Deschidere Confident- Concept Store Brăila

confident

A trecut ceva timp de la deschiderea acestui magazin în Brăila, mai exact, deschiderea a avut loc pe 7 martie pentru cei din Social Media și pe 9 martie pentru întregul public. Deși vin târziu cu acest articol, sper să vă facă plăcere, deoarece o să vă arăt câteva articole vestimentare foarte frumoase.

Vă spun sincer că sfera mea de specialitate ca să zic așa, nu este partea de modă. Nu consider că știu cum să combin hainele și accesoriile sau că mă îmbrac potrivit, la momentul potrivit. Însă, vă pot spune că îmi place foarte mult să am o varietate de articole vestimentare și accesorii, că îmi place să încerc mai multe moduri de a le combina și să învăț continuu din greșeli sau de la cei specializați pe așa ceva.

Am dorit să fiu prezentă la acest eveniment deoarece îmi place să văd tot ce e nou și frumos, dar mai ales unic. Cel mai important: totul vine de la designeri români.

Confident Concept Store Brăila

Ce este Confident Concept Store Brăila?

Este un loc unde puteți găsi colecțiile vestimentare și nu numai, a 30 de designeri români. Un loc elegant, frumos, spațios și perfect pentru relaxare.

Veți putea găsi atât haine- rochii, pantaloni, fuste ,sacouri, cămăși, salopete tricouri, trench-uri, paltoane și nu numai, cât și încălțăminte, genți, ochelari, ceasuri și eșarfe. Totul creat de designeri români.

Confident Concept Store a fost creat din dragoste pentru stil și fashion, dar și din dorința de a aduce aproape femeilor din această zonă a țării, creațiile deisgnerilor români. Să nu uităm că este singurul loc de acest tip din zonă.

Fondatoarea este Ana Maria Păuna și pe această cale doresc să îi mulțumesc că a adus un așa minunat loc și concept în zona Galați-Brăila.

Desigur, prin faptul că accesoriile și hainele nu sunt de duzină cum s-ar spune, că nu le puteți găsi oriunde și că nu sunt create în loturi numeroase, magazinul se adresează femeilor cu venituri să spunem medii și mari. Însă, părerea mea este că merită să facem un sacrificiu din când în când, și să ieșim pe stradă sau la muncă cu încredere, purtând un articol vestimentar sau un accesoriu unic și cu stil.

Puteți găsi aici haine din toate stilurile vestimentare, deci nu puteți veni și să nu găsiți ceva pe plac.

Eu am probat o bluză cu umerii goi, o pereche de pantaloni și un sacou marca Monarh Design de care m-am îndrăgostit pe loc.

Puteți găsi articole de la: Laura Ciobanu, Monarh Design, Izabela Mandoiu, Baden 11, Editha Lupea, Studio Cabal, Maestoso, Gemelli, Lemnia, Fandacsia, Părinți Urbani, Blah Blah Gang, The Black Sheep. Loc de cinste au și designerii din plan local, printre care: Luna Morgaciova, Livia B și Florentina Giol.

Personal, o să fiu subiectivă și am să vă spun că m-am îndrăgostit de hainele de la Monarh Design, așa cum v-am spus și mai sus. Sunt perfecte pentru stilul meu. Elegante, rafinate și superbe. Am probat câteva și îmi veneau perfect. Am să revin să iau câte ceva la momentul potrivit, cu siguranță.

La eveniment am purtat o rochie Poema și niște pantofi cu toc din piele naturală. Am ales o rochie peste genunchi, fără decolteu și cu mânecă lungă, deoarece este tipul de rochie care mă face să am încredere în mine.

Am să vă las câteva poze cu câteva creații ale designerilor:

monarh design
Monarh Design

monarh design
Monarh Design
Monarh Design
laura ciobanu
Laura Ciobanu
malluce
Malluce
maestoso
Maestoso
florentina giol
Floretina Giol
Sibo Creative

Aici puteți găsi o familie. Niște fete minunate care vă vor fi alături și niște articole cu stil, cu care nu puteți da greș.

Aici sunt eu împreună cu minunata mea prietenă Ioana, care deține blogul Ioana Pavel și cu superbele Larisa Raicu, Maria Cristina Stan și Ana Maria Păuna.

Cum a fost evenimentul pentru mine?

A fost pentru prima dată când am participat la un astfel de eveniment și m-am simțit extraordinar.

Larisa și Cristina au fost 2 gazde minunate, foarte frumos îmbrăcate și foarte comunicative și primitoare, iar Ana Maria Păuna a fost de asemenea încântătoare!

Am reușit să vorbesc cu fetele, să îmi expun părerile, să dau un interviu, să mă întâlnesc cu fetele din sfera blogului gălățean și brăilean, să cunosc oameni noi și să văd niște haine de la care nici acum nu mi-am luat gândul.

Am câștigat și la tombola Yves Rocher ceea ce m-a făcut foarte fericită și am plecat acasă nu niște amintiri și poze foarte frumoase, și cu noi prietenii legate.

Parteneri: Domeniile Urlati, Yves Rocher, Elite Gym, Porolissum, Gerovital, Avon, Haha Foto
Locatie: Confident Concept Store – Soseaua Buzaului, Nr. 9, etaj 2.
Contact: office@confidentstore.ro; 0786 349 247

Cum vi se par creațiile designerilor români?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *