Păr mai frumos cu produse de pe Triodeluxe.ro

Prima dată am testat un produs Anian în decembrie, când la Galați Beauty Swap 4 am primit Keratina Lichidă cu Colagen Anian pentru testare. M-am îndrăgostit de acest produs, l-am recomandat și am ajuns să comand și eu câteva produse de pe site. Review-ul keratinei lichide îl aveți AICI.

Am plasat pe www.triodeluxe.ro o comandă pentru 2 keratine lichide și un șampon pentru păr gras. Cei de la Triodeluxe mi-au făcut o surpriză și m-au contactat pentru a îmi trimite spre testare un șampon Anian și un balsam pentru păr Tresemme.

Am fost foarte bucuroasă de acest lucru deoarece chiar voiam să le testez, doar că atunci nu puteam să le și cumpăr.

Produsele Anian și Tresemme sunt foarte apreciate și acum am înțeles și eu de ce.

Prezentare Anian Șampon cu Keratină și Ulei de Argan

anian șampon cu keratină

Produsul are 400 mL și costă 40 lei.

Mirosul este foarte delicat și frumos.

Descriere produs: produsul este destinat părului care are nevoie de hrănire, reparare și de un efect anti-încrețire. Keratina din compoziție repară firul de păr, uleiurile de argan, shea și jojoba ajută și ele la hrănirea părului, dar și la îmbunătățirea texturii, oferindu-i strălucire. Datorită ingredientelor sale, șamponul acoperă toate aspectele legate de îngrijirea părului.

Se recomandă utilizarea împreună cu masca cu Keratină Anian/ balsamul cu Keratină Tresemme și cu Keratina Lichidă Anian.

Face destulă spumă, care nu deshidratează părul, ci din contră îl simți mătăsos la mână.

Tresemme Balsam pentru păr cu Keratină și Ulei de Marula

Are 400 mL și costă 36 de lei.

Efecte balsam: reduce încrețirea părului până la 72 de ore, părul se va descurca mai ușor, îl netezește, hrănește și îi oferă strălucire.

Timp de acțiune: 2-3 minute

Părere Șampon Anian cu Keratină + Balsam Tresemme cu Keratină

Eu am folosit inițial șamponul doar împreună cu balsamul pentru păr și eram foarte mulțumită de rezultat. Părul era mai fin și evident mai drept (Eu am un păr drept cu tendință de încrețire la vârfuri, cu scalp gras și fir de păr subțire, cu tendință de uscare spre vârfuri).

Însă, când am adăugat în rutina mea de îngrijire și Keratina Lichidă Anian, pot spune că am fost atât de uimită de rezultat, încât nu vreau să mai folosesc și alte produse prea curând.

Părul meu este 99% drept după utilizarea celor 3 produse, mai fin, mai strălucitor și evident reparat. Sunt conștientă că efectul de reparare a părului poate nu este definitiv, ci poate doar pe perioada utilizării produselor, în momentul încetării folosirii lor firul nerămânând la fel de reparat, însă sunt extrem de mulțumită de rezultate.

Având scalpul gras și ele conținând Keratină, inițial părul meu a avut o ușoară tendință de îngrășare, însă, după 2-3 utilizări, în loc să mă spăl pe păr o dată la 2 zile așa cum o făceam de obicei, acum o fac la 3 zile.

Utilizând chiar și numai șamponul și balsamul, părul are parte de o îngrijire ca la un coafor profesional. Adăugând Keratina Lichidă vă asigur că nu veți simți nevoia să vă mai duceți la coafor, deoarece aceste produse sunt cu adevărat profesionale.

Sunt foarte fericită cu aspectul părului meu și pentru prima dată de când mă știu am fost întrebată ce produse pentru păr folosesc, deoarece arată extraordinar!

Dacă mă urmăriți pe InstaStory, știți despre ce vorbesc, deoarece mi-ați văzut părul acolo!

Parfumul celor 2 produse este foarte fin și nu irită pielea sau ochii. Prețul lor este foarte mic având în vedere calitatea pe care o oferă și vă invit să vă comandați produsele care vi se potrivesc pentru a le testa, nu veți fi dezamăgite! Puteți citi inclusiv review-uri ale persoanelor care nu dețin un blog, pentru a vedea că părerea mea este reală!

Pe site găsiți o gamă variată de produse, putând alege exact ce vi se potrivește!

Voi folosiți produse de pe triodeluxe.ro? V-ar fi folositoare aceste produse?

Posibil să-ți placă și

20 de comentarii

  1. Din pacate parul meu este foarte sensibil si nu imi permite sa folosesc ce sampon vreau eu insa imi fac de cap cu balsamurile <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *