ISISPHARMA Teen Derm Hydra- cremă hidratantă pentru tenul acneic

isispharma teen derm hydra

Am rămas destul de restantă cu acest articol, așa că pozele o să aibă ceva decorațiuni crăciunistice prin ele. Prin urmare, astăzi am decis să vă vorbesc despre ISISPHARMA Teen Derm Hydra- cremă hidratantă pentru tenul acneic.

Cred că prima întrebare care vă vine în minte este: are nevoie tenul acneic de hidratare? Ei bine, da! Am să vă spun și de ce…

În primul rând, orice tip de ten are nevoie de hidratare- cel gras, acneic, mixt, normal sau uscat. Acneea după cum știți este provocată de mai multe elemente printre care și o cantitate excesivă de sebum, din cauza hormonilor sau a unor bacterii, în principal Propionibacterium acnes. Dacă tenul acneic sau cu tendință acneică sau gras este doar curățat și tratat cu produse care să combată problema, facem mai mult rău decât bine. Un ten supus unor tratamente antiacneice devine de la sine uscat- în cazul acneei moderate sau severe. Dacă ai doar acnee ușoară și pur și simplu cauți produse de curățare potrivite și un ușor tratament și nu îi oferi și hidratare, din nou, faci rău deoarece prin lipsa hidratării tenul va căuta să își facă propia hidratare prin creșterea cantității de sebum. Și astfel, porii devin dilatați, tenul devine lucios, iar în cele din urmă porii se vor bloca și vor forma comedoane închise, deschise sau acnee inflamatorie și nu numai.

Prin urmare, ai nevoie de un produs de hidratare indiferent de situația în care te afli. Eu sunt o persoană cu ten cu tendință acneică și cu ten mixt, așa că am căutat un produs care să hidrateze ușor tenul, fără a îl îngrășa.

Am avut ocazia astfel să testez acest produs de la Isis Pharma Teen Hydra- cremă pentru ten acneic sau supus tratamentelor antiacneice și am să vă prezint cât pot eu de bine produsul.

ISISPHARMA Teen Derm Hydra- cremă pentru ten acneic sau pentru tenul supus tratamentelor antiacneice

Precum am spus și anterior, un ten supus tratamentelor cu antibiotice locale sau cu acid salicilic și nu numai, va deveni uscat din cauza ingredientelor active folosite. De asemenea, produsele de curățare pentru un ten gras/acneic sunt destul de dure. Este de datoria noastră astfel să venim cu un surplus de hidratare al tenului, indiferent de situație.

ISISPHARMA Teen Hydra este o cremă lejeră, cu o textură ușor spre apos, special concepută pentru a nu îngrășa tenul care deja are astfel de probleme.

Cantitate: 40 mL

Preț: între 35-50 lei, depinde de farmacie.

Produs: în Franța

Non-comedogenic, hipoalergenic.

Pentru: tenul predipus la acnee sau sensibilizat de diverse tratamente antiacneice, piele uscată, fragilă.

Descriere: conține ingrediente cu propietăți calmante și hidratante, care hrănesc și calmează pielea pe timp îndelungat. Pielea își redobândește suplețea și confortul. Textură ușoară.

Ingrediente active:

  • unt de cacao, xilitol, glucoză cu rol de hidratare, protejare și restructurare
  • bisabolol și polimeri biomimetici cu rol de calmare
  • butyl avocade cu rol de reglare a sebumului

Mai am un articol creat pentru 2 produse ISISPHARMA așa că vă aștept acolo ca să citiți toate detaliile despre ingrediente.

Listă completă de ingrediente:

isispharma teen derm hydra

Cei de la ISISPHARMA au o gamă largă de produse pentru tenul acneic, uscat sau normal. Despre 2 dintre ele v-am mai vorbit eu aici.

Părerea mea/review ISISPHARMA Teen Derm Hydra- cremă pentru tenul cu tendință acneică sau pentru tenul supus tratamentelor intensive antiacneice

Folosesc acest produs o dată la 2 zile, seara, în ziua în care nu am pe ten tratamentul pentru noapte pe care îl folosesc în acel moment. Eu am un ten mixt cu o ușoară tendință acneică, însă acest produs a venit foarte bine pentru tenul meu, deoarece foloseam ceva ușor prea greu pentru tenul meu înainte.

Produsul are într-adevăr o textură ușoară, lejeră, nu se simte pe ten, intră repede în piele și nu lasă o senzație grasă sau lipicioasă. Eu am anumite zile în care tenul meu este mai pretențios și nu acceptă nici măcar un tip de cremă hidratantă pe ten. Am învățat care sunt acele zile și mă comport cu tenul meu ca atare.

Prin urmare, când am utilizat această cremă, tenul meu a fost hidratat atât cât trebuie și nu mi-a provocat vreo problemă. Alături de produsul de peeling pentru noapte și gelul de curățare cu particule exfoliante, această cremă funcționează perfect. Are un ușor parfum, însă nu mă deranjează, fiind printre ultimile pe lista de ingrediente.

Mai multe nu am ce să vă spun. Motiv pentru care, a venit timpul să vă întreb pe voi:

Folosiți produse ISISPHARMA? Îmi recomandați ceva de la ei?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *