Gerovital Beauty- Buzzstore Ruj, rimel, anticearcăn și fond de ten

După cum știți, am fost selectată în campania Buzzstore ca să testez produse de makeup de la Gerovital Beauty/Farmec și tare încântată am fost când am primit vestea, deoarece chiar nu testasem niciodată aceste produse.

Am primit spre testare următoarele produse:

  • Ruj cu acid hialuronic nuanța 16
  • Anticearcăn Soft Focus
  • Mascara Devilash
  • 3 mostre fond de ten

Gerovital Beauty- Mascara Devilash

gerovital mascara

Este un rimel care promite volum, densitate și alungire.

Conține acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina E care conferă hidratare și rezistență îndelungată.

Produsul promite o textură cremoasă cu pensulă versatilă care asigură creșterea densității genelor cu până la 67%, volumul cu 196% și curbare cu 3%.

Părerea mea despre Mascara Devilash

În primul rând, mie îmi place foarte mult periuța acestui rimel. Este perfectă pentru genele mele. Eu am gene relativ lungi, nici drepte, nici curbate.

Genele mele devin substanțial mai pline de volum și mai dense, iar curbarea nu este nicidecum de doar 3% în cazul meu, lucru pe care îl puteți vedea pe Instagram.

îl folosesc deseori de când îl am și șansele să îl cumpăr pe viitor sunt mari, deoarece raportul calitate-preț este foarte bun. Sincer vă spun că am folosit produse mai scumpe și cel puțin la fel de bune sau mai puțin bune.

Nu încarcă genele. De asemenea, ambalajul este foarte elegant.

Atenție! Dacă adaugi prea mult rimel, acesta va cădea pe obraz! Rămâi la un strat sau două de rimel, dar al 2-lea să fie mai „light”.

Îl puteți cumpăra de AICI. Costă doar 50 lei.

Gerovital Beauty Ruj cu acid hialuronic- nuanța 16

Este un ruj disponibil în 18 nuanțe care promite să aibă o textură bogată și acoperire mare. În același timp, promite să se simtă foarte confortabil pe buze.

Cele 18 nuanțe înglobează o serie de nuanțe nude, roșii și rozii foarte frumoase! Vă las mai joc câteva swatch-uri direct din magazin.

Și acesta conține pe lângă acid hialuronic și pudră de diamant și vitamina E și hidratează și are rezistență îndelungată.

Părerea mea despre Gerovital Beauty ruj cu acid hialuronic

Eu am nuanța 16 care este un roșu cardinal foarte frumos.

Mie îmi plac foarte mult rujurile clasice, cremoase- lucioase sau mate și îmi place să îmi aleg rujul în funcție de stare și de machiajul ochilor, de aceea am peste 130 de rujuri, însă niciunul ca acesta.

Poate sună clișeic, dar reviewurile de pe propiul lor site o să vă arate că am dreptate. De asemenea, vă invit să le testați voi în magazin ca să vă convingeți!

Este un ruj foarte pigmentat, cu o acoperire foarte mare care nu încarcă buzele și care nu se întinde.

Datorită conținutului de acid hialuronic, acesta dă volum buzelor și le face să pară mai pline.

De rezistat, rezistă ca orice ruj cremos clasic. Nu putem fi ipocrite și să cerem de la un astfel de ruj rezistența specifică unuia lichid mat, însă, dacă știi să mănânci și să bei, nu va fi necesar vreun retuș pe parcursul zilei sau vei avea nevoie de unul foarte mic.

Ah, să nu uit de ambalaj. Eu mai am un ruj cu un ambalaj asemănător de la Nars și am fost extrem de uimită și de încântată de ambalaj (sunt femeie și sunt încântată de ambalaj, aia e, nu am ce să fac). Secretul lui este că … este magnetic!

Acestea sunt swatch-uri ale altor nuanțe:

Din nuanțele pe care vi le-am arătat, eu vreau să îmi cumpăr fără doar și poate nuanțele 9-13, deoarece sunt niște nude-uri minunate!

Îl puteți cumpăra de AICI la aproape 50 lei, un preț foarte bun pentru calitatea lui. Să nu uităm că produsele sunt fabricate în România.

Gerovital Beauty Soft Focus Anticearcăn

Conține aceleași ingrediente principale ca produsele anterioare, însă în plus conține HALOXYL, care este un ingredient activ care conferă fermitate și tonicitate zonei din jurul ochilor și activează eliminarea compușilor pigmentați din sânge, responsabili de culoarea brună-violacee specifică cearcănelor.

Sună wow, nu? Pot să vă spun că într-adevăr este un produs foarte bun, care are acoperire medie spre mare chiar, care nu se strânge în liniile fine ale ochilor mei. Rezistă foarte bine pentru un machiaj de zi și este perfect pentru o a îl purta întreaga zi dacă îl setezi cu pudră.

Despre cearcăne nu pot să vă spun prea multe, deoarece încă nu am făcut cunoștință cu ele, însă, de asemenea puteți vedea cele peste 60 de opinii de pe site legate de acest anticearcăn.

P.S. Eu l-am folosit și pe post de corector, pentru că are o acoperire foarte mare.

Îmi place mult că se aplică în picături și că se tapotează și astfel oferă o acoperire uniformă!

Îl găsiți AICI la un preț de nici 40 de lei!

Gerovital Beauty Fond de ten cu acid hialuronic și vitamina E, SPF 10

gerovital fond de ten

Ei bine, nimic nu m-a uimit mai tare ca acest produs.

Eu sunt mare fan Estee Lauder Double Wear însă acest produs ajunge cel puțin la același nivel cu acesta.

Nu, nu exagerez. Nu sunt singura care spune acest lucru.

Are o acoperire medie spre mare, uniformizează tenul, nu îl încarcă și pe tenul meu mixt nu suferă nicio transformare pe parcursul zilei. Eu folosesc pudră de fixare mereu atunci când port un machiaj mai mult de 2-3 ore.

Este un fond de ten matifiant și hidratant în același timp. Ce să mai spunem despre faptul că are și SPF? E perfect!

Se găsește în 3 nuanțe, iar mie mi se potrivește cel mai vine Ivory.

Costă doar 57 de lei și cu siguranță după ce termin un fond de ten din cele pe care le am, îl voi cumpăra!

Îl găsiți AICI.

Voi ați încercat ceva din categoria lor de produse de beauty? Dar din gama de îngrijire a corpului și a tenului?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *