Ootd- Fashion Days Încălțăminte sport Lotto Queen

lotto queen adidasi

Este primul articol de acest tip pe care îl scriu și o fac deoarece unele dintre voi ați dori să vedeți cum mă îmbrac. Aceste produse sunt cumpărate, nu sunt primite și o să pun accent pe adidașii mei Lotto Queen deoarece reprezintă o achiziție foarte nouă de pe Fashion Days.


De ce Fashion Days? Câteva cuvinte despre cealaltă pereche de încălțăminte sport cumpărată de la ei- Le Coq Sportif

Este a2a pereche de încălțăminte pe care o comand de pe acest site și nu am greșit mărimea nici de data aceasta. De asemenea, modelul mi-a plăcut în realitate mai mult decât în poze.

Am deschis site-ul celor de la Fashion Days pentru a vedea ce mai au, nicidecum cu gândul că eu chiar o să îmi iau ceva.

Printre reducerile de la încălțămintea sport am dat și de tenesii mei Le Coq Sportif cumpărați anul trecut, care acum sunt la prețul de doar 95 de lei! (eu i-am luat cu 160) Și ei îmi plac foarte mult și chiar vă recomand să îi luați acum cât mai sunt reducerile.

Vă las aici o poză cu ei, deși nu se văd prea bine. Mie îmi plac foarte mult și îi găsesc foarte comozi.

Revenind la comanda nouă a adidașilor Lotto Queen, vreau să vă spun că i-am luat datorită faptului că oricum mai voiam ceva sport de încălțat și când i-am văzut la un așa preț bun, nu am putut rezista.

Voiam neapărat ceva roz, iar ei mi-au apărut în cale! Mai aveam câteva variante la preț bun de la Puma, Big Star sau alte modele Lotto la preturi super bune, sub 160 lei, dar am zis că rămân la aceștia.

I-am ales pe ei deoarece voiam neapărat ceva care sa meargă mai bine la fuste și rochii și să nu fie teneși.

Trebuie să vă mărturisesc că a fost prima data când am purtat adidași și nu tenesi la rochie în momentul în care mi-a sosit comanda.

Ah, da, trebuie să laud Fashion Days că a2a zi comanda mea era deja la poștă (am dat ridicare de la poștă). Rapiditatea aceasta mi se pare un beneficiu enorm la ei. Plus returnarea în 30 de zile, dar despre asta vorbim puțin mai târziu, după ce vă prezint adidașii.

Fashion Days – Lotto Queen pantofi sport din material textil cu inserții de lurex

Pantofii au venit împachetați simplu în propria cutie cam așa :

Ce mi-a plăcut extrem de mult la brandul Lotto este mesajul de pe cutie. Lucrurile mici și detaliile fac totul mai frumos pentru mine, așa că acest lucru s-a întâmplat și acum.

Ce spuneți? Nu e așa că e un super mesaj?

Una peste alta, eu nu practic sportul prea mult deși îmi doresc să am motivația necesară. Mă plimb zilnic aproape minim o oră, dar cam atât. Am ales astfel această pereche de pantofi sport care să fie casual și să se potrivească la mai multe ținute.

Material: textil cu inserții de lurex (lurexul este o fibră sintetică cu aspect medical din aluminiu, argint sau aur)

Stil : casual

Talpă : plată, groasă

Vârf: rotund

Culoare: roz

Tehnologie: Adapto Memory Foam

Pantofii se pot spăla la maşină şi datorită spumei de memorie, se adaptează după forma piciorului tău.

Părerea mea despre Lotto Queen pantofi sport, ce îmi place şi ce nulotto adidasi

În primul rând, culoarea. Este fix culoarea pe care mi-o doream pentru noii mei pantofi sport.

De asemenea, faptul că sunt casual şi merg purtaţi la orice, fie rochie, fustă, blugi sau pantaloni sport sau eleganţi.

Talpa mi se pare a fi un model care înfrumuseţează pantofii şi contrastul dintre talpa albă şi materialul textil roz este pe placul meu. Talpa este groasă, plată şi pare a nu aluneca pe apă. Îmi place că are logo-ul brandului pe ea.

Faptul că au spumă de memorie, îi face mai comozi şi e prima mea pereche de pantofi cu o astfel de tehnologie.

Deşi materialul pare gros, i-am purtat acum vara pe canicula asta şi nu am avut probleme cu transpiraţia, ceea ce este un punct în plus.

Inserţiile de lurex dau un plus de eleganţă pantofilor mei Lotto Queen şi sunt subtile, putând fi  purtaţi ziua sau seara fără nicio problemă.

Se pot fixa foarte bine pe picior, deci nu ar trebui să ai nicio problemă cu ei. Eu una, nu am şi deseori nici nu îi închid până sus.

Mărimea 36 este perfectă pentru mine aşa că nu îmi crează probleme. De asemenea, deşi în partea din spate este dintr-un material uşor dur, nu mă rănesc absolut deloc.

Ce nu îmi place la ei? Păi, doar şireturile care sunt uşor cam lungi şi pot fi uşor enervante dacă nu obişnuieşti să le introduci pe înăuntru. Dacă nu îţi iei mărimea corectă, poţi avea uşor probleme la degete- mai exact să te doară, aşa că ai grijă cu mărimile!

Preţul de 160 de lei la reducere mi se pare foarte bun şi merită banii din plin.

fashion days lotto queen

Vezi pantofi sport Lotto și alte brand-uri

Rochia este de la un magazin no name. Am văzut-o în vitrină și am zis ca trebuie să fie a mea!

Aceștia sunt cei de la La Coq Sportif pe care acum îi găsiți la 95 lei:

Ce spuneți de noii mei pantofi Lotto? Voi dați comenzi pe Fashion Days?

P. S. Nu uitați că la Fashion Days puteți returna în termen de 30 zile dacă nu vi se potrivește mărimea! Cu toate acestea, gândește-te că trebuie să returnezi responsabil, altfel nu te respecți pe tine însati/însuți !

Acest articol nu este sponsorizat!!!

 

Posibil să-ți placă și

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *