de magazine de produse/cadouri personalizate. Este 100% bumbac și este foarte moale la atingere. Momentan, nu am nicio problemă cu aspectul lui.

Imprimeul este unul rezistent, care nu pare a se duce în timp la spălare din niciun punct de vedere. Tehnologia utilizată – mai exact cerneală care este absorbită de fibrele textile, rămânând astfel mai mult timp în țesătură.

Varietatea de modele Printado

Dacă nu ai creativitate, dar totuși vrei un tricou cum foarte puțini au, cei de la Printado îți oferă o gamă foarte largă de modele din care poți alege, pentru orice moment/eveniment din viața ta.

Câteva exemple sunt:

  • tricouri aniversare
  • tricouri familie
  • tricouri cupluri
  • tricouri copii
  • tricouri sală
  • tricouri sărbători
  • triocuri tattoo și multe multe altele.

Însă, în continuare mie cel mai important mi se pare că ne putem crea propiul tricou. Și o să iasă așa cum ne dorim noi, fără nimic în minus sau în plus! Poți adăuga text, grafică, dar și imagini.

Printado Marketplace

Este o opțiune a celor de la Printado prin care, dacă ești graphic designer sau dacă pur și simplu ești un artist, care este pasionat de grafică și creezi diverse modele pentru tricouri/căni și nu numai, poți încărca modelele tale pe site-ul lor. Astfel, ele devin vizibile pentru mii de cumpărători și poți câștiga bani în urma utilizării de către cumpărători a modelelor create de tine. Înregistrarea și punerea designerelor pe site-ul lor online este gratis! Vă las AICI mai multe detalii despre asta.

Dacă doriți vreodată să vă creați propiul tricou sau să oferiți cadou unul personalizat, vă recomand cu încredere să dați o șansă celor de la Printado! Cu siguranță veți fi uimiți!

Tu știai de ei până acum? Ce tip de design ți-ar plăcea?

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *