Huda Mauve Obsessions Review și Swatch

Cu ocazia Private Sales de la Sephora am decis să îmi cumpăr paleta Huda Mauve Obsessions deoarece mi se pare că are niște culori minunate!! ( decizia a fost luată cu ajutorul www.urbanbeauty.ro  deoarece eram foarte indecisă ce paletă să aleg pentru moment: Too Faced/Huda Beauty etc.). Trebuie să spun că găsirea ei a fost chiar dificilă.. la mine în oraș nu mai era, iar în București am găsit-o abia în al 3-lea centru comercial în care am fost: Sun Plaza. În Sephora din Sun Plaza chiar aveau multe produse care nu erau în Afi Cotroceni, Shopping Plaza sau Park Lake.

Eu sunt o mare fană Sephora, atât a produselor create sub brand-ul lor, cât a și celor High-End care se găsesc acolo, însă până de curând nu am avut ocazia să testez pe termen lung multe astfel de produse.

Așadar, acum am ocazia să vă vorbesc despre minunata paletă Huda Mauve Obsessions.

De ce am vrut să o am în colecția mea?

Văzusem anterior multe video-uri pe youtube sau swatch-uri și mă îndrăgostisem de ea. Îmi doream cu orice preț să o am, așa că am făcut ce am făcut și mi-am pus mâinile pe ea. Vă asigur că nu m-a dezamăgit.

 

Ce îmi place la această paletă?

Culorile sunt foarte pigmentate– este foarte intensă din punctul meu de vedere, chiar și când este aplicată fără primer și fără să insiști prea mult asupra culorii.

Nuanța culorilor– paleta are o varietate de culori mov și roz care te fac să ieși din anonimat și care sunt absolut superbe.

Diversitatea– poți folosi paleta să creezi un look de zi, dar și unul de noapte. Are 6 farduri mate și 3 sidefate.

Consistența– sunt destul de cremoase, iar blendingul se realizează foarte ușor și frumos.

Rezistența– Sunt foarte rezistente, iar dovada o voi avea mai jos, într-o poză.

Poza Swatch- FĂRĂ PRIMER ȘI FĂRĂ INSISTARE ASUPRA CULORII

Swatch Huda Mauve Obsessions Palette

Video Swatch– îmi cer scuze pentru calitate, o să revin cu o calitate mai bună imediat ce am echipamentul necesar

Din video se poate observa cât de ușoară este aplicarea și cât de puțin insist asupra culorii.

Poza este făcută după ce am încercat să „spăl” fardurile de pe antebraț sub jetul de apă, prin frecare.

Ce nu îmi place la Huda Mauve Obsessions Palette?

Faptul că culorile sidefate se pot aplica doar cu degetul, deoarece aplicate cu pensula nu aderă foarte bine de aceasta și te trezești cu niște fard pe pomeți, ceea ce nu este tocmai bine. Dacă nu îți dorești să le aplici cu degetul, poți să dai un puf de spray de fixare pe pensulă și abia apoi să aplici culoarea.

Merită toate laudele?

Din punctul meu de vedere, da, merită! Culorile sunt superbe, pigmentarea este foarte bună, iar look-urile pe care le poți realiza cu ea sunt inedite! Raportul calitate-preț este unul bun, având in vedere că este produs high-end. Dacă am ocazia o să mai cumpăr si paleta Smokey Eyes și Warm Brown de la ei!

Puteți achizișionat paleta Huda Mauve Obsessions din magazinele Sephora și de pe www.sephora.ro

Sper să găsiți acest review util și să vă placă paleta!

 

Posibil să-ți placă și

43 de comentarii

  1. Mulțumesc frumos!!
   Da.. nici eu nu foloseam culorile mate foarte des, am început de curând.. le folosesc mai mult pentru un look de zi… Dar culorile din paleta asta sunt superbe..și încă pozele mele nu sunt foarte clare.

  1. Da, sunt superbe!! Până acum aveam doar 2 așa nuanțe, într-o paletă de la Sleek. De obicei folosesc doar maro/bej șamd. Însă, această paletă mi s-a părut un must have!

  1. Ce paletă ai? Eu până acum am testat doar Sephora, Marionnaud (pe care nu le recomand deloc, chiar o să fac un review pe seama lor), Nyx, Sleek și MakeupRevolution. Încă le mai am pe toate și mereu spun să nu îmi mai cumpăr altele. :))

  1. Singurul „Dezavantaj” poate fi prețul când vine vorba de această paletă. 🙁 135 lei preț întreg, iar eu am luat-o cu 108 parcă la o reducere de 20%.
   În rest, este superbă. <3

  1. Da, merită din plin! 10h am stat astăzi cu machiajul pe față, iar culorile din această paletă au rezistat fără să văd nicio diferență acum, seara, față de momentul când mi-am realizat machiajul.

  1. Da! Au și smokey eyes care are mai multe nuanțe sidefate și se bazează pe culori de maro închis mai mult(nuanțe reci), warm brown care are doar o singură culoare sidefată și restul mate și se bazează pe nuanțe de maro calde,spre portocaliu și electric care are nuanțe foarte intense de galben/roz/verde etc

 1. Ai reușit să alegi ceva? Fantastic! Când intru în Sephora mă simt ca un copil în magazinul cu bomboane. Paleta pe care ai ales-o are niște culori fabuloase, îți vine să le mănânci!

  1. Foarte greu! Niciodată nu pot pleca cu tot ce vreau de acolo.. De reducerea de 20% am profitat ca să îmi cumpăr palete, setul Glow on the go de la Becca, o mască de picioare și un ruj mat lip stain.
   Sper ca la următoarea reducere 20% să cumpăr mai multe :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *