Părere Bath and Body Works – săpun pentru mâini

bath and body works sapun

Când a venit pentru prima dată în România brandul Bath&Body Works nu eram încântată și nu îmi atrăsese atenția. Însă, în perioada în care s-a deschis magazinul lor din Afi, treceam pe acolo și am intrat împreună cu mama mea. Am cumpărat gel dezinfectant pentru mâini, am primit un voucher de deschidere a magazinului și ulterior am cumpărat un spray de corp. De atunci, am devenit aproape obsedată de acest brand și de ceea ce oferă. Primul articol despre produsele lor, va fi despre Bath and Body Works săpun pentru mâini.

De ce am ales ca acesta să fie primul meu articol legat de produsele Bath and Body Works? Pentru că săpunurile sunt cele mai testate produse de către mine, având cumpărate 6 până acum. Așa că, am considerat că am destulă experiență cu ele, ca să pot să am și o părere despre ele.

bathandbodyworks sapunuri pentru maini

Părere Bath and Body Works – săpun pentru mâini, merită banii?

Cred că asta este prima întrebare a oamenilor – 39 de lei pe un săpun pentru mâini de 236 mL, nu este prea mult? Merită?

Săpunurile Bath and Body Works vin în două forme – spumă sau gel. Eu am de ambele în casă. Având 6 la număr, probabil vă dați seama că o să spun că merită. Însă, țin să menționez că am luat săpunurile Bath and Body Works la promoție – respectiv când erau 19 lei. Și 19 lei poate părea mult, însă credeți-mă că merită. De asemenea, aș fi dispusă să dau și 39 de lei pe ele, când nu se află la promoție (însă, aș fi mai temperată cu numărul produselor achiziționate și cu cât de des aș face această achiziție). Nu de alta, dar încă nu pot să dau prea des 40 de lei pe un săpun care nu ține nici foarte mult timp. Însă, când este la ofertă și de aceeași bani cumperi două, aș mai lua oricând.

De ce îmi plac săpunurile Bath and Body Works atât de mult?

Bath and Body Works – săpun pentru mâini mi-a atras atenția și m-a făcut să devin ușor obsedată de ele, deoarece miros extraordinar. Se știe că acest brand este cunoscut pentru mirosurile superbe și foarte variate ale produselor, însă eu nu mă așteptam să te facă să devii dependent de ele. Într-adevăr, putem consider că este ceva superficial, fițos, care nu merită golirea portofelului, însă fiecare are propria metodă de a își face micile plăceri, iar aceasta se află printre metodele prin care eu mă simt bine și mă relaxez.

Nu ar fi fost atât de special mirosul (sunt multe săpunuri pe piață care miros cel puțin la fel de bine și sunt mult mai ieftine), dacă nu venea la pachet cu faptul că îți miros mâinile destul de mult timp după! Ăsta este un lucru pe care eu una nu l-am mai întâlnit decât la săpunurile lichide de la Sabon, care costă cel puțin la fel de mult.

După spălare, mâinile se păstrează hidratate, ceea ce este un mare avantaj pentru sezonul rece și pentru cineva ca mine care lucrează într-un domeniu unde mâinile sunt agresate zilnic de agenți de curățare destul de intenși (spălare cu burete abraziv, cu dezinfectant, prin frecare). De asemenea, simți că mâinile îți sunt curate, fără a fi agresate.

Și până la urma urmei, fiecare proces de spălare al mâinilor este ca o aromaterapie, care te relaxează și îți oferă un gram de dopamină, care te poate binedispune.

Bath and Body Works – săpun pentru mâini, ce variantă prefer?

Dintre varianta de săpun Bath and Body Works spumă și gel, aș spune că prefer spuma. Este mai hidratantă și se simte mai catifelat pe piele. Dar, pentru că mereu există un dar, alegerea săpunului va fi mereu în funcție de aromă, nu în funcție de forma de prezentare.

Ambele variante de spumă și gel sunt bune și au ca rezultat aceleași lucruri: curățare, hidratare și aromaterapie.

Bath and Body Works – săpun pentru mâini, ce variante am?

Aromele pe care eu le am sau le-am avut sunt următoarele:

  • Champagne Apple and Honey – terminat
  • Raspberry Green Tea – terminat
  • Passion Fruit & Banana Flower
  • Strawberry Pound Cake
  • Peach Bellini
  • Black Cherry Merlot

Unde le puteți găsi?

În magazinele fizice din Afi Cotroceni București sau Băneasa București sau pe site-ul magazinului. Pe Notino puteți găsi numeroase variante de lumânări Bath and Body Works (variante inexistente în magazinele din România), odorizante de cameră și de mașină. O să vină în curând un review și despre ele!

Raspberry Green Tea – a fost sub formă de spumă și a mirosit a ceai verde și zmeură. Mi-a plăcut foarte mult și l-aș mai recumpăra oricând.

Champagne Apple and Honey – tot sub formă de spumă, cu note de măr, șampanie și lemn tomnatic. Mi-a plăcut extrem de mult.

Passionfruit and Banana Flower – sub formă de gel, cu miros intens fructat spre tropical, destul de dulce și floral în același timp. Un miros care pe mine m-a acaparat instant.

Peach Bellini – sub formă de spumă, miroase intens de piersică, dulce, cu white apricot și mango.

Strawberry Pound Cake – spumă, cu miros dulce de căpșuni, frișcă și golden shortcake.

Black Cherry Merlot – sub formă de gel, cu un miros de care sunt efectiv dependentă! Magazinul fizic din Ro deseori nu are multe produse pe stoc ca arome, fiind foarte căutat și având foarte multe vânzări. Am găsit cu această aromă doar săpunul, crema pentru mâini și dezinfectantul pentru mâini. Abia aștept să găsesc și produse pentru corp și lumânări cu această aromă care mi-a dat dependență!

Miros intens fructat, de cireșe negre, vin roșu, zmeură și prune.

Toate aromele prezentate miros minunat pentru mine, însă ultimul menționat rămâne preferatul meu!

Tu ai folosit săpunurile lor sau alte produse de la Bath and Body Works?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *