Douglas Naturals Mască hidratantă – părere

douglas

Nu acum mult timp am intrat în magazinul Douglas ( de obicei singurul lucru pentru care intram în Douglas era ca să îmi cumpăr balsamul de buze EOS) și am văzut câteva produse care erau la o reducere foarte bună. Prin urmare, am decis să testez și măștile lor din gama Naturals (bio) care erau la 5,5 lei de la 11 lei, iar acum vă voi vorbi despre Douglas Naturals Mască hidratantă.

Aveau în total un număr de 3 măști bio, iar eu am cumpărat câte una din fiecare, pentru a vedea ce fel sunt: pentru hidratare, pentru peeling și pentru regenerare. Toate 3 conțin și ulei de argan organic și sunt CRUELTY-FREE.

Douglas Naturals Mască hidratantă
douglas bio masca hidratanta

Această mască este alcătuită aproape integral din produse bio, ceea ce m-a făcut să îi ofer o mare încredere. De obicei, mă feresc de parfumurile artificiale, parabeni, petrolaum și alte substanțe pe care le-am menționat aici.

Ingrediente Douglas Naturals Mască hidratantă:

ingrediente douglas masca hidratanta

După cum puteți vedea, produsul este fabricat în Germania, are 10 ml și o valabilitate de 2 luni.

Utilizare.

Dintr-un pliculeț de mască, personal, pentru față și gât m-am putut da de 5 ori. Nu vă recomand să o deschideți și să o lăsați așa pentru mai mult de 2 săptămâni, deoarece deși termenul de valabilitate este de 2 luni, bacteriile nu țin cont de asta și se cantonează foarte ușor în pliculețul măștii.

După deschidere, am strâns-o bine și prins-o cu vreo 5 agrafe, ca să fiu sigură că este etanșă până la următoarea utilizare.

De obicei, am menținut masca pe față cam 20 de minute, iar mai apoi am clătit cu apă călduță.

Consistența măștii

 –este foarte cremoasă, ceea ce este și normal având în vedere că este o mască hidratantă. Ceea ce mi s-a părut că are cât de cât particular ( având în vedere ce măști am testat eu până acum) este că  pur și simplu îți intră în piele.. nu mai rămâne la suprafața pielii absolut deloc.

Când am utilizat-o pentru prima dată și m-am uitat după 10 minute în oglindă nu-mi venea să cred ca nu mai este deloc pe fața mea produs. La clătirea măștii însă, am observat cum excesul de produs a fost cu succes îndepărtat.

Ce efect a avut asupra tenului meu? ( tenul meu este unul mixt- gras în timpul zilei, uscat după spălare ) Vă voi lăsa o listă pro și contra, unde voi vorbi despre cum a simțit tenul meu masca, ce mi-a plăcut și ce nu.

           Pro

După utilizare, tenul meu a rămas foarte fin, nu a necesitat o rehidratare cu crema Yves Rocher Sebum Vegetal pe care o folosesc zi de zi.

Hidratarea a fost unformă, nu am avut reacții alergice precum mâncărime, senzație de arsură șamd.

Textura este una lejeră și nu îți face tenul să se simtă încărcat.

Întreaga zi tenul meu s-a simțit hidratat.

10 ml pot fi folosiți de aproximativ 5 ori. Am aplicat un strat mediu cu o pensulă pentru aplicarea măștilor, deoarece fiind hidratantă și intrând în piele, nu necesită o cantitate foarte mare de produs.

Ingredientele bio, obținute din culturi organice.

CRUELTY-FREE

Contra

  • mirosul

Mirosul nu a fost unul foarte puternic.. precum puteți vedea din ingrediente, nu conține parfum artifical, însă, personal, încerc să evit mirosurile cât de mult se poate, iar acesta, din cauza ingredientelor conținute, are un miros destul de pronunțat.

Poți sta cu masca fără nicio problemă pe față timp de 20 de minute, dar nu vei putea scăpa de mirosul măștii care aș spune că este delicat spre moderat.

O recomand?

Mă bucur foarte mult că am testat această mască, iar după 5 utilizări pot spune că merită cumpărată! Eu una am să mă duc din nou la Douglas să văd dacă o mai au.

Voi știați de ele? Le-ați testat?

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *