Mască de față cu lavandă Garnier Review

mască de față cu lavandă garnier review

De mult cumpărasem această mască și nu o testasem, însă acum i-a venit rândul. Mască de față cu lavandă Garnier Review este un articol menit să vă spună experiența mea cu această mască.

Nu de mult, folosisem o mască de la Sephora de care am fost foarte încântată, iar aceasta de la Garnier a rămas pusă deoparte până când, după un examen am zis că merit puțină relaxare și m-am decis să o încerc. S-a potrivit perfect pentru starea mea, mai ales că această mască este destinată reducerii semnelor de oboseală ale tenului.

Mască de față cu lavandă Garnier Review

Cum se utilizează?

Se scoate masca-șervețel și se îndepărtează stratul protectiv. Se aranjează pe față după formele propii ale tenului și se lasă să acționeze 15-20 de minute. Se îndepărtează masca și se masează surplusul pentru a pătrunde în ten. Dacă încă este prea mult produs pentru tine, poți absorbi surplusul cu un șervețel.

Ce promite masca de față cu lavandă Garnier?

 • Să hidrateze cât pentru o săptămână de utilizare de ser hidratant
 • Să elimine semnele de oboseală ale tenului
 • Să ofere senzația de relaxare.

Așa arată partea care trebuie îndepărtată:

Ce îmi place la masca de față cu lavandă de la Garnier?

 • Produsul se prezintă sub formă de șervețel îmbibat cu masca de față. Acest lucru este un aspect care îmi place foarte mult.
 • Prețul de 8-10 lei, depinzând de magazin mi se pare un preț extrem de accesibil și bun, față de alte măști:20-40 de lei de pe la Sephora.
 • Se aplică ușor pe față, fără a aluneca sau provoca probleme. 
 • Face exact ceea ce spune. Desigur, după o utilizare nu trebuie să crezi că tenul nu mai are niciun semn de oboseală, însă la o primă utilizare se poate vedea o diferență ușoară în bine. De asemenea, hidratează intens tenul.
 • Mi-a plăcut enorm cum mi-am simțit fața după îndepărtarea ei- hidratată și relaxată. 
 • Mirosul este unul ușor, care nu deranjează.
 • Nu conține parabeni.

Este o mască foarte foarte bună din punctul meu de vedere, iar la prețul pe care îl are cu siguranță se poate folosi una pe săptămână/4 pe lună pentru a avea rezultate cu adevărat bune.

O pot compara cu cea de la Sephora care este de 2 ori mai scumpă și care oferă exact aceleași rezultate, doar ca cele 2 game sunt total diferite ca ingrediente.

Mi-a plăcut atât de mult încât nu îi pot găsi defecte- poate, mărimea prea mare a măștii. Vreau neapărat să încerc și celălalte variante!

Se găsește în supermarketuri, în DM și chiar și la unele magazine de cartier.

De asemenea, le găsiți pe www.emag.ro .

Voi le-ați folosit? Ce părere aveți despre ele?
O zi frumoasă!

 

Posibil să-ți placă și

7 comentarii

 1. Am folosit si eu o masca din aceasta gama si a fost interesanta. Am folosit-o o singura data si n-am vazut mari diferente, dar mi-a facut placere s-o folosesc

 2. Îmi plac mult măștile acestea de la Garnier, mi se par că își fac treaba! Am testat toată gama, mai puțin masca cu lavandă. Este pe lista mea, având în vedere că sunt și iubitoare a lavandei. ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *