Mondelez – un mic răsfăț pentru momentele de relaxare

Trebuie să recunosc că sunt o mare consumatoare de dulciuri – nu le consum în exces, dar o dată la câteva zile trebuie să am ceva dulce lângă mine, chiar dacă este vorba doar de o pătrățică de ciocolată. Cei de la Mondelez comercializează dulciurile mele preferate și m-am gândit să vă dau și vouă câteva detalii despre ei și despre ce produse îmi plac mie.

mondelez Mondelez

Eu nu vă îndemn la consumul de dulciuri prin acest articol, ci vă prezint ceea ce îmi place mie. Dacă starea de sănătate vă permite, puteți consuma în limite normale orice doriți. Însă, nu uitați să apelați la un medic care să vă spună dacă puteți să consumați astfel de produse și în ce cantitate.

Acestea fiind spuse, eu consum dulciuri fie la film, fie când mă joc, fie când învăț/citesc. Întotdeauna în cantități mici-moderate și nu zilnic.

Spre exemplu, în prima poză consumam Oreo Joy Fills în timp ce realizam un puzzle Ravensburger împreună cu familia mea.

Puțin mai sus, consumam Milka Joy Fills în timp ce citeam. Barni au fost consumate de asemenea dimineața în timp ce citeam, iar ciocolata de asemenea.

Dulciurile marca Milka și Oreo sunt favoritele mele și cred că aproape oricine este de acord cu mine. La Milka îmi place foarte mult faptul că ciocolata este cremoasă și foarte bună la gust. Îmi place orice model, atâta timp cât este de la ei și de asemenea consum și celelalte produse de la ei: biscuiți șamd. Când vine vorba de Oreo, biscuiții lor clasici sunt cei mai buni, dar consum orice de la ei.

Dulciurile sunt micile noastre plăceri. Consumate în cantități limitate, normale, nu ne afectează nici sănătatea, nici greutatea. Așa că vă îndemn să aveți grijă ce consumați, când o faceți și în ce cantitate, deoarece sănătatea voastră primează înainte de orice.

Pentru momentele în care vă dați voie să vă simțiți bine și nu aveți starea necesară să faceți cumpărături în market, cei de la Mondelez vă sunt alaături online!

Tu consumi produse marca Milka, Oreo sau Barni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *