Perwool Renew and Blossom – un nou detergent

Trebuie să recunosc că nu prea mă pricep la ce ține de casă, însă, odată cu mutarea de la părinții mei a trebuit încet încet să învăț unele lucruri. Inițial, nu acordam atenție produselor pe care le foloseam prin casă, necrezând că este atât de important acest aspect. Odată cu intrarea în campania Perwoll Renew and Blossom de la Buzzstore am observat și o altă parte a aspectului hainelor.

Perwoll Renew and Blossom și Ask Team Clean Ro

În primul rând, țin să menționez că până acum știam de faptul că Perwoll are acel detergent pentru rufe negre pentru care tot auzeam reclamă la TV și cam atât. ( V-am spus că nu am fost foarte preocupată de acest aspect).

În momentul în care m-am înscris la această campanie, m-am gândit că o să am astfel ocazia să testez și altceva și să încep să învăț și să înțeleg diferențele dintre produse, cât și modul lor de utilizare. Poate nu pare o întreagă filozofie aici, dar pentru mine este, deoarece am realizat că trebuie să am grijă de toate hainele. Mai ales de cele care îmi plac foarte mult și care nu vreau să se degradeze nici din punctul de vedere al culorii, nici al țesăturii în sine.

Ce a conținut pachetul Buzzstore

Pachetul a venit cu un detergent Perwoll Renew and Blossom, care este o noutate de-a lor, cu o sacoșă reutilizabilă și cu 10 mostre pentru 10 prieteni.

Ce vrea de fapt să ne spună Perwoll alături de Ask Team Clean România și Buzzstore

Moda este foarte variabilă de la un sezon la altul, însă, fiecare dintre noi are haine preferate pe care le îmbracă indiferent de tendințe. Totodată, crearea hainelor necesită numeroase resurse de toate tipurile, deseori ajungând o risipă din cauza neutilizării corecte a detergenților și a altor produse necesare întreținerii hainelor.

Știu că nimeni nu are timp de oferit acestui aspect al vieții, din cauză că trăim în unele momente când timpul nu numai că este mai prețios ca orice, ci este singura resursă care dacă trece, trecută rămâne. Însă, în același timă, și banii dați pe haine pe care ajungem să le aruncăm din cauza neîntreținerii corespunzătoare a lor este o risipă aproape la fel de mare.

Perwoll ne ajută prin produsele pe care le are să ne întreținem hainele mai mult timp: culoare și țesătură. Astfel, ne putem purta hainele preferate și nu numai, o perioadă mai lungă de timp, salvând bani și resurse!

Eu una am haine și de la 12 ani, iar acum mai am câteva zile și fac 25 ani. Îmi cumpăr constant și poate prea multe haine noi, dar nu pot renunța la cele vechi, chiar dacă nu mai au aceeași culoare vie sau au unele defecte.

Astfel, tehnologia folosită de produsele Perwoll promite să ne ajute să ne menținem hainele frumoase și calitative un timp îndelungat.

Urmează să văd acest aspect pe o perioadă mai lungă de timp, însă până atunci am să vă povestesc de ceea ce mi-a plăcut până acum la Perwoll Renew and Blossom.

Perwoll Renew and Blossom

Am să încep cu un lucru superficial: ador culoarea. Rozul pudră sau rozul trandafiriu sunt culorile mele preferate, iar când am văzut ambalajul am zis că se potrivește perfect în cadrul casei mele.

Trecând la lucruri mai serioase: acest detergent de la Perwoll este nou apărut pe piață și are un miros floral, elegant. Iar mirosul floral se află printre preferatele mele, alături de cel de citrice.

perwoll renew and blossom

Hainele ies din mașina de spălat curate și cu un miros minunat de flori, ușor dulce. Eu trebuie să recunosc că nu am folosit produsul exact ca în instrucțiunile de pe ambalaj, dar sunt foarte încântată de el.

Mirosul hainelor este foarte important și mai ales persistența lui în timp, deoarece este o calitate rar întâlnită a detergentului de rufe.

Ce mai apreciez la el este faptul că este pentru toate tipurile de haine, un alt aspect important al unui detergent, din punctul meu de vedere. Utilizarea unui detergent pentru fiecare tip de țesătură sau culoare, ocupă mult spațiu și este și o mică groapă financiară, pe termen lung.

Cu el am mai spălat și prosoapele și au fost puțin mai pufoase decât de obicei, încă un plus!

Cum va întreține culorile, voi vedea pe parcurs, dar clar acum se află printre produsele pe care vreau să le refolosesc pe viitor pentru hainele mele.

Acestea fiind spuse, tu folosești produse Perwoll?

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *