Green Cosmetic- Gli elementi toner și produs de curățare a tenului

gli elementali

Green Cosmetic a fost sponsor la Galați Beauty Swap 3 și ne-au dat spre testare produse de îngrijire. Am fost foarte bucuroasă să văd că avem produse Gli elementi, deoarece sunt cu totul diferite față de orice alte produse. De ce? Veți afla citind următoarele rânduri.

Despre Gli elementi

Gli elementi este un brand din Milano, Italia precum am spus și mai sus. Produsele lor sunt bazate pe ingredientele geo termale, ceea ce pe mine poate doar să mă bucure! Îmi place foarte mult când produsele sunt bazate pe astfel de ingrediente, mai ales că nu am testat niciodată așa ceva. Totodată, îmi place și ideea că sunt produse făcute în Italia.

Review Gli elementi Gel de curățare dermo-purifiant

Gli elementi spuma de curatare

Produsul are 200 mL și cum am mai spus, este făcut în Italia.

Mie îmi plac foarte mult produsele de acest timp pentru curățare.

Descriere: produsul este bazat pe apă sulfuroasă geotermală, care curăță în profunzime pielea, normalizând în același timp producția de sebum.

Pentru ten: mixt/gras

Utilizare: se aplică puțin produs pe ten, formând o spumă fină și apoi se clătește.

Despre apa sulfuroasă vreau să vă spun 2-3 detalii (efectele asupra pielii)

  • are efect keratolitic- elimină scuamele și celulele moarte
  • este elementul principal care ajută colagenul să se formeze – ceea ce ajută pielea să fie mai elastică, mai frumoasă și să pară mai tânără
  • se utilizează contra unor afecțiuni dermatologice- eczeme spre exemplu, psoriazis, dermatită și altele asemenea

Ea are și numeroase alte efecte asupra organismului administrată extern, dar și intern, însă nu este subiectul nostru de discuție.

Ce părere am eu?

Cam așa arată:

L-am testat de câteva ori ca să văd ce îi poate face tenului meu, însă va intra total în rutina mea zilnică de skincare imediat ce termin produsul pe care îl foloseam de dinainte de Galați beauty Swap 3.

Este un gel de curățare blând(eu am tenul MIXT!), care într-adevăr mi-a făcut tenul să fie mai luminos și mai frumos după câteva utilizări. Ce e drept, uneori am mai simțit câte o senzație de uscăciune, depinde de starea în care s-a aflat tenul meu, doar că pentru mine nu este o problemă deoarece îl hidratez imediat după.

Mirosul este unul de intensitate medie, nederanjant pentru mine.

Îmi place produsul și îl recomand! Merită să îl încercați!

Review Gli elementi loțiune tonică

Cantitatea ei estet de asemenea de 200 mL și este făcută în Italia.

Ingredientul activ principal este de asemenea apa sulfuroasă.

Descriere: fără acool, pe bază de apă sulfuroasă geotermală, cu o acțiune emolientă și purifiantă, tonifică, reechilibrează și relaxează tenul după demachiere.

Pentru: față și gât

Ce părere am eu?

Eu folosesc deseori loțiune tonică, prin urmare m-am bucurat să văd că am primit una. De asemenea, îmi place că este pe bază de apă sulfuroasă și am putut crea un set pentru îngrijirea tenului.

Împreună cu gelul de curățare, a făcut mici minuni asupra tenului meu. Repet, am un ten mixt care are câteva pete cauzate de câteva coșuri. Tenul meu este mai luminos, mai curat și mai perfect.

Mirosul este de asemenea unul de intensitate medie, însă parcă puțin mai strident decât cel al gelului de curățare. Îmi rămâne pe ten o perioadă mai mare e timp și uneori am tendința să îndepărtez mirosul. Nu pentru că nu îmi place, mirosul nu este deranjant deloc, ci pentru că am eu un pitic pe creier.

Produsul este foarte bun, se văd efecte reale în urma utilizării lui, iar dacă vă plac produsele a cărui miros persistă este un produs minunat pentru voi!

Pe site-ul lor puteți găsi mai multe informații: www.greencosmetic.ro

Iar pagina lor de FB este aceasta: https://www.facebook.com/greencosmeticro-149627895883695/ . Le puteți da un like cu încredere!

Voi știați de produsele lor? V-ar plăcea să le testați?

Posibil să-ți placă și

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *