Green Lab – apă micelară și cremă pentru noapte

Produsele Green Lab nu sunt noi în rutina mea de îngrijire. Nu de mult, le-am testat laptele demachiant și apa micelară. Acum, am ocazia din nou să utilizez apa lor micelară, care nu m-a dezamăgit nici prima dată, dar și o cremă pentru noapte Green Lab cu ulei din sâmburi de strugure.

Green Lab apă micelară

De apa micelară vreau să vă reamintesc câteva lucruri:

  • Nu are parfum, lucru care mi se pare cel mai important.
  • Poate fi folosită în siguranță pe față, ochi, buze.
  • Are rol de hidratare, curățare și calmare.
  • Conține alantoină cu rol de hidratare și calmare, obținut din tătăneasă. Alantoina are rol de regenerare totodată, de a proteja și trata pielea iritată, uscată.
  • Curăță foarte bine impuritățile și machiajul. Nu m-au usturat ochii de la ea.
  • Este potrivită și pentru tenul sensibil.

Mai multe detalii despre despre apa micelară Green Lab aveți în articolul anterior.

Green Lab cremă de noapte cu ulei din sâmburi de strugure

green lab cremă de noapte cu ulei din sâmburi de strugure

O să fiu sinceră și o să vă zic că acest produs este folosit de către mama mea. Așa că am să vă transmit aici părerea ei, dar și câteva date generale despre produs.

Această cremă este cu: PhytoCellTec ™ Alp Rose , Resveratrol, Alantoina, Ulei din samburi de struguri si Vitamina E.

PhytoCellTec ™ Alp Rose este un complex brevetat din celule stem obținute din frunze de trandafir alpin. Acestea au rolul de a ajuta celulele stem din derm să își păstreze funcția de reînnoire și diferențiere, stimulând producerea de colagen și elastină. Tenul capătă astfel un aspect mai sănătos.

Resveratrolul este extras din coaja de sâmburi de strugure și este un antioxidant eficient care împiedică dregradarea în exces celulelor (diminuează îmbătrânirea lor accelerată de alți factori, mai exact).

Uleiul din samburi de struguri are de asemenea efect antioxidant, având toate rezultatele mai sus menționate, în timp. Cercetările au arătat că nu astupă porii.

Untul de shea este hidratant și limitează pierderile de apă, iar vitamina E este de asemenea un bun antioxidant.

Produsul se folosește noaptea, deoarece este cel mai potrivit moment pentru regenerarea pielii- tot noaptea regenerându-se mai mult și celulele corpului, de la sine.

Personal, din primele momente în care am văzut produsul mi-a plăcut faptul că vine într-un tub cu pompiță. Este o metodă foarte eficientă de dozare a produsului, dar este și mult mai igienic decât în cazul celor la borcan.

Mama mea spune că produsul intră repede în piele, că lasă pielea fină și că dimineața se trezește cu un ten frumos, mai luminos! Textura sa este destul de fluidă. Mirosul nu este deranjant.

Înainte de a utiliza produsul, vizualizați lista de ingrediente pentru a vedea dacă este ceva ce vă face rău! Dacă folosiți pentru prima dată produsul, testați-l pe o altă zonă de piele, la fel de sensibilă precum tenul – antebrațul sau pe o porțiune mică de ten.

green lab cremă de noapte

Tu ai folosit produse Green Lab până acum?

Produsele se pot cumpăra și din DM, dacă vă vine mai bine!

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *