Gravează povestea ta- un cadou perfect pentru o persoană iubită- bijuterii personalizate

gravează povestea ta

Cei de la Gravează povestea ta ne-au fost alături la Danube Bloggers Meet cu o brățară personalizată din argint. Aceștia vă oferă o varietate copleșitoare de variante de cadouri pentru persoana iubită – soț, copil, mamă, prietenă și nu numai.

Trebuie să recunosc că până acum am făcut rareori cadouri personalizate. Am început încetul cu încetul să realizez că acestea sunt însă cele mai frumoase și importante cadouri pentru persoanele speciale din viața tu. Nu contează nimic mai mult decât să realizezi că cineva te apreciază și te cunoaște încât să îți poată oferi un așa cadou.

Gravează povestea ta

Cei de la Gravează povestea ta, au o poveste și ei așa cum are oricine. Nu numai că ei își doresc să aducă bucurii în viețile oamenilor, prin a îi ajuta să își transpună poveștile și sentimentele pe produse de calitate, dar ei înșiși au propiile lucruri de transmis.

Totul a pornit în 2010, când Irina a creat prima brățară cu șnur roșu. A muncit, a dezvoltat afacerea, a reunit designeri frumoși români, dar mai apoi ceva special s-a întâmplat în viața ei: a devenit mamă. Odată cu asta, și-a dat seama că nu este nimic mai special în viață decât a avea ceva personalizat în legătură cu copiii tăi, și a creat prima bijuterie personalizată. În 2015, site-ul online a luat viață și de atunci face mii de oameni fericiți și mulțumiți de cadourile lor!

De asemenea, nu trebuie neapărat să cumperi ceva personalizat pentru a face acel lucru cadou. Dacă ești mamă, așa ca Irina, sigur vei vrea să ai ceva special cu numele sau fața copilului tău!

Ce poți găsi pe site-ul celor de la Gravează povestea ta?

În primul rând, zeci de modele de bijuterii. Poți alege dintre bijuterii:

  • de aur alb de 14K
  • de aur galben de 14K
  • argint 925 rodiat
  • argint 925 placat cu aur galben
  • argint 925 placat cu aur roz

Majoritatea bijuteriilor are semnătura specială a Irinei: un șnur roșu sau pur și simplu lanțul de culoare roșie.

Gravura poate fi tip text și chiar tip poză. De asemenea, se găsesc bijuterii atât pentru sexul masculin și feminin, cât și pentru copil sau cuplu.

Nu găsești numai brățări, ci și inclusiv coliere, de toate tipurile!

De asemenea, să cei de la Gravează povestea ta au numeroase modele de prezentat, cum am mai spus anterior, așa că vă invit la ei pe pagină să vedeți ce modele au! Sunt prețuri pentru toate buzunarele, în funcție de materialul de confecție ales și nu numai!

Gravează povestea ta- brățară șnur infinit 18 mm, argint 925 rodiat

graveaza povestea ta

În cazul meu, sunt fericita posesoare a unei brățări emblematice cu șnur negru, cu un accesoriu sub formă de infinit pe care este gravat numele evenimentului pe o parte și pe cealaltă anul când a avut loc. A fost o surpriză plăcută din partea organizatoarelor!

Trebuie să încep prin a spune că fix șnurul mi se pare că o face specială, că îi dă o eleganță și finețe aparte, dar mai ales că celor mai multe dintre noi ne amintește de copilărie, când mamele ne puneau brățări cu șnur roșu la mână.

Sistemul de închidere face parte din șnur, prin tragere. Mi se pare foarte sigur creat și nu mi s-a întâmplat să mi se desfacă.

Argintul este de calitate, fapt evident de la prima privire. Îmi place foarte mult că bijuteria este foarte delicată, dar în același timp pe lângă faptul că este de suflet, nu te face nici să treci neobservată.

Era să uit de modul de ambalare. Au și cutii disponibile în cazul în care preferi acest tip de împachetare, dar sunt sigură că și tu consideri mai special modul lor aparte de a le aranja. Într-un plic roșu, alături de o felicitare tematică și un sigiliu mi se pare modul perfect de a dărui ceva, deoarece mi se pare că arată mai special așa.

De ce îmi place atât de mult ce ne oferă Gravează povestea ta?

Înainte de alte lucruri, voiam să îți mai spun că este ceva ce mi se pare cel mai minunat la cei de la Gravează povestea ta. După ce m-am uitat la ei pe site, am văzut că îți poți alege pe lângă textul/poza dorită și fontul cu care să fie scris textul! Mi se pare și mai personal acest lucru și chiar mă încântă foarte mult ideea!

Pentru că oferă variante masculine. Așa că, soțul tău/iubitul tău sau tatăl copilului tău poate avea aceeași bijuterie ca tine și astfel să vă creați o conexiune mai profundă.

Ajută oamenii să se conecteze între ei, nefiind nevoie de exprimarea verbală a sentimentelor, dar uneori ori este grea pentru unele persoane, ori este prea puțin. Cu aceste bijuterii, îți vei putea exprima sentimentele într-un mod foarte încântător.

Este evident cât suflet pun în crearea fiecărei piese de bijuterie și sper să îți facă plăcere să ai ceva atât de special în viața ta, pe care să îl porți zi de zi, ca să îți amintească de cei dragi!

Îi poți susține pe pagina lor de Facebook, dacă dorești!

Ție îți place să oferi cadouri personalizate? Ce zici de ideea cu care am venit eu?

 

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *