Gerovital Stop Acnee – ajutor în lupta contra acneei

Cred că deja știți toate de Gerovital și de gama lor Stop Acnee. Această gamă a fost creată desigur, pentru persoanele care se confruntă cu un ten gras/mixt, cu acnee. Am să vă prezint părerea mea despre ele, dar și ingredientele pe care le conțin și ce efecte ar trebui să aibă acestea pe tenul vostru. Gerovital Stop Acnee este o gamă de produse care poate fi folosită cu ușurință ca adjudvant alături de tratarea cauzei acneei.

Am primit spre testare de la BuzzStore această gamă care conține:

  • Gel Spumant Purifiant
  • Cremă ultra-activă
  • Cremă gel Sebum Control
  • Buline autoadezive antiacnee

Țin să menționez că eu am tenul mixt cu o ușoară tendință acneică, iar produsele conțin acid salicilic- cel care este liposolubil, adică trece prin grăsime/sebum și care curăță porii în profunzime.

gerovital stop acnee

Gel spumant purifiant Gerovital Stop Acnee

gerovital stop acnee

Descriere oficială:

Asigură spălarea blândă și eficientă a feței fără să usuce pielea. Îndepărtează impuritățile și excesul de sebum.

Pentru ten: mixt, acneic, gras

Gelul conține un ingredient minunat pentru tenul acneic: acid salicilic, dar și vitamina E sub formă de mici capsule în interiorul gelului pentru hidratare.

Consistența este una diferită față de orice am testat până acum, un gel care însă este și ușor cremos. Face destulă spumă, cu rolul de a îndepărta sebumul și impuritățile de la nivelul tenului, asemenea acidului salicilic și a celorlalte ingrediente.

Tenul rămâne curat, iar în cazul meu rămâne și ușor hidratat. Îmi place cum se simte pe ten și ingredientele pe care le conține, mai ales acidul salicilic care este esențial tenului mixt/gras/acneic. Singurul minus al produsului pe care eu îl văd, este conținutul de parfum, care însă nu este în cantitate mare. Mai multe nu pot fi spuse despre un gel de curățare…

Plasturi antiacnee Gerovital Stop Acnee

Este primul produs pe care l-am testat, deoarece era foarte curioasă de cum este. Pachetul conține 30 plasturi, 10 cu diverse modele și 20 transparenți. Toti au aceleași dimensiuni și au o mică parte de care te poți ajuta ca să iei mai ușor plasturele de pe folie.

Prețul este foarte mic pentru 30 de plasturi și la început m-am îndoit că vor funcționa chiar foarte bine, mai ales că eu testasem înainte alte branduri mai cunoscute.

gerovital stop acnee plasturi

Însă, din cauza stresului prin care am trecut recent, tenul meu s-a umplut de coșuri și de imperfecțiuni și mi-am pus o întreagă folie de plasturi deodată pe ten. După minim 8 ore, colecțiile purulente au fost scoase la suprafață, iar acestea s-au vindecat mai repede. Dacă căutați ceva accesibil și pun, puteți testa acești plasturi. (NU toate coșurile pe care folosiți acest produs vor avea la suprafață colecția purulentă după cele minim 8 ore de utilizare continuă).

Fiind transparenți, pot fi purtați pe stradă fără probleme sau sub machiaj. Nu sunt perfect invizibili, dar pe mine nu mă deranjează! Nu uitați că conțin și acid salicilic!

Descriere oficială:

Bulinele Autoadezive Antiacnee sunt ideale pentru mascarea coșurilor sau semnelor post-acnee.

  • Camuflează și estompează imperfecțiunile specifice pielii acneice sau cu tendință acneică.
  • Protejează împotriva prafului și impurităților.
  • Conțin acid salicilic.
  • Cutia conține 30 buline adezive (3 plicuri a câte 10 bucăți)din care 23 transparente și 7 cu modele nostime.

Eficacitate demonstrată prin studii in vivo în reducerea imperfecțiunilor vizibile cauzate de acnee.

Cremă gel Sebum Control Gerovital Stop Acnee

Este o cremă de la care nu am avut de asemenea mari așteptări la început. Consistența este ușor mai solidă decât în general, însă intră foarte repede în piele și îmi lasă tenul cu un aspect mat, neîncărcat. Conține Sebaryl, un astringent natural ce are efect matifiant și antiiritant., care ajută la vindecarea mai rapidă a acneei. NU uitați că niciun produs nu poate preveni în totalitate acneea sau să o trateze perfect!

gerovital stop acnee cremă gel

Singurul dezavantaj al cremei este faptul că conține parfum, așa că dacă ai tenul și sensibil, și acneic, ai grijă dacă vrei să testezi acest produs.

De asemenea, țin să vă reamintesc că înainte trebuie testat produsul pe o bucățică mică de piele ca nu cumva să aveți vreo reacție adversă la vreun ingredient.

Descriere oficială:

Este o cremă pentru tenul seboreic, mixt şi cel cu tendinţă acneică, pentru pielea cu aspect lucios şi iritabilă. Are o structură ușoară și plăcută, nelipicioasă, cu absorbție rapidă, ce reduce excesul de sebum și redă pielii senzația de confort. Pielea devine curată și matifiată.

Cremă Ultra-Activă Gerovital Stop Acnee

Acesta este un tratament TOPIC pentru acnee. Se aplică o cantitate mică de produs direct pe coș, noaptea fiind momentul cel mai potrivit, din punctul meu de vedere. Produsul conține acid salicilic, ceea ce îl face perfect pentru acnee.

Eu am aplicat produsul topic pe acneea inflamatorie care însă nu avea încă secreție purulentă, iar după 1-2 zile de aplicare, coșul trecea în etapa de puroi și mai apoi se vindeca mai rapid.

gerovital gel sebum

Descriere oficială:

Formulă concentrată. Corectează imperfecțiunile tenului acneic.
Este o cremă cu absorbție rapidă, cu efect calmant:
  • Reduce excesul de sebum până la 81,82%,

  • Favorizează ameliorarea leziunilor acneice până la 77,27%*,

Tenul meu nu este aproape deloc sensibil, motiv pentru care mi-a permis să testez aceste produse corespunzător.

NU UITAȚI că este foarte important să verificați cu atenție ingredientele înainte de prima utilizare! De asemenea, este foarte important ca mai apoi să înțelegeți că nu există vreun produs minune pentru acnee și doar cu tratamentele corecte, pe un timp îndelungat puteți avea rezultatele dorite!

Produsele din gama Gerovital Stop Acnee reprezintă un fel de tratament adjudvant cu rolul de a grăbi vindecarea lor și de a elimina șansele de imperfecțiuni post acnee.

Mai multe date găsiți pe site-ul celor de la Gerovital/Farmec. Aceștia mai au în gamă și o cremă BB pentru tenul gras.

Tu ce produse Gerovital folosești?

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *