ISISPHARMA GLYCO-A 10% – ten mai luminos și cu mai puține imperfecțiuni

isis pharma glyco a

ISISPHARMA este un brand pe care eu îl apreciez de câțiva ani, deoarece are produse destinate oricărui tip de ten și oricărei probleme. Acum, am ocazia să testez gama GLYCO-A 10% care este perfectă pentru problemele pe care eu le am.


Eu am folosit anterior de la ei gama Teen Derm, iar la 2 din 3 produse terminate m-am întors cum le-am terminat, respectiv: gelul de curățare cu particule exfoliante și peelingul cu acid glicolic și alte ingrediente benefice. V-am lăsat link direct către review-ul lor.

De aproximativ o lună, utilizez gama Glyco-A, cu concentrație medie de acid glicolic, respectiv 10%, care este perfectă pentru nevoile mele actuale. IsisPharma ne pune la dispoziție 3 “subgame” cu concentrații diferite de acid glicolic, pentru a putea fi utilizate de oricine și să se potrivească oricărei necesități.

Acidul glicolic- caracteristici

În primul rând, să vă spun câte ceva despre acidul glicolic sau mai bine zis, să vă reamintesc. Acidul glicolic este un compus chimic din categoria acizilor alfa, aceștia fiind cei care exfoliază pielea la suprafață și nu sunt solubili în sebum (Acidul salicilic este un acid beta care este solubil în sebum).  Acest acid are rolul de a realiza un peeling superficial al tenului, pentru a ajuta la regenerarea pielii, ceea ce duce la un aspect mult mai luminos al tenului în timp. De asemenea, ajută la eliminarea imperfecțiunilor superficiale inițial, precum ar fi petele pigmentare, iar în timp, după o utilizare de durată și imperfecțiunile mai profund pot fi estompate.

Este un ingredient care merge folosit foarte bine în această perioadă când purtăm mască, deoarece ajută la ținerea în frâu ca să zic așa, a imperfecțiunilor care pot fi create de aceasta- comedoane închise spre exemplu.

Efecte benefice asupra:

  • aspectului tern al pielii
  • comedoanelor închise
  • sebumului
  • porilor dilatați
  • riduri
  • pete pigmentare
  • cicatrici postacnee

Eu îl folosesc de câțiva ani și sunt foarte mulțumită de acest ingredient, iar formatul în care vine în gama Glyco-A de la ISISPHARMA este unul nou și care poate fi folosit de oricine.

ISISPHARMA – GLYCO-A

Această gamă este compusă din 3 produse:

  • o spumă de curățare cu acid glicolic;
  • peeling superficial soft cu 5,5 % acid glicolic, medium cu 10% sau intense cu 25% – fiecare concentrație se potrivește unui anumit tip de ten, în cazul meu concentrația de 10% a fost cea potrivită;
  • cremă post-peeling care ajută la calmarea pielii;

ISISPHARMA GLYCO-A SPUMĂ DE CURĂȚARE

isis pharma glycoa spuma

Descriere/caracteristici

Acest produs mi-a cucerit inima de la prima utilizare și datorită eficienței lui, dar și datorită faptului că este un tip de produs și de concept relativ nou pentru mine.

Textura de spumă este foarte plăcută pentru ten și conține acid glicolic în concentrație de 5,5% alături de un ingredient calmant.

Produsul se poate aplica dimineața și seara și poate fi folosit de orice categorie de vârstă pentru diversele probleme pe care le are fiecare.

Eu îl folosesc doar seara deoarece așa consider că am eu nevoie, dar fiecare îl folosește în funcție de nevoile lui.  Are 100 mL și se aplică câte o pompiță la fiecare utilizare. Se menține pe ten 2 minute și mai apoi se clătește.  Are doar 13 ingrediente și are rolul de a reduce porii dilatați și de a reda luminozitatea.

NU se aplică pe tenul cu răni și dacă nu ați mai utilizat anterior acid glicolic, încercați mai întâi produsul pe o zonă mică de piele și introduceți produsul treptat, spre exemplu o dată la 2 zile timp de 1-2 săptămâni și abia mai apoi începeți să îl utilizați zi de zi.

Experiența mea cu el

Așa cum am spus, mi-a plăcut foarte mult de la prima utilizare și cu siguranță este un produs la care voi reveni cu plăcere după terminarea lui. Îmi place faptul că se menține pe ten 2 minute pentru a îl lăsa să acționeze. Dacă credeți că este prea mult timp, să știți că nu este deloc așa, deoarece în acest timp voi puteți să vă faceți igiena dentară, care oricum trebuie să țină 2 minute.

După utilizarea lui, tenul este mai luminos, iar după aproximativ o lună de utilizare zilnică, o dată pe zi, pot spune că este unul dintre cele mai bune produse pentru ten folosite de mine până acum. Pe lângă faptul că oferă o curățare foarte bună a tenului, are și efecte benefice pe termen lung asupra tenului, ceea ce se întâlnește foarte rar la un produs de curățare.

ISISPHARMA GLYCO-A PEELING SUPERFICIAL 10%

Descriere/caracteristici

isis pharma glyco a peeling

După cum v-am zis, eu am concentrația medium. Este concentrația care s-a potrivit nevoilor mele și consider că am făcut cea mai bună alegere.

Produsul:

Stimulează activitatea celulară / Slăbește legături lipidice care țin celulele moarte împreună / Creste producția de colagen și elastină / Stimulează producția de acid hialuronic și optimizează hidratarea stratului cornos / Reglează producția de sebum

Are 30 mL și doar 10 ingrediente, printre care acidul glicolic al 2-lea pe listă. Produsul este perfect pentru riduri fine, exces de sebum și imperfecțiuni. Textura este cremoasă și intră foarte repede în piele.

Se aplică doar de 2-3 ori pe săptămână și este lăsat să acționeze minim 30 de minute (Eu îl las toată noaptea). OBLIGATORIU seara și SPF 50 zi de zi, după utilizarea lui (nu doar în ziua ulterioară folosirii lui), deoarece altfel facem mai mult rău decât bine.

Experiența mea

isis pharma glycoa

Nu este pentru prima dată când utilizez acidul glicolic, așa că eram obișnuită cu el, prin urmare nu am avut probleme când l-am utilizat. Dacă tu o faci pentru prima dată, testează produsul înainte, iar dacă ai pielea sensibilă NU îl folosi.

isis pharma glycoa

Eu îl folosesc ca ultim produs în rutina mea și nu aplic după utilizarea lui și alt produs deoarece tenul meu nu are nevoie. Îmi place foarte mult că intră foarte repede în piele și că nu lasă deloc un aspect sau o senzație grasă în urma utilizării lui.

Dimineața, tenul meu este vizibil mai luminos, iar după 4 săptămâni de utilizare, comedoanele închise sunt mai puține, tenul este constant mai luminos, iar cicatricile postacnee încep să se estompeze vizibil.

Dacă ai probleme cu tenul, este un produs pe care eu îl recomand cu drag, deoarece chiar este un produs foarte bun.

P.S. cel cu 25% acid glicolic are în plus acid mandelic si gluconolactonă.

ISISPHARMA GLYCO-A POST PEELING

Descriere/caracteristici

Este un produs care hidratează și hrănește pielea cu ajutorul untului de shea din compoziție, calmează și redă confortul având sepicalm și ulei de bumbac în compoziție și are și efect reparatură cu ajutorul ingredientului structurine.

Textura este cumva de cremă-balsam, este bogată și reconfortantă.

Experiența mea

Inițial, după aplicarea cremei, tenul rămâne ușor lucios, dar în câteva minute produsul intră total în piele și nu lasă deloc un aspect neplăcut/gras și nici senzația aferentă. Eu folosesc produsul în seara în care nu folosesc peelingul pentru a lăsa timp pielii să se refacă și să se calmeze după aplicarea acidului.

Din punctul meu de vedere este un produs plăcut, care de asemenea poate fi aplicat și la minim 30 minute de la aplicarea peelingului, în cazul în care simțiți nevoie.

Tu folosești produse ISISPHARMA? Dar acid glicolic?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *