Nestle – momentul tău de relaxare

nestle

Cei de la Nestle ne-au fost alături la Danube Bloggers Meet și cum deja știți foarte bine brandul, voiam să vă arăt ce am primit și de ce apelez la produsele Nestle deseori când simt nevoia de un desert sau de a mă simți mai bine.

nestle

Nestle ciocolată pentru desert cu 52% cacao

Ei bine, acesta este un produs pe care nu îl mai încercasem până acum și care se află pe locul 1 în topul preferințelor mele actuale. Eu nu prea gătesc, prăjituri nici atât. Însă, am vrut să văd ce fel este această ciocolată pentru desert, așa că împreună cu mama mea am făcut Banana Bread cu jumătate din ciocolata de la Nestle.

Înainte să o pun în prăjitură, a trebuit să o gust și ca atare. Nu exagerez când spun că nu credeam că poate fi atât de bună. Țin să menționez că eu nu mănânc ciocolată neagră de obicei. Până și mama mea care gătește de foarte mult timp și a testat foarte multe, a avut aceeași părere.

banana bread

Ciocolata s-a topit perfect, nu a fost amară, dar nici prea dulce și a dat un gust perfect checului cu banane! Sunt bucuroasă că mi-a mai rămas pentru o porție!

Nestle Nescafe Gold

nescafe gold

Aceasta a fost a2a surpriză pe care am avut-o. Desigur că mai băusem nes înainte, dar a trecut atât de mult timp de când o făcusem ultima dată, încât și uitasem cum e. Am avut bucuria să îmi reamintesc și totodată să îmi fac noi băuturi cu o cafea de calitate.

De când o am, aproape zilnic îmi prepar diverse băuturi rapide- Mocha, nes simplu sau orice altă rețetă ușoară pe care o găsesc pe internet.

Cred că deja știți că se dizolvă foarte repede și că băutura devine cremoasă și cu un gust foarte bun! Nu vreau să vă fac un roman despre cafea aici, dar îmi place foarte mult acest tip de băutură și o consum zilnic, uneori chiar de 2 ori pe zi. Așa că aflându-mă în căutarea cafelei perfecte, pot spune că mă aflu foarte aproape de ceea ce îmi doresc, cu ajutorul Nescafe Gold.

Nestle After Eight ciocolată cu mentă

Acest produs nu este o descoperire nouă, însă este o plăcere destul de veche! De când le-am descoperit, mi-au plăcut foarte mult și caut să am în casă cât de des pot. Îmi place foarte mult că sunt ambalate separat, elegant și astfel pot să le servesc într-un mod igienic și separat.

Îmi place să le consum fie după masă, fie în momentul în care îmi beau cafeaua și citesc, mai ales datorită faptului că îmi beau cafeaua neagră, fără zahăr sau lapte. Dacă îți place ciocolata cu mentă și încă nu le-ai testat, nu știi ce ai pierdut! Momentan, este singura ciocolată cu mentă pe care o consum, deoarece este foarte fină și cu un gust foarte bun.

Nestle Joe

Cei de la Joe știți că au diverse sortimente de napolitane. Însă, cea cu caramel și alune este favorita mea! Poate vi se pare ciudat că vă spun de astfel de produse aici și acum. Însă, toate avem nevoie de momentul nostru de relaxare. Iar dacă asta presupune să ne facem o mică plăcere din când în când, asociate cu o alimentație echilibrată și consum inteligent, nu ne face vreun rău! Eu sunt fan dulciuri și produse Joe de când mă știu. Așa că, nu mă simt prost când atunci când citesc sau muncesc iau o pauză ca să îmi fac această mică și inofensivă plăcere! Acestea fiind spuse, să știți că de fapt consum toate sortimentele de napolitane Joe prin rotație, deoarece îmi plac toate. Au în compoziție doar ingrediente care chiar dau un gust foarte bun produselor.

Nestle Fitness  și  Lion

Aceasta este una dintre cele mai light și sănătoase alegeri când vine vorba de un produs dulce, dar care ne și ajută în același timp. Eu obișnuiesc să consum batoane Fitness de la Nestle de asemenea în momentele în care citesc, dar și atunci când învăț. Nu de puține ori am consumat unul dimineața, ori când eram pe fugă, ori când nu aveam timp să mănânc chiar dacă eram acasă, ori pur și simplu ca un desert între mese.

Îmi plac aproape toate variantele, însă cel mai des mă opresc asupra celor cu ciocolată, ciocolată și banane și fructe roșii, respectiv căpșuni.

Cerealele din compoziție ajută la o digestie corespunzătoare și la ameliorarea senzației de foame atunci când nu ai timp să mănânci. De asemenea, eu îl consum și pe post de desert, deoarece chiar îmi place foarte mult. Poate fi consumat și atunci când știi că nu ai adus aportul necesar de nutrienți zilnic și îl poți lua dintr-un baton cu cereale Fitness. Produsul nu înlocuiește o masă din zi, așa că nu uita să mănânci corespunzător!

Batonul Lion este mai mult un desert decât batonul Fitness. Eu obișnuiesc să consum produse de acest tip atunci când simt nevoia de ceva dulce (poate prea des). Cu cel Lion am o relație mai specială, deoarece pe lângă gustul foarte bun mă atrage și faptul că brandingul este bazat pe leu, mamifer care îmi este foarte pe plac.

Nestle OptiFibre

Am ajuns și la partea mai puțin legată de dulciuri, mai exact la OptiFibre.

Sunt sigură că ați mai auzit de acest produs care promite să ajute la reglarea tranzitului intestinal și la ameliorarea senzațiilor de disconfort atunci când este consumat corespunzător.

Eu încă nu am reușit să îl utilizez, deoarece nu am avut nevoie. Însă, știu că multe persoane l-au utilizat deja și s-au declarat mulțumite!

Pe cei de la Nestle îi puteți găsi pe Facebook!

Tu consumi produse Nestle?

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *