Infinite Love- parfumuri perfecte pentru orice gust

infinite love

Nu sunt un fan înrăit parfumuri, am câteva și bune. Când vine vorba de parfumurile Infinite Love, acestea nu îmi sunt străine, deoarece chiar am terminat unul în totalitate! Au arome foarte variate în diverse cantități, pentru a fi accesibile tuturor, dar și pentru a putea să le testezi înainte de a lua o cantitate mai mare!

Infinite Love – parfum K166

Mereu la parfumurile de la Infinite Love mi-a plăcut în primul rând ambalajul transparent, elegant. Trebuie să arate bine în momentul în care stă la vedere, pe masa de machiaj!

Nu am să vă vorbesc foarte profesional despre parfumuri, deoarece nu le cunosc foarte bine, însă vă pot spune cum îl percep eu.

Înainte de toate, vreau să vă spun că puteți găsi orice parfum Infinite Love în cantități de 8 mL, 50 mL și 100 mL. Dacă comandați online, găsiți pe site tot ce trebuie să știți despre ele. În magazine, persoanele de acolo au toate cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să vă alegeți parfumul potrivit!

Parfumurile Infinite Love sunt create după modele celebre. În cazul meu, după parfumul Brooklyn pentru femei!

Persistența medie a acestuia este de 6 ore, însă mulți clienți au estimat-o la 9 ore. Cred că pentru un astfel de parfum, această rezistență este mai mult decât excelentă!

Infinite Love- K166

Note de bază:

  • paciuli
  • vanilie

Note de mijloc:

  • cacao
  • trandafir
  • violetă

Note de vârf:

  • merișor
  • piper

Mulți au resimțit aroma de cacao în principal, alături de vanilie.

Este un parfum dulce, pe placul meu. Eu sunt fană a parfumurilor florale/citrice, nici fresh, dar nici prea dulci. Acesta, datorită notelor florale: trandafir, violetă și a faptului că nu este prea dulce, a intrat în preferințele mele. De asemenea, ei spun că este pentru toamnă!

Din punctul meu de vedere, această combinație de arome face ca parfumul să aibă o tentă orientală. Mai ales datorită vaniliei, care, din punctul meu de vedere, combinată cu merișor și piper oferă acel sentiment de „picant”.

Parfumul își schimbă treptat notele pe piele, așa cum este și normal. În cazul meu, de a la resimți foarte tare vanilia, la a se estompa ușor ușor și a resimți în principal notele florale, de cacao, dar și merișorul.

În opinia mea, este un parfum adresat femeilor blânde, romantice, boeme, care au nevoie de afecțiune, dar în același timp singure pe ele și puternice!

Infinite Love- varianta de 8 mL- pen

infinite love

Varianta de 8mL este perfectă pentru poșetă, atunci când ai un parfum preferat sau pentru a testa un parfum pe pielea ta, pentru mai mult timp, înainte de a lua varianta mare. Cu toatele știm că un parfum are personalitate și se mulează după personalitatea celei care îl poartă.

Crearea unui parfum este artă. La fel este și modul de a trăi cu el pe pielea ta și de a îl resimți. Unele ni se potrivesc deși nu ne plac, iar altele nu ni se potrivesc deși, când nu sunt pe piele miros extraordinar pentru noi.

Cei de la Infinite Love s-au gândit la situațiile în care am avea nevoie de un parfum de poșetă sau când vrem să testăm unul mai mult timp, așa că a venit cu această variantă.

De asemenea, și acesta este pe placul meu din punctul de vedere al mirosului!

Recipient reîncărcabil

Eu iubesc această variantă! Uitați-vă în primul rând ce elegant și frumos este! Acest recipient a fost creat pentru a îți putea pune parfumul preferat și să îl ai mereu lângă tine! Se reîncarcă ușor și ai mereu parfumul preferat cu tine!

Prețurile lor sunt extrem de accesibile!

Aștept să îmi spuneți ce vă place din ceea ce comercializează ei ca parfumuri!

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *