Galați Beauty Swap 3- prima mea participare la acest eveniment

Astăzi, cu ocazia zilei mele de naștere v-am pregătit un articol mai special. Tot ați văzut pe Insta Story, dar și în feed-ul Instagramului meu poze de la evenimentul Galați Beauty Swap 3.  A fost pentru prima dată când am participat la o astfel de întâlnire și abia aștept să vă spun cum a fost și care au fost sponsorii.

Curând, am să vă fac câte un review al fiecărui produs în parte. Abia aștept să le testez!

Organizatoarea Ioana Pavel pe care o găsiți pe blogul One Day Butterfly AICI, a depus un efort colosal și ne-a strâns aproape pe toate în cadrul evenimentului Galați Beauty Swap 3. A fost prima mea ocazie să le întâlnesc pe celălalte fete care au blog și mi-a făcut mare plăcere!

Ioana a reușit să strângă un număr mare de sponsori, care ne-au trimis spre testare diverse produse pe care cum am mai spus, urmează să vi le prezint.

Acestea suntem toate fetele care am fost prezente:

galați beauty swap 3

Galați Beauty Swap 3 a avut și un brand căruia i  s-a oferit exclusivitate pe eveniment!

Evenimentul Galați Beauty Swap a oferit exclusivitate brand-ului românesc de produse pentru păr: REGIVERO, a cărui site îl găsiți AICI. Manager-ul și chimistul cosmetolog care a lucrat la acest produs au venit să ne vorbească. Ne-au povestit despre cum a luat naștere brand-ul REGIVERO și despre noua tehnologie utilizată în crearea șampoanelor și loțiunilor pentru păr. Despre ele am să vă vorbesc în curând.

Eu consider că merită să susținem un brand românesc și vă sfătuiesc să faceți și voi la fel! Mie mi-au câștigat încrederea deja, din momentul susținerii prezentării produselor. Cosmetologul ne-a vorbit mai apoi și despre multe alte mituri care circulă pe internet, ne-a spus care sunt adevărate, care nu, și cel mai important: ne-a oferit și explicații. Cei 2 au fost niște speakeri minunați și ne-a părut rău când s-a sfârșit discuția!

Cine a mai fost alături de noi la Galați Beauty Swap 3?

În afară de brand-ul Regivero, au mai fost alături de noi: Elemis, ADDA SHOP, Bioderma, Pellamar, GreenCosmetic, Sano, BeautyOne, Fragonard, Biofin, Herbagen, Perspirex, BIORITA, ApiLand, Trendline, ValentinoCosmetics, Caress, Zenz, Lambre, Elemental, Mark face and body,  Lambre, Bio Aleea, Yumm, Golden Rose, Amalia.ro, Amargan, naturway și Bio Boutique.

Fiecare brand a trimis anumite produse spre testare și pot spune că sunt extrem de încântată de tot ce am găsit în punguțe! Chiar nu mă așteptam să fie așa la acest eveniment. Cele 2 din urmă: Naturway și Bio Boutique din păcate nu și-au respectat angajamentul până la final. Prin urmare, nu au mai trimis produse.

Am rămas foarte încântată de atmosferă, de fete și de reprezentanții brand-ului Regivero.

Ce s-a mai întâmplat în afară de primire produselor de la sponsori și speach-ul ținut de cei de la Regivero?

La sfârșit, fetele care au avut produse care nu li se potriveau sau pe care nu și le mai doreau, au făcut schimb cu celălalte aflate în aceeași situație.

Totodată, fiecare persoană în parte am făcut poze cu fiecare punguță primită!

Totul a fost minunat, iar noi am plecat acasă cu foarte multe sacoșele. Totul pentru a vă oferi vouă recenzii sincere despre produse!

Mulțumiri sponsorilor!

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *