Părere CeraVe SA Gel de curățare antirugozități cu acid salicilic

A trecut deja ceva timp de când CeraVe SA Gel de curățare antirugozități cu acid salicilic a apărut și în România. Eu am terminat deja un recipient și îl am pe al 2-lea. Am decis ca acum să vă spun părerea mea despre el deoarece abia acum consider că am o părere cu adevărat formată despre el.

Bine, faptul că deja am al 2-lea recipient, cred că spune multe. Însă, vreau să vă spun exact cum l-am folosit eu și ce rezultate am avut în urma utilizării lui.

cerave acid salicilic

Experiența mea cu CeraVe SA Gel de curățare antirugozități (CeraVe cu acid salicilic)

După cum bine știți, acest produs a devenit foarte popular imediat cum s-a lansat datorită faptului că acidul salicilic din compoziția lui este un ingredient care ajută tenul cu imperfecțiuni- puncte negre, acnee, pori dilatați și nu numai. De asemenea, este un ingredient care poate fi folosit și pentru acneea de pe corp (umeri, spate, piept), dar și pentru pielea cu rugozități, aspră, uscată, dar și pentru cea predispusă sau deja cu Keratosis pilaris instalată.

Pe lângă acid salicilic, conține și clasicele 3 ceramide care au consacrat brand-ul CeraVe, dar și acidu hialuronic, având astfel triplu rol: exfoliere blândă, hidratare și reparare a barierei protectoare a pielii.

Eu l-am folosit atât pentru ten, cât și pentru corp. L-am lăsat după aplicare să acționeze câteva secunde/minute în funcție de timpul disponibil, pentru a îi acorda șansa de a acționa mai mult timp pe piele. De fiecare dată, după utilizarea lui, pielea rămâne evident curată și mai fină, iar în timp imperfecțiunile sunt estompate și apariția lor este prevenită.

Eu l-am folosit foarte mult pe brațe, unde am o formă ușoară de Keratosis pilaris, dar și pe gambe pentru aceeași afecțiune. Produsul a estompat aspectul neplăcut în decurs de câteva săptămâni de utilizare a produsului. Nu mi-a uscat pielea, dar am hidratat-o intensiv întotdeauna după utilizarea lui.

Consistența lui este una de gel, plăcută la atingere din punctul meu de vedere și ai nevoie de o cantitate mică de produs pentru a acoperi o zonă destul de mare (spre exemplu o pompiță pentru un membru superior). Produsul se poate folosi zi de zi, dar eu recomand anterior testarea lui și apoi introducerea lui în rutina tenului mai ales, treptat.

Îmi place foarte mult faptul că nu are parfum și că prin combinația de ingrediente, produsul nu este absolut deloc iritant (Cel puțin așa a fost în cazul meu).

Eu mă declar foarte mulțumită de produs și sunt la al 2-lea recipient!

Îl puteți achiziționa online de aici:

cerave acid salicilic consistenta

Aceasta este lista oficială de ingrediente preluată de pe site-ul celor de la CeraVe:

AQUA / WATER, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, GLYCERIN, NIACINAMIDE, GLUCONOLACTONE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CALCIUM GLUCONATE, SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, TETRASODIUM EDTA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, PHYTOSPHINGOSINE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Țin să vă menționez că am utilizat și crema pentru corp din aceeași gamă și este la fel de bună pentru pielea uscată sau pentru Keratosis pilaris!

Tu ai folosit acest produs sau alte produse cu acid salicilic? Ce părere ai despre el?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *