Lambre Illume Primer și Ulei pentru față – GBS4

La Galați Beauty Swap Secret Santa Lambre ne-a onorat din nou cu prezența și ne-au oferit spre testare 2 produse. În cazul meu este vorba despre Lambre Illume Primer și Lambre Ulei pentru față.

De Lambre știți deja de la mine de câteva luni, datorită GBS3, unde am câștigat la o tombolă un ser pentru gene de la Lambre. Am fost foarte fericită deoarece auzisem de ei, dar nu testasem nimic. Serul lor despre care v-am vorbit AICI a fost minunat!!! Mi-a curbat și lungit genele, într-un timp record.

lambre ulei pentru față

Review Lambre ulei pentru față (Pure Face Oil)

 

lambre ulei pentru față

Produsul are 30 mL și se prezintă cu o pompiță.

Ambalajul este foarte luxurios și elegant, ceea ce îmi face o mare plăcere.

Pentru tenul/pielea uscată sau mixtă.

Se folosește pe ten și gât.

Caracteristici:

  • netezește ridurile;
  • hrănește intens și regenerează pielea;
  • îi oferă o strălucire naturală pielii;
  • conține 6 uleiuri prețioase: de argan, de migdale dulci, de nuci de macadamia, de meadowfoam, tsubaki și struguri, dar și vitamina E;
  • produs biocompatibil cu pielea, conține substanțe care se găsesc în mod natural în epidermă, care sunt necesare pentru menținerea echilibrului hidrolipidic și a bunei funcționalități a pielii;

Cum se folosește?

  • În fiecare dimineață și/sau seara aplicat direct pe tenul curat. 4-6 picături care se masează în piele până la absorbție.
  • Îl poți amesteca cu crema ta pentru față. (2-4 picături)
  • Îl poți folosi ca mască. Aplici 10-12 picături și le lași pe ten pentru 10-15 minute, după care îndepărtezi excesul cu un șervețel.

Produsul nu este acel tip de ulei enervant, de care nu poți scăpa de pe mâini sau ten. Din contră, acesta se absoarbe complet în piele în maxim 5 minute de la aplicare (probabil depinde și de necesitatea de hidratare a tenului).

Eu îl aplic seara pe ten, atât ca ulei pe tenul curat, cât și în crema pentru noapte. Depinde de ce consider că are nevoie tenul meu în acel moment.

A 2 a zi, dimineața tenul meu este extrem de catifelat și hidratat, fără vreo senzație grasă, neted și mai luminos.

Nu îl folosesc dimineața deoarece consider că este puțin prea mult pentru tenul meu, dar pentru un ten deshidratat sau pe care doriți să îl protejați mai mult pe timpul iernii este minunat!

Nu simt să aibă vreun miros sau dacă este, este atât de delicat încât nu mă deranjează, și știți că eu nu suport mirosurile.

Sper că doriți să îl testați și voi, deoarece vă asigur că este minunat!

Review Lambre Illume Primer

 

lambre illume primer

Are 30 mL.

Se găsește în 2 nuanțe: 01 și 02. Eu am nuanța 02.

Are mici particule sclipicioase în compoziție.

Prima dată când l-am încercat pe mână, am considerat că poate este prea mult pentru un look de zi și m-am gândit să îl folosesc pe post de iluminator lichid.

Apoi, ieri, mi-am făcut curaj și am spus: de ce să nu îl încerc pe tot tenul să văd ce fel este ca primer? Ei bine, fără să exagerez, vă pot spune că m-am îndrăgostit de el.

Particulele sclipicioase au fost aproape invizibile pe ten. După ce am pus fondul de ten, nu s-au mai văzut deloc, însă, în lumina adecvată tenul avea o strălucire naturală extraordinară.

Fără fond de ten:

Cu fond de ten deasupra:

Machiajul mi-a rezistat foarte bine pe ten timp de 8 ore și nu dădea semne să facă probleme prea curând.

Îmi place foarte mult acest primer și sper că și vouă!! Merită să îl încercați!

Aceste produse și multe altele le găsiți AICI.

Pagina lor de Facebook este AICI.

Voi folosiți produse Lambre? Ați dori să testați serul, primer-ul sau uleiul pentru față?

Posibil să-ți placă și

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *