Măști pentru față- colecția mea. Sephora, Tony Moly, 7Heaven

măști pentru față

Astăzi am să vă prezint colecția mea de măști pentru față. Îi spun colecție pentru că deși folosesc din ele mai mereu mai ajung cu câte una cel puțin acasă. Sper să vă placă și aștept recomandările voastre!

Aceasta este o imagine de ansamblu a măștilor pentru față pe care le am eu acum:măști pentru față

De fiecare dată când ajung printr-un supermarket sau prin farmacia Tei, nu se poate să plec fără o mască, mai ales dacă este și la ofertă, cum le-am găsit ultima dată pe cele de la 7 heaven la Carrefour!

Ce măști pentru față am?

Sephora

Cea cu ananas și una dintre cele cu perle au fost cumpărate la preț întreg, pe când celălalte la reducerile Sephora actuale. Fiecare în parte este bună pentru altceva, în funcție de ingredient, iar eu am decis să îmi achiziționez câte 2 cu ceai verde și cu alge deoarece am probleme cu porii dilatați și coșurile. De asemenea, cea cu ananas este specială pentru pori!

Review-ul măștii pentru nas cu ananas îl găsiți AICI.

Până acum am folosit doar una cu Lotus care mi-a plăcut foarte mult. Abia aștept să le folosesc pe toate!

În aceeași categorie am decis să le pun și pe cele pentru buze și ochi, prin urmare acestea sunt măștile de buze Sephora pe care le am acum.

Până acum am folosit una cu Shea și a fost relativ bună, dar se putea și mai bine.

Și aceasta este cea pentru ochi, cu alge. Am folosit până acum una cu ceai verde care a fost chiar bună pe moment.

Măști de noapte Sephora

Pe acestea le-am cumpărat la reducerea trecută Sephora cu 5.5 lei fiecare. Am avut mai multe, însă între timp le-am mai consumat. Din una singură mă dau cam de 3-4 ori. Îmi plac foarte mult aceste măști!

Tony Moly- măști pentru față

Până acum nu am folosit niciuna din măștile Tony Moly. Prima cumpărată a fost cea cu alge marine de la Sephora la 19 lei, iar mai apoi cea cu roșii și cu ceai verde de la Farmacia Tei la un preț de 13 si 16 lei. Abia aștept să le folosesc!

Se găsesc în Sephora și Farmaciile Tei sau pe www.sephora.ro și www.comenzi.farmaciatei.ro.

Hej

Hej este o firmă originară în Germania și se găsește la Douglas. Am cumpărat aceste măști de curând, când le-am găsit la reducere la 15 lei de la 25 de lei.

Sper să fie bune și abia aștept să le folosesc!

Prima este tip șervețel, iar a 2-a are 3 pliculețe care trebuie să fie folosite toate deodată, fiecare având propietăți specifice fiecărei zone faciale.

Se găsesc în magazinele fizice Douglas și pe www.douglas.ro.

COSRX

Am auzit extrem de multe despre acest brand, numai de bine, așa că abia aștept să o folosesc. Sunt invitată la o nuntă pe data de 14, așa că atunci este programată! A costat 17 lei și am cumpărat-o din Farmacia Tei.

HOLIKA HOLIKA

Este o mască în 3 pași pentru punctele negre. Nu am testat-o încă. Am luat-o din Farmacia Tei la 17 lei. Cu cei 3 pași obții:Curățare, dilatare, eliminare puncte și hidratare.

CAOLION

Este o mostră primită în Sephora și abia aștept să o testez!

COSMIA

Nici pe aceasta nu am folosit-o încă. Se găsește în Auchan.

L’OREAL

Am cumpărat-o la ofertă din Carrefour de curând și abia aștept să o testez.

Ziaja

Chiar astăzi am să folosesc prima mască de la Ziaja, cea cu enzime din castravete. Abia aștept să văd ce fel e! Costă 4 lei în Farmaciile Tei. Singurul dezavantaj ar fi parabenii pe care îi conțin aceste măști.

PIL’ATEN

2.5 lei masca de buze în Farmaciile tei. Nu le-am testat încă.

7 Heaven
măști pentru față

Nu le-am testat încă. Le-am găsit la ofertă în Carrefour și am zis să văd și eu ce fel sunt.  Încă le mai găsiți la ofertă!

Aceasta este colecția mea de măști pentru față. Pe parcurs am să vă ofer mai multe informații despre ele, în alte articole-review!

Voi ce ați folosit din aceste măști? Ce îmi puteți spune despre cele pe care nu am apucat să le testez?

Posibil să-ți placă și

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *