Make Up For Ever fard mono swatch și review

Bună!

Astăzi revin cu un mic review și swatch al unui produs din categoria high-end și spun acest lucru pentru că prețul unui fard mono de la Make Up For Ever este de 98 de lei! Da, știu, este un preț extrem de exagerat, dar am vrut să văd cât merită, așa că vă invit să îmi citiți review-ul ca să vedeți ce am de spus.

Produsul arată cam așa:

make up for ever fard mono

Și nu, nu vine cu tot cu cutiuță! Trebuie cumpărată separat, deoarece 98 de lei costă doar rezerva produsului.

Ce îmi place la Make Up For Ever fard mono?

  • Textura– este uimitor de cremoasă și de catifelată
  • Pigmentarea– fardul este pigmentat, dar la acest preț cred și eu că ar trebui să fie așa
  • Se blenduiește ușor.

Ce nu îmi place?

  • Rezistența. Consideram că pentru un fard de un așa preț exorbitant ar trebui să exceleze măcar dintr-un punct de vedere. Din păcate, nu face acest lucru. Rezistența este una banală, iar pentru o culoare mai intensă și o rezistență mai mare cu siguranță trebuie un primer. Se șterge imediat de pe piele.

Acesta este swatch-ul:

Din păcate nu știu să vă spun exact denumirea culorii deoarece am aruncat cutia în care era rezerva.

Merită banii?

Cu siguranță, NU. Make Up For Ever fard mono m-a dezamăgit total. Nu credeam că poți da atât de mulți bani pe ceva și să fie de o calitate atât de proastă. Vorbesc de raportul calitate-preț. Produsul își face treaba, dar cu siguranță nu merită cumpărat doar pentru brand. Acest produs mi-a demonstrat ca brand-ul face mult mai mult decât produsul.

Textura este asemănătoare cu cea a fardurilor Sleek, poate o idee mai cremoasă, așadar mai bine dați 50 de lei pe o trusă cu 12 culori, decât 98 pe un fard de pleoape mono.

Recomandarea mea este să nu vă irosiți banii pe un așa produs. Nu merită doar pentru că scrie Make Up For Ever pe el.

Nu am mai încercat și alte produse de la ei, așa că nu știu cum sunt, dar sigur știu că nu voi mai cumpăra de la ei farduri de pleoape mono.

Voi ați testat acest produs sau altele de la Make Up For Ever?

Posibil să-ți placă și

12 comentarii

  1. Mmmm … da! Pretul se pare ca este mult prea mare si la banii astia te asteptai sa fie spectaculos. Eu nici nu dau atat de multi bani pe un fard mono. Cel mult imi aleg o paleta cu 3-4 culori de banii astia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *