Gloves In A Bottle- crema perfectă pentru pielea uscată

gloves in a bottle

Am avut fericita ocazie să primesc de la cei de la Gloves In A Bottle un colet care conținea 2 produse: o cremă pentru mâini în varianta full-size și o cremă pentru mâini în varianta travel size. Ce este așa de special la ele? Aflați imediat din articol! Vă ofer absolut toate detaliile necesare.

Înainte de a accepta colaborarea cu ei, am căutat informații despre produs. Cum am citit ingredientele pe care le are, cum am aflat de tehnologia pe care o folosește pentru a oferi mâini mai frumoase și hidratate, am spus că trebuie neapărat să le încerc, deoarece mare nevoie aveam de un așa produs.

Sunt conștientă că multe femei au de suferit de pe urma mâinilor deshidratate (inclusiv bărbații). Cauzele pot fi diverse. Fie utilizarea de detergenți pentru curățare, fără folosirea mănușilor de protecție, fie spălarea pe mâini, prin care se îndepărtează uleiurile naturale ale mâinilor, fie diferite boli dermatologice precum eczeme, dermatite de contact, alergii, psoriazis și nu numai.

Cu ce vine în plus Gloves In A Bottle?

gloves in a bottle

În primul rând, de ce am spus că este perfectă pentru boli dermatologice, deși ele nu acționează doar la nivelul mâinilor? Deoarece această cremă se poate folosi pe întreg corpul, inclusiv pe mâini! Cel mai important este că este crema recomandată majoritar de medicii dermatologi din SUA, pentru pielea uscată și cu probleme.

De unde numele loțiunii pentru corp: Gloves In A Bottle?

Tehnologia care stă la baza produsului acționează ca o „preche invizibilă de mănuși”.

Această nouă tehnologie este considerată inovatoare și funcționează astfel:

  • reface stratul exterior al pielii, permițându-i să își refacă uleiurile naturale și hidratarea;
  • NU ÎNLOCUIEȘTE uleiurile naturale ale pielii, ci acționează alături de celulele exfoliate de la nivelul stratului cornos al epidermei (ultimul strat al pielii) și crează un efect de barieră
  • ajută la păstrarea stratului lipidic superficial
Câteva date despre piele, ca să înțelegeți mai bine procesul:

Pielea este CEL MAI MARE ORGAN al corpului și are 3 straturi:

1) epiderma (stratul cel mai superficial) care la rândul ei este alcătuită din alte 5 straturi, cel mai superficial fiind stratul cornos. Stratul cornos are propietatea de a se exfolia și de a elimina astfel celulele moarte, regenerând pielea constant (proces perfect normal).

2) dermul

3) hipodermul- stratul cel mai profund al pielii

Pielea are următoarele roluri:

  • de apărare împotriva microorganismelor, a razelor UV și a substanțelor toxice;
  • de reglare a temperaturii corpului;
  • rol de organ de simț deoarece în piele avem receptori pentru durere- deci simțim durerea, avem receptori pentru presiune, pentru temperatură și pentru procesul de întindere.

Prin urmare, pielea este extrem de importantă și trebuie să o ajutăm să își păstreze integritatea. Iar acest lucru se poate întâmpla cu ajutorul produselor Gloves In A Bottle.

Experiența mea cu crema pentru întregul corp Gloves In A Bottle

Eu îmi spăl mâinile foarte foarte des. Sunt cumva obsedată de acest lucru, așa că o fac de mai multe ori decât trebuie.

De asemenea, sunt pasionată de chirurgie și fac practică destul de des în domeniu, iar în chirurgia curățarea mâinilor înainte de operație este foarte complexă și de durată. Mă spăl pe mâini inclusiv cu peri de plastic, deci este un lucru destul agresiv pentru piele. Latexul mănușilor chirurgicale afectează de asemenea pielea. Prin urmare, pielea mea este foarte uscată și părea că nu mai are rezolvare.

Eu nu am vreo boală dermatologică, însă pielea uscată pe mâini o am, așa că am aplicat loțiunea momentan doar pe mâini.

Este de o consistență ușor lichidă și intră repede în piele. Însă, trebuie să o lași cam 2 minute ca să se absoarbă destul de mult. De asemenea, protecția pe care o menține este cam de 4 ore și persistă chiar dacă te speli pe mâini. NU uitați că este un tratament și de aceea trebuie reaplicat corespunzător.

Pielea este mai fină după aplicare și dacă o reaplici la timp, pe parcurs ce trece timpul vei avea mâini fine tot timpul, iar spălatul des pe mâini nu va mai fi un așa mare chin pentru pielea mâinilor tale, deoarece nu vei mai avea acea senzație de uscăciune care nu este deloc plăcută.

Statisticile și medicii dermatologici din SUA recomandă loțiunea pentru toate bolile dermatologice recomandate mai sus, inclusiv pentru pielea crăpata/uscată.

O recomand cu toată încrederea! Merită toți banii! Vei scăpa de pielea uscată sau cu probleme, dacă o folosești corespunzător, într-un timp destul de scurt. Cred că știi deja că acele creme obișnuite nu îți oferă protecție, ci doar hidratează temporar pielea.

Găsești produsul pe: https://glovesinabottle.ro/

Tu ai nevoie de Gloves In A Bottle?

Posibil să-ți placă și

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *