Elemis – produse de îngrijire lux de la Adda Shop. Cremă de duș cu frangipani și peeling cu enzime din Papaya

La Galați Beauty Swap 3 am primit și 2 mostre de produse Elemis distribuitor Adda Shop. Nu vă pot explica cât de încântată am fost de acest lucru, deoarece din cauza prețului puțin ridicat nu îmi doream să fac o achiziție fără să testez produsele lor înainte. Elemis- produse de îngrijire lux, ne-au oferit spre testare o cremă de duș cu frangipani și un peeling cu enzime din Papaya.

Abia așteptam să le deschid și să le folosesc și nu m-au dezamăgit deloc!

Brand-ul Elemis a luat naștere acum 25 de ani în Marea Britanie, fiind numărul 1 în topul brand-urilor cu produse de îngrijire de lux în UK. Produsele lor s-au răspțndit rapid în întreaga lume și sunt iubite de foarte multe femei.

Dacă ai șansa să le folosești, merită să investești într-un așa brand.

Elemis are de asemenea și 4 principii după care se ghidează: rezultate reale, corecte, pure dovedite științific, ingredientele sunt bazate pe natură, noutăți științifice prin care să aducă noi produse care mai de care mai bune și o dezvoltare continuă pentru a întelege cât mai bine relația dintre natură și om.

Răsfăț cu Elemis Frangipani Monoi cremă de duș

Trebuie neapărat să vă spun de miros. Miroase extraordinar. Niciodată nu am simțit un miros mai frumos și mai plăcut în 23 de ani ai mei. Crează pur și simplu dependență.

Conține ca ingrediente active flori de Frangipani, Tahitian Monoi care este  un amestec tradițional de flori Tiare înmuiate în uleiul Coprah și ulei de cocos.

Frangipani este o floare exotică care a apărut de curând în cât mai multe produse de lux datorită mirosului său. Este cunoscută și pentru propietățile sale hidratante.

Produsul primit are 50 mL. Este o cremă de duș de lux, care are o consistență foarte foarte cremoasă. Face o spumă foarte delicată și cremoasă în același timp. Curăță perfect și lasă pielea hidratată după duș, cum nu o lasă alt produs de acest tip încercat de mine până acum.

Dușul este un moment de relaxare perfect. Acordă-ți timp să simți mirosul acestei creme de duș și vei fi mult mai relaxată decât de obicei.

elemis frangipani monoi shower cream

Produsul îl găsiți în cantitatea normală pe site-ul Adda Shop AICI. Este un produs minunat, trebuie să îl încercați!

Din aceeași gamă cu aceleași arome au și cremă pentru mâini , cremă pentru corp și ulei de corp.

Un ten mai frumos cu Elemis Papaya Enzyme Peel

elemis enzyme papaya peel

Aceasta este o cremă exfoliantă cu enzime din papaya.

Produsul meu are 15 mL- varianta mini, mostră.

Produsul are un miros delicat, de asemenea foarte frumos.

Mod de utilizare: pe fața curată, se aplică un strat fin de cremă exfoliantă și se lasă să se acționeze timp de 10-15 minute. Se curăță cu apă călduță.

Promite ca după utilizare tenul să fie mai luminos, ceea ce și face.

Toate știm că tenul nostru are nevoie și de exfoliere dacă vrem să fie catifelat și fără imperfecțiuni. Fie că folosim produse cu particule exfoliatoare sau exfolianți chimici, exfolierea trebuie să aiba loc o dată sau de 2 ori pe săptămțnă în funcție de ten.

Eu am folosit numeroase tipuri de exfoliante până acum însă acesta de la Elemis mi-a întrecut orice așteptări.

Produsul este foarte fin și în același timp oferă o exfoliere cu adevărat de succes. Ceea ce m-a uimit. Eram obișnuită cu particule abrazive destul de agresive sau cu agenți chimici.

După o singură utilizare tenul meu a rămas mai luminos și mai catifelat.

Ingrediente active:

– Papaya este fructul a cărui enzime sunt eficiente pe tenul acneic sau cu cicatrici post-acnee.

– Pineapple-ananasul este bogat în vitamina C și bromelain (o enzimă din ananas care înlătură celulele moarte de la suprafața pielii).

– Milk Protein- proteine din lapte pentru a ne oferi nutrienții necesari unei pieli mai hidratate și mai sănătoase.

– Vitamin B3 & E cu rol antioxidant și de îmbunătățire a aspectului pielii.

– Bladderwracks au algă marină brună bogată în substanțe minerale care hidratează.

– Papain este  o enzimă din fructul de papaya care are propietatea de a elimina celulele moarte aflate la suprafața pielii. Este foarte eficient pe cicatricile post-acnee- ceea ce este mai mult decât extraordinar pentru mine- și reducerea ridurilor fine. Are propietatea de a dizolva keratina.

Eu când l-am aplicat, înainte să îl las să acționeze 10-15 minute am masat puțin tenul. Rezultatele m-au încântat.

Cantiatea de 50 mL a produsului se găsește tot pe site-ul Adda Shop distribuitor oficial al brand-ului Elemis în România AICI.

Sper să pun mâna pe produsele în cantitate mare cât mai curând și să încerc și alte produse Elemis. Chiar dacă prețul este puțin mai mare, trebuie să ținem cont că este un brand de produse de îngrijire de lux, numărul 1 în Marea Britanie și că tenul nostru merită o îngrijire de excepție.

Pagina de facebook a brand-ului Elemis România: https://www.facebook.com/elemisaddashop/

Mai multe produse de calitate ale brand-ului Elemis pe www.adda-shop.ro

Tu ai folosit produse Elemis? Te încântă ideea de a le folosi? Eu le ador

 

 

Posibil să-ți placă și

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *