Părere Guerlain Ruj Mat și Mirror Case

guerlain ruj mat cu carcasa bej de piele

De mult îmi doream un ruj de la Guerlain, însă prețul prea mare – având în vedere că trebuie să cumperi și carcasa, m-au ținut pe loc. Însă, la un moment dat am găsit o ofertă foarte bună așa că mi-am cumpărat un Ruj Guerlain Mat și un Mirror Case aferent.

Guerlain Ruj Mat și Mirror Case

Nu de puțin timp sunt încântată de produsele de makeup high end, mai ales de rujuri deoarece reprezintă obsesia mea din categoria de makeup. Am rujuri de la brandurile Dior, Lancome, Chanel, Tom Ford sau Bobbi Brown. De la Guerlain este prima și momentan singura mea achiziție.

Ceea ce face produsul costisitor este faptul că necesită pe lângă ruj, să cumperi și carcasa (așa cum am spus și mai sus). Carcasa arată extrem de elegant și o poți găsi în foarte multe modele – simple, lucioase, mate, cu pietre sau din piele naturală. De asemenea, în momentul în care deschizi capacul rujului, se deschide automat o oglindă dublă, de unde și numele.

Rujurile Guerlain sunt fabricate în Franța (Ceea ce este un mare plus vs cele din categoria middle care sunt fabricate de obicei în Asia).

Se găsesc în mai multe forme: mate, satinate sau hidratate. Aspectul fiecăruia în parte este foarte elegant și te face să te simți mai încrezătoare în tine. Acesta are 3.5 g și numele brandului inscripționat pe el.

Părere Guerlain Ruj Mat și Mirror Case

Personal, este rujul de care sunt cel mai încântată. Deși este mat, este și hidratant și nu usucă deloc buzele și se vede uniform pe buze (dacă sunt hidratate!).

Efectiv, pe buze se vede altfel față de rujurile mai ieftine. Ccel mai mult din ce știu cred că se aseamănă cu cele de la Nyx Suede tip stick. Se așează efectiv mult mai bine

Personal, îl simt pe buze cremos, hidratant și pudrat în același timp. Rezistența lui este mai mare decât în mod obișnuit și în cazul meu rezistă toată ziua (fără a mânca burgeri sau sandwichuri).

Nuanța aleasă de mine este N01 – un nude, bej, simplu, care merge din punctul meu de vedere la orice nuanță a tenului. Eu am ales o carcasă bej, din piele, simplă și elegantă în același timp, pentru a nu confunda nuanța rujului din cauza carcasei. În speranța că voi achiziționa mai multe pe viitor- ceea ce îmi și doresc.

Evident, faptul că are o oglindă în carcasă mi se pare mai mult decât perfect. Arată că cei de la Guerlain s-au gândit la orice.

Acestea sunt swatchurile:

guerlain ruj mat nuanța 01
guerlain ruj mat nuanța 01

Tu ai încerca rujul acesta? Îți place?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *