Noua lansare Melkior- Un superb ruj creat în colaborare cu Alexia Eram

Știu că deja ați auzit foarte multe despre acest ruj, deoarece încă de dinainte de lansare numele Alexiei Eram a fost peste tot. De asemenea, fiind un ruj foarte bun, din prima zi de la lansare a fost lăudat pe Instagram, Facebook și nu numai de numeroasele fete care l-au cumpărat sau primit între timp. Însă, și eu vreau să vă vorbesc despre acest ruj Melkior creat în colaborare cu Alexia Eram, deoarece aduce ceva diferit, ceva nou și trebuie să știți cât mai multe despre el.

Scurtă poveste a noului ruj lichid mat Melkior Alexia

Melkior a dorit să creeze un ruj în colaborare cu Alexia (fiica Andreei Esca), deoarece face parte dintr-o comunitate de tinere care are nevoie să învețe cum să se machieze. Nu multe adolescente știu acest lucru și de aceea aspectul final nu este cel dorit deseori. Însă, Alexia le salvează. Cum? Nuanța rujului este una perfectă. Atât de perfectă încât se potrivește oricărui tip de ten și poate fi purtat astfel de oricine, salvând o mare parte din machiaj. Prin urmare, Alexia și rujul creat de aceasta este salvarea oricărei tinere!

Mie mi-a luat foarte mult timp să învăț să mă machiez. Ani de zile și încă nu știu să o fac chiar cum trebuie. Când nu am timp să mă machiez cum trebuie, de asemenea mai fac mici greșeli, deoarece nu vreau să plec fără machiaj de acasă. Deseori, nuanța rujului este greu de ales deoarece trebuie să se potrivească cu restul machiajului și în grabă poți greși. Din punctul meu de vedere, aplicarea acestui nou ruj Melkior reprezintă o salvarea a machiajului creat în grabă și nu numai, deoarece se potrivește cu orice machiaj!

Întreaga povestea a rujului AICI și interviul cu Alexia Eram AICI.

Eu acum vreau să vă vorbesc despre experiența mea cu acest ruj.

Părerea mea despre Melkior Ruj lichid mat Alexia

ruj melkior alexia

Deci, nu pot să spun niciun cuvânt rău despre acest ruj. Ceea ce este uimitor la mine, deoarece până și rujul meu preferat de până acum a avut parte de un argument contra atunci când vi l-am prezentat.

Mai sus aveți un swatch al acestui ruj.

Este foarte rezistent. Pe buze mi-a rezistat cu brio 7-8 ore și am băut și mâncat în acest timp. A rezistat doar atât pentru că l-am dat eu jos după, ajungând acasă, nu pentru că nu ar rezista mai mult.

Este foarte pigmentat și ai nevoie doar de o singură aplicare!

Textura este cremoasă, dar se matifiază rapid și nu se transferă! Arată foarte frumos pe buze și nu știu ce are diferit față de celelalte rujuri Melkior lichide mate, dar cu siguranță acesta este preferatul meu! Culoarea este perfectă, textura și rezistența lui, la fel! Îl voi recumpăra imediat ce îl termin, fără niciun dubiu!

Rujul a venit împreună cu o superbă oglindă clasică Melkior, tot roz și semnată Alexia.

De asemenea, ambalajul poartă semnătura ei. Acestea sunt ingredientele:

Îl puteți cumpăra de AICI, costă doar 50 de lei (dar nu uitați că cei de la Melkior bagă des ofertele cu WHISHLIST unde adăugați produsele dorite în WISHLIST și a2-a zi au reducere) și are și 7 mL, ceea ce este mult!

Îmi place extrem de mult și mă bucur enorm că am avut ocazia să îl testez! Mulțumesc Melkior și felicitări pentru această colaborare minunată!!

Despre celelalte rujuri lichide mate Melkior, v-am vorbit AICI.

Tu ai încercat acest ruj? Ți-ar plăcea?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *