Meniuri de vară KFC – Summer Twister, Holiday Burger și Crispy Box!

Da da, știu că a trecut vara și că acum este toamnă, însă, eu abia le-am gustat cu ajutorul campaniei celor de la Buzzstore și încă mai sunt disponibile în caz că vă atrage ceva! Meniurile de vară de la KFC sunt reprezentate de 3 produse, dintre care 2 vin cu ingrediente fresh, ceeea ce le face mai bune.

De asemenea, pe lângă cele pe care vi le voi prezenta, se mai găsesc și Summer Bucket cu patru bucăţi de Crispy Strips, patru bucăţi de Hot Wings, două bucăţi de pui Kentucky şi două porţii medii de cartofi prăjiţi și ca desert îngheţată Kream Ball, cu trei topping-uri irezistibile: caramel, ciocolată sau cireşe, alături de bucăţele crocante de biscuiţi.

meniuri de vară kfc

KFC Holiday Burger

Holiday Burger se găsește în două variante, picant sau nepicant și conţine două bucăţi de pulpă de pui, brânză Cheddar, salată, castraveţi muraţi, ardei copţi şi sos Sweet & Sour.

Eu, am ales varianta nepicantă deoarece nu prea am voie din punct de vedere medical să consum picant și nu regret alegerea făcută.

Gustul dat de brânza Cheddar și sosul Sweet & Sour este foarte bun, iar salata și ardeii copți îi dau un gust fresh burgerului. Eu nu sunt obișnuită cu bucăți atât de mari de carne, deoarece am tendința să le tai mai subțiri, acum că port aparat dentar, dar fiind moi, nu am avut o problemă.

Este un produs pe care îl recomand mai ales pentru gustul dat de brânza Cheddar. Merită încercat și costă doar 13 lei!

kfc holiday burger

KFC Summer Twister

Summer Twister conține două bucăţi de Crispy Strips cu brânză feta, baby spanac, legume proaspete şi sos Garlic Lemon.

Produsul este doar picant, însă nu m-am putut abține să nu îl gust măcar, deoarece mâncarea cu lipie este o slăbiciune pentru mine, iar brânza feta din compoziție chiar mi-a stârnit interesul. La gust produsul este foarte bun, iar legumele proaspete îi fac să fie fresh și să fie o masă cât de cât ușoară și mai sănătoasă decât alte alegeri.

Dacă îți place să mănânci picant, eu recomand acest produs! La fel, costă doar 13 lei!

kfc twister

KFC Crispy Box

Crispy Box  conține trei bucăți Crispy Strips însoțite de o porție medie de cartofi prăjiți și un sos Sweet & Sour.

Acest produs a fost consumat de o prietenă de a mea a cărui meniu preferat este exact acesta. Nu are rost să mai spun că i-a plăcut, deoarece este clar acest lucru. Din cartofi am mai mâncat și eu, cred că este clar acest lucru.

kfc crispy box

Dacă ești iubitor de KFC trebuie să le încerci. Există diverse produse în varianta picantă și nepicantă, așa că, există câte ceva pentru fiecare. Au și deserturi foarte bune!

Nu uitați să aveți o alimentație echilibrată!! Nu trebuie să te oprești din a consuma fast food dacă își place, dar trebuie să o faci cu moderație și echilibrat cu restul alimentației! Nu este bine să exagerezi!

Tu consumi produse KFC? Ce îți place să mănânci de la ei?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *