Haul: Gerovital, Douglas, Sephora, Kendra

Că sunt obsedată de makeup și produse de îngrijire, v-am spus deja, motiv pentru care primul meu articol va fi de fapt o prezentare de produse pe care mi le-am achiziționat în doar 2 zile.

Gerovital

De la Gerovital mi-am achiziționat foarte multe produse deoarece în această lună au reducere 30% la numeroase cosmetice, așa că mi s-a părut o ocazie bună de a le testa sau refolosi pe unele dintre ele.

Ce mi-am luat:

  • Șampon anticădere 400ml la doar 12 lei
  • Șampon regenerant 250ml și spray termoprotecție  14 lei împreună
  • Benzi pentru puncte negre 9,5 lei
  • Argilă pentru măști de față- 10 pliculețe de 20 de grame la 9,5 lei
  • Demachiant cu argilă și goji undeva la 9 lei
  • Deodorant Gerovital Fancy la 8 lei

Până acum am utilizat de la ei doar serul pentru fire despicate de care am fost mulțumită, pe lista mea în continuare de află Crema Matifianta CC, fiolele cu colagen și masca de față din gama Stop Acnee.

Produsele de la Gerovital, Douglas, Sephora și una dintre cănile mele preferate 😀

Kendra

De la Kendra mi-am cumpărat un blush de la Sleek în culoarea Sunrise- 30 lei. Nu am mai folosit până acum blush-uri de la ei, doar 2 rujuri mate si 2 palete de fard de pleoape. Inițial am fost reticentă deoarece părea foarte pigmentat și îmi plăcea foarte mult și nuanța Rose Gold, care însă am considerat că nu se potrivește tipului meu de ten (cu siguranță pe viitor o voi testa totuși și pe aceasta). Însă acasă, când l-am aplicat delicat cu o pensulă de blush cu peri rari, a ieșit o culoare foarte frumoasă.

Sephora

O mască de față de la Tony Moly cu alge marine (Seaseed) pentru purificarea tenului și o mostră cu 2 măști de față Caolion pentru estomparea și curățarea porilor.

Douglas

2 măști de față la reducere- 5,5 lei fiecare una pentru regenerare și una pentru peeling și un balsam de buze EOS SHIMMER în nuanța coral- 33lei. Acestea au venit cu încă o mostră de mască de față și 3 de parfumuri. De balsamul eos Shimmer nu știam până nu l-am văzut de curând în magazin, însă este lansat de prin 2016 in USA. Balsam EOS am mai avut și mi-a plăcut enorm, însă aveau ca principală propietate hidratarea.

Apă de trandafiri

Am auzit multe lucruri bune despre apa de trandafiri și am zis să o încerc și eu. Acest produs este cumpărat de la un magazin local – Stavros și a costat 15 lei. Miroase minunat, fața capătă o luminozitate superbă după aplicare și abia aștept să o folosesc dimineața și seara/ după demachiere o perioadă mai lungă de timp pentru a vă spune ce fel este. Acest produs este fabricat in Bulgaria și are doar 3 ingrediente: apă, apă de trandafiri și panthenol!  În general caut să cumpăr produse fără parfum sau uleiuri esențiale sau în cel mai rău caz, caut ca parfumul să fie ultimul pe lista de ingrediente- ceea ce semnifică că este în cantitatea cea mai mică- iar acest produs este 100% natural, ceea ce reprezintă un mare avantaj!

Tuturor acestor produse le voi face un review si un swatch cu prima ocazie!! Din ce am apucat să testez până acum- benzile pentru puncte negre și balsamul eos mi se par minunate, însă vreau mai întâi să am o părere clară despre ele!

Aștept să fiți alături de mine când voi posta articolele cu review-uri!

:* :* :*

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *