ISIS PHARMA Teen Derm Gel de curățare cu microparticule și ser concentrat antimperfecțiuni

Am cumpărat un set alcătuit din aceste 2 produse acum mult timp, însă chiar am vrut să îmi creez o părere solidă despre ele, înainte să scriu ceva. Prin urmare, deși le-am cumpărat în vară și am început să le folosesc în toamnă, vă vorbesc abia acum despre ISIS PHARMA Teen Derm Gel exfoliant de curățare cu microparticule și ser concentrat antiimperfecțiuni.

Am cumpărat setul alcătuit din ser concentrat antiimperfecțiuni Teen Derm K 30 mL împreună cu gel exfoliant cu microparticule 30 mL la prețul de 38,5 lei, din Farmacia Tei. Practic, gelul exfoliant a fost cadou.
isis pharma

Setul este dedicat tenului cu acnee sau cu imperfecțiuni, al adolescenților. Eu nu mai sunt o adolescentă, dar imperfecțiuni cu siguranță că am, așa că am pus să le dau o șansă. Am să vă vorbesc despre fiecare separat, iar la final vă spun concluzia celor 2 produse în perioada în care le-am folosit împreună.

ISIS PHARMA Gel de curățare cu microparticule Teen Derm

Al meu a avut 30 mL, dar îl găsiți și în varianta de 150 mL la Farmacia Tei AICI.

Pentru: tenul gras și predispus la acnee.

Mod de utilizare: aplicare dimineața și seara pe tenul ușor umezit, cu mișcări circulare. Se crează o spumă și se masează 1-2 minute. Se clătește.

Nu știu ce cantitate de produs aplicați voi pe ten, însă eu aplic foarte puțin. Motiv pentru care, produsul mi-a ajuns pentru cel puțin 30-40 de utilizări (maxim 1 mL per utilizare, câteodată și mai puțin).

Gelul are mici particule exfoliante, pe care nici nu le simți pe ten. Dacă te întrebi dacă nu cumva această exfoliere dimineața și seara nu este cumva prea mult, este o întrebare foarte bună. Tenul gras și acneic necesită o exfoliere mai deasă față de tenul normal sau uscat, însă în niciun caz zilnic, da păi de 2 ori pe zi.

Însă, acest gel conține aceste microparticule pe care nici nu le simți pe ten, ceea ce duce la o exfoliere ușoară, care nu afectează pielea. Poate de 2 ori pe zi este prea mult, însă vă recomand să îl folosiți măcar o dată pe zi, seara, pentru e elimina toate impuritățile și tot machiajul.

Eu l-am folosit atât dimineața, cât și seara, rămânând la a îl folosi doar dimineața în ultima lună. Am avut o perioadă când l-am utilizat, apoi am făcut o pauză și am reînceput.

Miroase foarte fresh și frumos din punctul meu de vedere.

Așa arată produsul:

isis pharma gel exfoliant

Mi-am simțit tenul curat după fiecare utilizare, cu o secreție a sebumului mai controlată și cu un ten care în timp a prins un aspect mai uniform și mai plăcut. După ce testez din ce mai am, revin la acest produs, deoarece am fost foarte mulțumită de el.

ISIS PHARMA Teen Derm K Concentrate pentru imperfecțiuni

Produsul are 30 mL și se folosește DOAR în timpul NOPȚII!

Textură: gel-cremă;

Pentru: ten cu imperfecțiuni mici și moderate;

Ingrediente

Conține:

  1. Alfa pure complex care la rândul lui are 4 ingrediente active care luptă împotriva acneei și a urmelor lăsate de aceasta. Cele 4 ingrediente acționează fiecare în parte pe alt stadiu al procesului de formare a acneei.
  • 5 alfa avocuta ( ester butil al uleiului de avocado) are rolul de a regla sebumul care apare din cauza substratului nostru genetic, a stilului de viață sau a hormonilor. Studiile spun că după 3 săptămâni există o reducere a sebumului cu până la 78%!! ( extra info: acest ester al uleiului de avocado, acționează în organism prin inhibarea 5 alfa reductazei, care ar duce la formarea sebumului dacă ar fi lăsată să acționeze- această substanță duce la formarea dihidrotestosteronului- asemănător hormonului masculin -testosteron, care duce la formarea de sebum tipic masculin)
  • acidul salicilic – care acționează în etapa de hiperkeratinizare și proliferare bacteriană – adică exfoliază, are efecte astringente și este antibacterian.
  • extract de tămâie– care are efect antiinflamator, acționează deci în etapa de producere a inflamației.
  • glucoză și xilitol– care au rol de hidratare

2. acid glicolic și gluconolactone care au acțiune keratolitică

3. polimeri biomimetici care au rolul de a preveni pierderea apei la nivel transdermic și hidratează, având și rol antiinflamator.

Prin urmare, ingredientele acestui produs sunt aproape toate ingredientele pe care le poți folosi pentru prevenirea și înlăturarea acneei și a urmelor acesteia.

Promite: ten catifelat, piele curată și revigorată, aspect mat cu imperfecțiuni vizibil reduse;

Veți vedea rezultate vizibile dacă folosiți produsul CEL PUȚIN 3 SĂPTĂMÂNI continuu. Sper că nu credeți în rezultate minune apărute în 2-3 zile, pentru că acelea nu există. Trebuie să aveți răbdare.

Cum se utilizează?

Se aplică DOAR SEARA, pe pielea curată și uscată. Se poate aplica pe față și gât. Folosit dimineața, nu ar face bine, ci rău din cauza contactului cu razele solare. Indiferent de situație, trebuie să folosiți cremă cu protecție solară de minim 30!!

Normal că este non comedogenic și că nu conține parabeni!

Produse ISIS PHARMA găsiți pentru mai multe probleme ale tenului, nu numai pentru acnee.

Experiența mea cu ISIS PHARMA concentrat anti-imperfecțiuni

Este un produs pe care recunosc că nu l-am folosit 3 săptămâni continuu, însă eu am probleme mici legate de acest aspect. Am un ten mixt, iar problemele mele sunt majoritar din cauza faptului că.. am urme postacnee sau puncte albe, lăsate de propiile mele mâini.

Produsul formează o peliculă la suprafața tenului care nu intră total în piele, de aceea sfatul meu este să încercați să dormiți cât mai mult cu fața în sus atunci când îl folosiți.

Merită „chinul”? Ei bine, în cazul meu merită!! Prin amestecul acesta de substanțe active, în cantitate destul de mare încât să acționeze, dar destul de mică încât să nu provoace probleme, produsul mi-a făcut tenul să fie mai luminos și mai curat.

De asemenea, imperfecțiunile scad vizibil- zi de zi, până când cam după o săptămână ajung să dispară vizibil și pentru cei din jur. Cum am spus mai sus, după 3 săptămâni efectele asupra secreției de sebum și a imperfecțiunilor va fi foarte vizibilă.

De asemenea, produsul poate fi folosit constant pentru prevenirea acneei- însă nu uitați ca atunci când îl folosiți pe termen lung, să consultați un medic dermatolog.

Eu încă folosesc produsul, aplicat seara conform instrucțiunilor. Nu se aplică pe răni- fie ele coșuri abia stoarse, fie zgârieturi.

Așa arată:

isis pharma concentrat antiimperfectiuni

Singurul lucru care nu îmi place la el este că lasă tenul lipicios, prin urmare pe lângă acel strat la suprafața pielii, mai este și acest aspect lipicios.

Însă, efectele lui sunt vizibile și tenul meu este mult mai curat, așa că am continuat să îl folosesc și o voi face în continuare, deoarece merită să trecem peste părțile negative atâta timp cât putem ieși încrezătoare, fără fond de ten, din casă.

De asemenea, nu folosesc acidul glicolic în aceeași zi când folosesc acest concentrat, însă dimineața folosesc acidul salicilic. Ambele de la The Ordinary.

 Am plătit doar concentratul antiimperfecțiuni, mostra de 40 mL de gel exfoliant fiind gratis. 

Vezi preț Gel exfoliant 

Voi aveți astfel de probleme cu tenul? Ați încercat produse ISIS PHARMA?

Posibil să-ți placă și

17 comentarii

  1. De mai bine de 2 saptamani am o acnee ingrozitoare si nimic nu ma ajuta! Acum produsele Isis Pharma nu le-am vazut prin farmaciile fizice din orasul meu, am sa trag cu ochisorii putin pe site-ul celor de la Farmacia Tei sa vad daca se regasesc 😕

  2. Nu am incercat nimic de la Isis Pharma insa m-ar tenta doar gelul cu particule. Crema daca este lipicioasa clar nu-mi va placea

  3. Spre rusinea mea, nu aveam nici cea mai mica idee despre existenta acestor produse insa acum ca le-am descoperit prin intermediul tau, ma tenteaza foarte tare.

  4. Nu am prea mari probleme cu tenul. De fapt mint! Eu am alte probleme gen pete pigmentare si puncte negre. Caut si eu combinatii minune care sa ma ajute sa scap de probleme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *