Descoperă echilibrul hidratării pielii cu produsele Barnangen Review

barnangen review

Bună!!

Astăzi o să vă vorbesc și eu despre produsele Barnangen Stockhlom primite spre testare de la www.buzzstore.ro. Știu că multe știți de aceste produse și că sunteți foarte încântate de ele, însă nu pot să nu vă spun și părerea mea despre produsele Barnangen Review

Am avut marele noroc să primesc și eu produse spre testare de la BuzzStore România.

Am primit o cutie cu produse Barnangen Stocklom care conținea următoarele produse:

 • un set de 3 produse Barnangen pentru piele sensibilă
 • un set SPA cu produse de baie și un calendar inspirat din filosofia Lagom
 • 3 seturi cadou cu cartolină, burete de baie și mostră de balsam de corp Barnangen pentru 3 prietene, care au și ajuns deja la ele și sunt foarte încântatebarnangen produse

Cine este Barnangen Stockholm?

Barnangen este un bine-cunoscut brand suedez, care există și bucură pielea oamenilor din Suedia de zeci de ani.

Toate produsele lor au fost create pentru a aduce în viziunea oamenilor o filosofie de viață, care reprezintă de fapt totul: Lagom.  Lagom este un simplu cuvânt suedez, care descrie un întreg stil de viață. Cel mai bun stil de viață pe care îl poate avea oricine: echilibrat și cu o stare de bine.

Practic, Lagom înseamnă:

 • nici prea mare, nici prea mic
 • nici prea rapid, nici prea încet
 • nici prea mult, nici prea puțin
 • nici prea urban, nici prea rural
 • nici prea gitat, nici prea linștit
 • Înseamnă- ECHILIBRAT, că lucrurile sunt exact așa cum trebuie.

Ei s-au lansat pentru prima dată cu un săpun cu formula Cold Cream (de care o să vă vorbesc mai jos) în anul 1873 și de atunci oferă produse minunate de îngrijire a pielii.

După cum am spus, eu am primit produse pentru piele sensibilă. O să vi le prezint câte unul pe rând.

O să încep cu produsul care mie îmi place cel mai mult:

Balsam de corp All Over Rescue Barnangen Review

balsam de corp all over rescue barnangen review

Produsul acesta pur și simplu face minuni! Îl ador!

Produsul are o textură mai groasă, dar și cremoasă în același timp!! Intră imediat în piele și nu lasă deloc o peliculă grasă. Te poți îmbrăca imediat cu orice haină dorești. Ceea ce pe mine m-a uimit! Să nu uităm de miros care este absolut divin fără a fi strident! Cele care mă urmăriți, știți că parfumul în cantități mari în produsele de îngrijire nu îmi place, însă produsele Barnangen au cantitatea de parfum perfectă!

Hidratarea ține mai mult de o zi, chiar și după duș, mai ales dacă folosești crema lor de duș. Pielea se simte fină, catifelată și reîmprospătată! 

Conține printre altele si un ingredient numit Cold Cream.

Ce este Cold Cream?

Aceasta conține Cold Cream – care este un produs existent de foarte mult timp în produsele de îngrijire, însă de care puțină lume știe. Cold Cream conține apă și acizi grași. inclusiv miere de albine, care hidratează profund pielea și înlătură foarte bine machiajul! Produsul a fost inventat în anul 1857 de către Galen, un fizician din Grecia.

O să cumpăr acest produs iar și iar, cu siguranță!

Loțiune de corp Sensitive pentru piele sensibilă Barnangen Review

lotiune de corp sensitive barnangen review

Această loțiune din gama Sensitive conține un ingredient a cărei existență într-un produs de îngrijire m-a uimit: Elderflower sau mai exact, flori de soc, alături de 5% Cold Cream.

Și pentru că am fost uimită să văd că există așa ceva într-un produs de îngrijire, am vrut să descopăr mai multe despre el. Am aflat că în Suedia acest ingredient este celebru și folosit de foarte mult timp.  Acest ingredient este folosit mai ales pentru mirosul lui absolut fermecător și pentru propietatea de a reîmpropăta pielea- sunt bogate în polifenoli care sunt niște antioxidanți!

Din ce puteți observa, Cold Cream este un ingredient de bază în toate produsele lor, motiv pentru care pielea rămâne fină și profund hidratată, indiferent că folosiți gelul de duș sau balsamul de corp Cold cream!

Textura loțiunii de corp este una cremoasă, datorită ingredientului Cold Cream! Oferă o hidratare profundă și de durată. Mirosul de flori de soc este superb și persistă ORE după aplicare!

lotiune de corp sensitive barnangen

Produsul intră imediat în piele și de asemenea lasă o senzație foarte plăcut și pielea nu este grasă după aplicare!

https://www.youtube.com/watch?v=79JHtIrlZyw

 

Gelul de duș Sensitive pentru piele sensibilă Barnangen Review

Gelul de duș curăță delicat și complet pielea! O lasă hidratată și fină, chiar în lipsa aplicării loțiunii de corp de care am vorbit mai sus. Secretul acestui lucru? Faptul că până și gelul de duș conține 5% Cold Cream alături de ingredientul specific gamei, folosit pentru miros: Elderflower sau Flori de soc.

Textura lui este de asemenea cremoasă și miroase la fel de bine ca loțiunea de mai sus!

gel de dus sensitive barnangen review

Ce îmi place foarte mult la acest produs este sistemul de folosire- nu este nevoie să te chinui cu desfacerea și înfiletarea unui dop- apeși pe capac și se deschide, lăsând o cantitate necesară de produs să iasă spre utilizare.

În poza de mai jos puteți vedea și setul SPA primit.

Toate cele 3 produse au un miros minunat, fără a fi strident, care persistă! Hidratarea este de lungă durată și profundă. Am ce să reproșez acestor produse când vine vorba de calitatea lor? Cu siguranță, nu! Un singur lucru am de adăugat: ultimii pe lista balsamului de corp și loțiunii sunt 2 parabeni, însă având în vedere că sunt în cantiate infimă, sunt acceptați de către mine. Nu puteam să nu menționez de ei, atâta timp cât în articolele anterioare am menționat că încerc să îi evit.

Produsele se pot găsi în acest moment în magazinele DM și supermarketurile Carrefour LA REDUCERE!

Mai multe detalii găsiți pe: www.barnangen.ro.

Dacă doriți să știți mai multe despre campanie: www.buzzstore.ro

Le recomand și cu siguranță o să le cumpăr din nou!

Vouă cât de mult vă plac aceste produse?

Posibil să-ți placă și

13 comentarii

  1. Bună!
   Contraindicațiile dpdv al susbtanțelor depinde strict de fiecare persoană în parte- precum ai spus, pot exista alergii la diverse substanțe, dar trebuie știi care este aceea. Dacă te ajută, pot face o poză ingredientelor ca să vezi exact ce conține.

   Mulțumesc și eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *