Epsilon Galați reopening- o zi banală de luni transformată într-o zi specială

Într-o zi banală de luni s-a întâmplat ceva frumos în orașul meu, Galați! Salonul Epsilon Galați s-a redeschis, având un sediu nou, foarte modern, cu aparatură nouă și inovatoare și cu oameni minunați! Cine este Epsilon Galați și ce oferă? Despre asta am să vă vorbesc în rândurile următoare!

Epsilon Galați

Salonul Epsilon Galați s-a redescris într-un nou loc, mult mai mare, aducând totodată și noi tehnologii. Acum, îi puteți găsi pe strada Romană nr 129, vis-a-vis de Bănci. Salonul, vă oferă numeroase proceduri și tratamente cu tehnologii și aparate de ultimă generație, pentru a scurta timpul de tratament și rezultatele să apară mult mai rapid decât în cazul folosirii altor aparate.

Cu cine am fost la Epsilon Galați?

Ioana Pavel- www.ioanaspavel.ro

Gabriela Bratu- https://paginidezisinoapte.ro/

Mihaela Bolocan – https://bolocanmihaela.ro/

Andreea Eftimie – https://andreeaeftimiee.wordpress.com/

Cătălina Coman- https://portiadecitit.ro/

Sara Carvajal de Popa- https://www.sarapopa.com/

Cu această ocazie le-am întâlnit pentru prima dată pe fete și pot spune că le îndrăgesc foarte tare!

Proceduri pe care le puteți urma la  Epsilon Galați

 • CoolLifting
 • Mezoterapie cu Micro-ace
 • Microdermabraziune
 • Lumină pulsată SHR
 • Peeling chimic
 • Mf PostQuam
 • Radiofrecvență
 • Masaj facial
 • Vacuum
 • Împachetări
 • Electrostimulare
 • Cavitație
 • Presoterapie

Tratamente pe care le puteți urma la Epsilon Galați

Am avut de asemenea parte de o oră antrenantă de Pilates cu Aura Spînu de la One Gym pe care îi găsiți aici One GYM.

O prezentare a întregului sediu și a tuturor aparatelor realizată de Aurelia Bujeniță – un om minunat și foarte profesionist.

epsilon galați

Aceasta ne-a prezentat cu mare răbdare fiecare aparat și tehnologie în parte, ne-a explicat pentru ce și cum se folosește fiecare și a răspuns la toate întrebările.

Trebuie să rețineți faptul că odată cu un sediu nou, Epsilon Galați a venit și cu tehnologii noi, care ne ajută pe noi, femeile, dar și pe reprezentanții sexului masculin să ajungă la rezultatele dorite mult mai repede!

Am mai avut parte și de o prezentare de modă Atelierstudiodesgn-by loredana, realizată de modelele Anamaria Arghir, Claudia Bolboceanu, Andreea Elena Eftimie și Florentina Ionescu.

De asmenea, doamna psiholog Chronic a ținut o mică discuție despre ce implică procesul de slăbire din punctul de vedere al interiorului nostru. În principiu, ceea ce ne-a învățat doamna psiholog a fost faptul că, dacă te vezi frumoasa, dacă ai încredere că vei slăbi, o vei face. Pe când, dacă nu ești optimist, corpul va funcționa mai greu, deoarece totul pornește de la semnalele transmite de către creier. Bine de știu, greu de pus în aplicare. Dacă nu reușiți singuri, puteți apela cu încredere la doamna psiholog!

Mihaela Perja – hair stilist, Mirela Caburgan, make up artist și trainer la Vision Art ne-au fost alături pentru makeup-ul și coafurile modelelor.

Foto: Bogdan Palenciuc Foto-Film (+câteva fotografii personale).

Experiența mea la Epsilon Galați

În prima zi au avut reduceri 50% la absolut orice pachet dorit, prin urmare am ales și eu să încerc pentru prima dată ELECTROSTIMULARE- 8 ședințe.

Până pe 31 iulie mai au o ofertă: 30% reducere la orice pachet, așa că puteți profita de ea!

Salon Epsilon Galați are prețuri foarte bune și fără ofertă, așa că împreună cu reducerea de 30% veți avea parte de 4/8 ședințe de tratament la un preț foarte bun!

Am fost deja la prima ședință și vă pot spune că mi-a plăcut foarte mult amabilitatea fetelor, care doresc să te facă să te simți cât mai bine și să nu îți lipsească nimic. Întregul Salon arată foarte modern și este dotat cu tehnologie de ultimă generație.

Înainte de începerea ședințelor, am avut parte de un întreg consult- de la măsurarea oricărei regiuni necesare a corpului, cântărire și măsurare înălțime, până la întrebări legate de patologia de care aș suferi sau alte stări fiziologice (m-am simțit ca atunci când mi se făcea o anamneză :)) a fost ciudat deoarece de obicei eu o fac altora).

Ce presupune electrostimularea?

Dacă nu ai Contraindicații pentru electrostimulare, ședința va începe prin montarea electrozilor sub unele benzi care să țină electrozii la locul lor, în zonele corpului unde ai nevoie: brațe, abdomen, fese sau coapse. Poți alege doar o singură zonă sau toate zonele unde ai nevoie.

Înainte de prima ședință, toate zonele își vor fi consultate și vei fi informat unde ai cea mai mare nevoie de electrostimulare și de ce.

Prin electrostimulare, mușchii tăi se vor contracta intens și o ședință care în mod normal durează 30-45 de minute, echivalează cu câteva ore de fitness. Este de recomandat să faci 2-3 ședințe pe săptămână până obții rezultatul dorit, iar mai apoi să te întreții cu o ședință pe săptămână și să mănânci sănătos.

Prin electrostimulare vei slăbi ÎN CM, NU ÎN GREUTATE

Electrostimularea este folosită pentru remodelare corporală, dar nu numai:

 • slăbire în cm 
 • eliminarea celulitei 
 • tonifiere
 • creșterea fermității pielii
 • mărește masa musculară
 • ameliorează durerile de spate
 • stimulează mușchii atrofiați
 • aplicată pe abdoment îmbunătățește tranzitul intestinal
 • îmbunătățește circulația sanguină și oxigenarea țesuturilor
 • se eliberează serotonină,  cunoscută ca hormonul fericirii, exact ca în timpul exercițiilor fizice

Deci, electrostimularea nu este bună doar pentru remodelare corporală, dar și pentru starea de sănătate a ta.

Practic, electrostimularea face pentru tine totul. Pur și simpu stai întins pe masă 30-45 de minute și lucrezi mușchii. Este ca și cum ai merge la fitness pentru 4-5 ore de 2-3 ori pe săptămână și tragi din greu de greutăți și aparate- știm că ai fi astfel prea extenuată fizic și nu ar fi posibil.

Electrostimularea te ajută să ajungi la rezultatele dorite mult mai repede și poate fi combinată perfect cu exerciții fizice în restul zilelor când nu te duci la electrostimulare, dacă dorești să te menții. Să nu uităm că cele 3 mese regulate, ultima masă cel târziu la ora 18:00 și alimentele naturale sunt de bază în menținerea rezultatelor.

Mă bucur că am profitat de ofertă și abia aștept să văd rezultatele!

Recomand Epsilon Galați deoarece ofertă servicii de calitate, au prețuri foarte bune, personal amabil și care te întâmpinp cu căldură și un sediu care arată foarte bine!

Tu ce tratament ai alege dacă ai veni la Epsilon Galați?

 

 

 

Posibil să-ți placă și

5 comentarii

 1. eu ma oftic rau ca nu stau in galati la faza asta! m-am gandit mult daca sa iau un pachet de 8 sedinte, dar parca imi e peste mana sa fac braila-galati de 2-3 ori pe sapt. totusi, profesionalismul lor este vizibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *