Narah- produse organice pentru păr- balsam și ulei

narah

Cei de la Narah Cosmetice Naturale ne-au fost alături la Danube Bloggers Meeting cu 3 produse. De unul dintre ele v-am mai vorbit deja, însă de nr 97, nu 96, însă uleiul pentru duș și balsamul pentru păr Zenz cu eucalipt au fost total noi pentru mine.

Zenz Ulei Organic pentru păr și corp no 96 sweet mint

Așa cum spune și în descriere, acesta este un ulei atât pentru păr, cât și pentru crop. Este organic, conține ulei de avocado, ulei din sâmburi de caise și migdale, toate cu rol de hidratare și calmare a pielii.

Față de uleiul no 97, acesta conține și ingrediente care îi dau un miros plăcut de mentă, portocale și ghimbir. Cantitatea este de 100 mL și îl găsiți deseori la reducere.

Din punctul meu de vedere, un avantaj îl constituie ambalajul de sticlă, iar pompița pentru dozare este foarte eficientă. Ingredientele sunt curate, cum se zice.

Poate fi folosit și pentru masaj, dar și pentru părul gras, ca tratament!

Experiența mea cu ulei organic pentru păr și piele sweet mint no 96

În primul rând vreau să menționez că l-am folosit atât pentru păr, cât și pentru corp. Am părul subțire, cu tendință de îngrășare la nivelul scalpului și uscat spre vârfuri, iar pielea mea este normală cu tendință de uscare.

Pe păr trebuie să folosesc o cantitate foarte foarte mică de produs, astfel îmi încarcă părul. Însă, dacă folsoesc cantitatea adecvată de produs, rezultatele sunt foarte bune pentru mine: un păr fin, care se descurcă foarte ușor.

Pentru corp, trebuie de asemenea folosită o cantitate mică de produs și introdusă bine în piele, pentru a nu rămâne lipicios sau deranjat la suprafața acesteia. După ce a intrat în piele ( aproximativ câteva secunde de frecat pielea cu o cantitate mică de produs), aceasta devine catifelată și evident hidratată! Mie îmi place și chiar în momentele în care scriu aceste rânduri, sunt dată cu acest ulei.

Îl folosesc pe părul umed și imediat ce ies din duș, fie pe pielea umedă, fie pe pielea uscată. Depinde de câtă hidratare am nevoie. Mirosul lui într-adevăr este unul plăcut pentru mine.

Înainte de a utiliza produsul, citiți cu atenție ingredientele, pentru a nu avea vreo alergie!

Ulei pentru duș cu portocale dulci și lămâie

Puteți observa din ingrediente că acesta conține doar uleiuri, respectiv uleiuri esențiale. Ulei de mihdale dulci, de măsline, de primrose, de lămâie și de portocale și nu numai.

În momentul aplicării pe piele, poate părea uleios, însă după spălare și clătire cu apă, dispare senzația aceasta și rămâne în urmă o piele catifelată. Are un miros plăcut de portocale.

Eu îl folosesc mereu după ce mă spăl cu un gel de duș care curăță mai bine. Îl aplic astfel pe zonele mai uscate ale pielii: de la genunchi în jos/brațe și îmi place că după nu mai am nevoie de aplicarea unui ulei sau creme pentru corp.

Textura este plăcută, după cum puteți vedea mai jos:

Zens balsam pentru păr cu eucalipt, no 11

narah zenz

Balsamul pentru păr organic de uz profesional are rolul de a conferi rezistență și vitalitate tuturor tipurilor de păr- natural/vopsit/decolorat. Are totodată și rol de protejare a culorii părului vopsit. Se lasă pe păr ca 2 minute și apoi se clătește cu apă din abudență.

Printre ingrediente se află și aloe, cu rol de hidratare și regenerare. De asemenea, produsul este recomandat pentru păr gras.

Înainte de utilizarea lui, citiți cu atenție ingredientele!

Experiența mea cu Zenz balsam pentru păr cu eucalipt

Ce îmi place la acest produs și inclusiv la primul ulei prezentat este faptul că se poate folosit pentru părul gras și chiar este recomandat pentru acesta. Prin urmare, mi se potrivește perfect!

Îmi place mirosul fresh pe care îl are și senzația pe care o lasă. Nu îl folosesc direct pe scalp, ci doar pe lungimea firului de păr, chiar dacă aplicând aproape de rădăcină, poate ajunge și pe scalp. Nu îmi îngrașă părul, acesta miroase frumos după clătire, iar părul meu este mai curat și mai strălucitor. Indiferent de situație, eu folosesc după aplicarea lui și un ulei pentru păr- fie cel Zenz, fie altul, în funcție de situație, deoarece am un păr deteriorat spre vârfuri.

Având în vedere experiența mea cu cele 3 produse, dacă sunteți curioase de produse organice profesionale, cele de la Narah sigur nu vă vor dezamăgi!

Voi ați folosit ceva de la ei?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *