Just Cosmetics și Trend It Up- farduri mono

Bună!

Astăzi doresc să vorbesc despre 2 farduri mono pe care le am în colecția mea și de care sunt foarte încântată! Acestea sunt de la branduri diferite- unul este cumpărat acum puțin timp (aproximativ 1 lună)- Trend it up, iar altul acum muuult timp, însă l-am deschis abia de curând- Just Cosmetics.

Fard Trend it Up și Just Cosmetics

Just Cosmetics

Voi începe cu cel de la Just Cosmetics. Acest brand în Galați a fost în Kendra, iar fardul mono alături de 3 rujuri au fost achiziționate (însă terminate înainte de a începe blogul, din păcate) în momentul în care era lichidare de stoc, iar fiecare în parte a costat sub 10 lei.

Just Cosmetics este un brand din Germania, care este minunat (nu înțeleg încă de ce nu a apărut și la magazinele DM). Fardul mono este extrem de pigmentat (în poză este fără bază), iar rezistența este foarte bună. Pe parcursul a aproximativ 12 h (Cel mai mult purtat ) nu s-a mișcat de la locul lui sub nicio formă, iar textura este oarecum cremoasă- sunt multe alte farduri mult mai prăfoase pe care am avut ghinionul să le achiziționez! Recomand acest produs!

Trend It Up

Trend it Up este un brand din Slovenia și îl puteți găsi în magazinele DM! Produsul din poză a costat doar 5 lei (cumpărat la reducere 50%) și pot spune că sunt foarte încântată de el. Este un fard mono metalic, care este foarte pigmentat, cremos și rezistent fără a fi aplicat pe un primer!! Produsele sunt foarte ieftine chiar și la preț întreg. Merită încercate! De la ei mai am si pudra translucidă pentru fixarea makeup-ului de care sunt mai mulțumită decât mă așteptam să fiu!

Sper că vă plac cele 2 farduri și că doriți să le încercați! Recomand aplicarea cu degetul sau cu o pensulă umezită anterior cu apă sau cu spray de fixare a machiajului! Sunt printre voi persoane care le-au încercat? Ce părere aveți?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *