Îngrijire de top cu BioAleea

BioAleea ne-a oferit la Galati Beauty Swap 3 spre testare niște aborbante zilnice. Poate vă întrebați ce este atât de special la ele? Aflați din rândurile următoare!

Deși nu ține de cosmetice sau machiaj, mie mi se pare că cei de la BioAleea au avut o idee foarte bună cu oferirea acestui produs! Este foarte important să avem grijă de noi și în alt mod, iar absorbantele zilnice din bumbac reprezintă cea mai bună alegere!

Se știe că umiditatea este un factor negativ și poate duce la diverse boli apărute în zona intimă. Materialul inadecvat și parfumul absorbantului, pot face același lucru.

Medicii au comunicat public faptul că, pentru cele care poartă absorbante zilnice, cea mai bună soluție pentru a te proteja de diversele boli care pot apărea este să poarte absorbante din bumbac!

Astfel, BioAleea a decis să comercializeze aceste absorbante zilnice, 100% bumbac. fără parfum, testate dermatologic și hipoalergenice!

Vă pot spune că se lipesc foarte bine de lenjerie, însă unmic sfat ar fi să se poată lipi toată suprafața absorbantului, nu doar o parte din el.

Sper că aveți grijă de voi și că veți reuși să testazi absorbantele zilnice 100% bumbac de la BioAleea, deoarece sunt foarte utile și sănătoase!

Mai multe detalii pe: www.bioaleea.ro și – https://www.facebook.com/BioAleea/

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *