Nyx, Milani, Boys’n’berries- Fericire într-o cutie de la The Makeup Shop

Pe data de 13 aprilie am dat o comandă pe site-ul Makeup Shop pe care o aşteptam cu nerăbdare, iar astăzi a ajuns, aşa că am vrut să vă prezint ce produse mi-am cumpărat şi de ce, ca să vă formaţi o idee în caz că v-aţi gândit şi voi să le achiziţionaţi.

Cam aşa arată o prezentare generală a produselor:

Produsele direct din cutia the makeup shop.

Mi-am cumpărat de la Nyx:

  1. Nyx Powder Puff Lippie nuanţa Group Love – ultima dată am fost într-un magazin oficial Nyx din Bucureşti şi nu am avut ocazia să mi-l achiziţionez aşa că acum am prins ocazia şi am spus că trebuie să fie al meu! La o primă testare este exact aşa cum mă aşteptam- la un singur strat culoarea este pigmentată, însă discretă. La al 2’lea strat culoarea devine mai accentuată, mai vie, motiv pentru care acest ruj poate fi purtat în funcţie de starea pe care o ai.

2. Nyx Professional Makeup Super Cliquey Matte Lipstick- nuanţa Conform

De asemenea, am testat acest produs înainte şi mi-a plăcut foarte mult. Trebuie să ai grijă când te dai cu el, deoarece odată scos din tub nu mai poate fi băgat înapoi. Practic, trebuie să ai grijă la câte „click-uri”dai. Încă nu l-am desfăcut deoarece din cauza obsesiei pe care o am faţă de makeup am aproximativ 25 de rujuri acasă care nu sunt nici măcar pe cale de a se termina.

 

3. Nyx Soft Matte Metallic Lip Cream nuanţa Monte Carlo

Este un roz trandafiriu închis minunat, o sa vi-l arăt cu prima ocazie. Îmi plac rujurile metalice foarte mult deoarece mi se pare că îţi oferă o oarecare eleganţă.. iar culoarea este absolut minunată, credeţi-mă pe cuvânt!

4. Nyx Spray fixare Dewy Finish

Ceea ce înseamnă că aspectul pe care îl oferă este unul natural, care se îmbină perfect după părerea mea cu un fond de ten şi ruj mat! Cel puţin, aşa mi s-a părut mie astăzi după ce l-am testat pentru prima dată. Nu am avut ocazia să port makeup-ul prea mult astăzi, însă cu prima ocazie revin cu un review. Până la a vorbi de rezistenţa lui trebuie să vă spun că finish-ul este minunat!

Produse Milani

De aici din păcate am un singur ruj:

Amore Matte Lip Cream în nuanţa Gorgeous

Şi acesta este un roz trandafiriu închis, însă este mat. Anterior, mi-am cumpărat nuanţa Loved care mi s-a părut superbă! Finish-ul şi mirosul sunt excepţionale! Un aşa miros minunat de prăjituri eu nu am mai întalnit!

Produse Boys’n’berries

  1. Creion pentru conturul buzelor în nuanţa Sorbet

Trebuie să recunosc că este un roz deschis mai aprins decât mă aşteptam, din poze părea un roz-nude, însă cu siguranţă îl voi folosi şi aşa. Mai am de la ei încă 3 culori de creioane de buze care merg perfect la cele 3 culori de ruj pe care le am tot de la ei şi sunt superbe! Sunt foarte cremoase, se aplică rapid şi precis şi pot fi folosite şi ca ruj! Cu siguranţă le recomand!

2. Corector lichid Lie to Me nuanţa Natural

Se potriveşte perfect cu nuanţa tenului meu,ceea ce mă uimeşte deoarece nu mă aşteptam ca o nuanţă luată de pe internet fără măcar să văd un swatch înainte se poate potrivi atât de bine!

Pentru fiecare produs o să revin cu un review cât mai curând posibil! Dacă doriţi să încep cu ceva anume- Let me know!

Eu ador acest produse şi nu regret că le-am cumpărat, sper să vă placă şi vouă!

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *