Frontera- bunătăți primite în dar

La Galați Beauty Swap Secret Santa, Brutăria Frontera ne-a bucurat cu foarte multe prăjituri delicioase, de care nu ne-am putut dezlipi toată întâlnirea.

În cadrul evenimentului, am avut bucuria de a gusta dintr-o diversitate de produse de patiserie, care mai de care mai gustoase. Deși a trecut destul de mult timp de atunci, am zi să nu vă vorbesc de mâncare și prăjituri exact în perioada sărbătorilor și imediat după când sunteți sătule de ea.

Numai aspectul produselor te face să salivezi, dar ce să vă mai zis de gust!! Mai jos aveți niște poze ca să vă clătiți ochii, și în caz că vă place, sper să aveți o Brutărie Frontera pe la voi prin oraș unde să puteți face o vizită ca să vă luați câteva bunătăți.

Brutării Frontera se găsesc în următoarele orașe: București- în numeroase zone, Galați- tot la fel, în mai multe zone, Brăila, Viziru și nu numai! Lista cu adresele tuturor Brutăriilor Frontera o găsiți pe site-ul lor! Acolo găsiți și lista cu produsele lor de panificație, patiserie și cofetărie!

brutăria frontera brutăria frontera

Ca să vă zic un secret.. cel mai mult mie mi-au plăcut amandinele, prăjiturile acestea cu cocos și mini-eclerele!!! Am mâncat foarte multe la eveniment!

Chiar astăzi am să trec pe la o brutărie de a lor ca să îmi cumpăr câte ceva! Am să vă arăt pe InstaStory!

Brutăria Frontera- bunătăți pentru acasă

brutaria frontera

Pentru acasă am primit o pâine neagră cu cereale și grâu încolțit, o pungă de cornulețe și un chec.

Recunosc că nu m-am pus direct pe mâncat dulciuri, deoarece de abia venisem de la eveniment și eram plină, însă nu m-am dat înapoi de la pâine.

Frontera Pâine neagră cu cereale și grâu încolțit

Eu sunt practic obsedată de pâine.. Nu mănânc aproape nimic fără, nici măcar pastele.

Mănânc pâine de toate tipurile și încerc orice tip de pâine am ocazia, însă cel mai mult îmi plac cele cu cereale și cu făină neagră sau integrală.

Produse de panificație Frontera nu am mai gustat înainte, așa că pentru mine a fost numai bine!

Ingredientele pâinii integrale cu cereale și grâu încolțit Frontera sunt naturale și oferă organismului o parte din nutrienții de care are nevoie pe parcurusul unei zile.

Gustul ei a fost unul foarte bun, fin și a avut o consitență pufoasă.

Îmi place foarte mult că este o pâine naturală și când ajung prin zona unei Brutării Frontera cu siguranță o să o cumpăr iar și o să testez și alte produse de panificație.

Frontera- Cornulețe de casă cu rahat

Trebuie să recunosc că eu nu prea mă omor după rahat. În cozonac chiar nu îl mănânc deloc, însă, fără să exagerez, pe aceste cornulețe le-am mâncat imediat!

Aluatul catifelat din care sunt făcute și gustul lui, a dat parcă și altă aromă și textură rahatului și m-a făcut să îmi placă foarte mult.

Frontera- Chec 

Checul Frontera a fost foarte pufos și bun! Combinația ingredientelor a fost perfectă pentru a da un gust perfect, fără să fie foarte dulce și fără să fie un pericol pentru sănătate!

Mai multe detalii găsiți și aici: https://www.facebook.com/brutaria.frontera/ .

Consumați produse de patiserie și panificație de calitate? Ați încerca produsele Brutăriei Frontera?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *