Perspirex- vară fără grija transpirației

perspirex

Știu că nu este pentru prima dată când vă vorbesc de Perspirex, dar acum că vine vara am zis să vă amintesc că există și aceste produse care au eficiență de aproape 100% în numeroase cazuri.

Deși v-am mai dat detalii despre produsele Perspirex anul trecut, venind din nou vara, am considerat că ar fi bine să vă reamintesc de existența acestor produse, care ajută la eliminarea transpirației excesive. În articolul precedent veți găsi o comparație între cel Original și cel Strong. Acum, pur și simplu vă redescriu experiența mea cu acest produs și părerea mea.

Perspirex- ingrediente și instrucțiuni de utilizare

După cum puteți vedea, produsul conține o cantitate foarte mare de alcool denaturat, care se știe că are propietatea de uscare. De asemenea, mai conține și 2 tipuri de aluminiu. Produsul se aplică seara, iar a 2a zi dimineața se va spăla. Efectul durează 3-5 zile, depinzând de corectitudinea aplicării, dar și de fiecare persoană în parte.

Părerea și experiența mea cu Perspirex

În primul rând, trebuie să vă spun că personal nu sunt de acord cu utilizarea continuă a acestui produs, deoarece transpirația este un proces fiziologic de care cu toții avem nevoie, mai ales acum în sezonul cald. Însă, există într-adevăr boli care dau transpirație în exces și trebuie combătute sau sunt anumite momente în viața noastră când urmele lăsate de transpirație pe haine chiar trebuie să lipsească.

Eu îl folosesc în perioadele din vară când știu că am mult de mers pe stradă, este foarte cald și trebuie să mă simt confortabil. De asemenea, îl utilizez în zilele/serile de evenimente la care particip, indiferent de sezon. Mai există posibilitatea utilizării lui în momentele în care purtăm haine care rămân pătate de transpirație sau aceasta ar arăta foarte inestetic.

În cazul meu este eficient și mă salvează 3-4 zile de procesul natural de transpirație. Blocarea transpirației însă, trebuie să se producă constant doar când este recomandată de către un medic sau când acesta consideră că nu este nicio problemă pentru sănătatea dvs.

Blocarea ei din când în când, la nevoie, cu astfel de produse nu ar trebui să vă afecteze sănătatea, ci din contră să vă ajute să căpătați încredere în sine și confort. Știu că poate fi foarte inestetic și rușinos pentru unele persoane, iar produsele Perspirex pot fi o salvare atât din punct de vedere fizic, cât mai ales psihic.

Cei de la Perspirex au mai multe variante scoase, eu testând până acum Original și Strong. Am ajuns la concluzia că cel Original este înde-ajuns pentru mine, deoarece eu am probleme cu procesul de transpirație doar în momentele de mari emoții sau vara, când trebuie să ies din casă în mijlocul zilei.

Mai multe detalii găsiți pe perspirex.ro.

Tu folosești astfel de produse?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *