MaximBody- o șansă la un corp mai sănătos și mai frumos

Cu ocazia Galați Beauty Swap 4, am avut ocazia să primesc un voucher pentru 2 ședințe de X Body la MaximBody Galați. Mi-am făcut greu curaj să mă duc, așa că vă povestesc abia acum despre experiența mea.

De ce mi-a luat atât de mult timp? Deoarece nu prea sunt prietenă cu efortul fizic, și asta nu din cauză că nu îmi doresc, ci pentru că condiția mea fizică nu îmi prea permite, însă am zis să văd ce fel este!

Însă, după prima ședință la MaximBody vă spun sincer că am regretat că nu pot depune efortul fizic necesar pentru a mă duce continuu.

Despre MaximBody

MaximBody este un loc din Galați unde beneficiezi de un antrenor personal pentru a practica XBODY sau, mai pe înțelesul tuturor, electrostimulare concomitent cu activitatea fizică depusă de tine. De asemenea, este un loc unde poți veni să te relaxezi cu un masaj, dar și să scapi de celulită.

Eu am practicat doar XBODY așa că despre asta vă voi vorbi.

XBODY la MaximBody Galați

În cadrul acestui tip de antrenament, un aparat te va ajuta să slăbești, să elimini celulita și după aceea să își tonifiezi corpul. Componentele acestuia vor fi puse pe corpul tău și prin wireless îți va electrostimula mușchii, în timp ce tu faci exerciții, de diferite dificultăți, în funcție de rezistența ta și de ceea ce îți dorești.

Beneficii XBODY la MaximBody Galați

Beneficiul suprem al acestui tip de antrenament este că durează doar 20 de minute pe ședință și arzi minim 500 Kcalorii, mai repede decât ai face-o la sală. Per total, rezultatele obținute de tine vor fi de 5 ori mai rapide decât la sală.

Pe de altă parte, îți crește rezistența, elimini grăsimea corporală și crești masa musculară, îți îmbunătățește postura, previne durerile de spate și șolduri, elimină treptat celulita, ajută în procesele de recuperare ortopedică și nu numai.

Beneficiile sunt nenumărate, dar vă las să le aflați direct de pe site-ul lor, AICI.

Contraindicații

Desigur că există și de acestea, de aceea, înainte de a plăti și a începe prima ședință, ți se va da o fișă de completat unde sunt menționate și contraindicații precum: intervenție chirurgicală recentă, boli de piele mai ales cu transmitere, boli de inimă precum stenoză de valve (aortică, mitrală) sau infarcte de miocard în antecedente și altele.

Experiența mea la MaximBody Galați

Datorită voucher-ului câștigat la Galați Beauty Swap 4, am avut ocazia să văd ce fel este. Eu nu am nicio contraindicație, doar că stare mea fizică nu îmi permite să depun un efort fizic prea mare, însă am reușit să fac față cu brio unui antrenament mediu ca dificultate, din ce știu eu.

Mi-a plăcut foarte mult! De ce?

În primul rând, a fost altceva. Am fost la sală după cum am mai spus și pe lângă faptul că timpul petrecut acolo este de minim o oră, nu simți că mușchii îți lucrează la fel de mult și este și mai plictisitor.

În al 2-lea rând, am simțit cum fiecare mușchi îmi lucrează cum poate el mai bine. Transpiri sub haine, ceea ce ajută și mai mult în procesul de slăbire.

Febra musculară pe care am avut-o după prima ședință a durat o săptămână și în fiecare dimineață mă trezeam cu zâmbetul pe buze, deși aveam dureri generale, pentru că eram mândră că am depu sun efort fizic atât de mare.

Pentru cei care nu sunt prieteni cu sportul, dar nici nu îl displac total, așa ca mine, acest tip de antrenament este perfect! Doar 20 de minute pe zi, cel puțin 500 de Kcal arse, un antrenor personal bine pregătit și cu mult bun simț plus o atmosferă foarte detașată te vor ajuta să ai un corp mai frumos și un organism mai sănătos într-un timp foarte scurt.

Desigur, este opțiunea perfectă și pentru femeile și bărbații care nu au timp de sală! Plus că, de ce să te chinui la sală, sa pierzi mai mult timp, când poți face 2-4 ședințe pe săptămână de câte 20 de minute?

Eu vreau să repet experiența atunci când sunt într-o formă mai bună, deoarece activitatea fizică este absolut necesară pentru o viață sănătoasă!

Antrenorul personal a avut o atitudine foarte decentă și cu bun simț. A fost atent la mine la fiecare mișcare, mă corecta unde era nevoie, mi-a dat detalii despre cum va fi antrenamentul, despre posibilele rezultate și în momentul în care aveam nevoie de ceva mai puțin sau mai mult, era foarte prompt!

Nu am poze din timpul antrenamentului să vă arăt, deoarece nu îmi place să mă pozez în astfel de ipostaze, însă, dacă aveți întrebări le aștept!

MaximBody este poziționat într-un loc intim în orașul Galați, iar toate detaliile de care aveți nevoie le veți găsi AICI. Pe parcursul anului, veți găsi multe oferte foarte tentante. Spre exemplu, acum dacă vii cu o prietenă beneficiezi de 50% reducere la un abonament, adică un abonament va fi plătit full, iar cel al prietenei tale 50%, putând împărți cu ea suma totală și să ieșiți mai bine ambele! Prețurile sunt foarte bune, având în vedere ce rezultate vei obține!

Voi ați încercat un astfel de antrenament? Ați avea nevoie?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *