Debonaire.ro Locul perfect pentru achiziția de produse Gourmet sau coșuri cadou

Despre acest subiect am să vă spun destule. Cei de la Debonaire ne-au fost alături la Danube Bloggers Meet și ne-au oferit în dar mai multe produse. Sincer să vă spun, am fost foarte mirată de calitatea produselor și vă invit să vedeți mai jos la ce mă refer!

În primul rând, vreau să vă informez că până acum produsele de pe site-ul lor puteau fi comandate de firme pentru a oferi cadou de diferite ocazii, angajaților, produse de calitate. Acum, și persoanele fizice au șansa de a comanda individual produsele lor. Vă asigur că este o veste foarte bună, deoarece prețurile sunt foarte bune, iar produsele Gourmet sunt delicioase.

Puteți alege să faceți cadouri de diferite ocazii rudelor voastre. Poate că acum în această perioadă este mai greu, dar nu strică să dați o comandă cu livrare surpriză la ei acasă, nu? Coșurile cadou pregătite de cei de la Debonaire conțin produse de calitate și puteți alege dacă doriți produse românești sau internaționale! Nu mai spun că aveți o opțiune și pentru copii!

Debonaire.ro- produse Gourmet de calitate

Mă așteptam la orice, dar nu la niște dulciuri atât de bune. O să vă asigurați și voi după ce le vedeți că sunt perfecte pentru a te răsfăța sau a le oferi cadou!

Aleg să încep cu preferatele mele și anume:

Macarons cu cremă căpșuni Cuorenero- debonaire.ro

macarons debonaire

Este evident de ce ocupă locul 1 în topul preferințelor, nu? Nu am mâncat multe macarons la viața mea sincer, mai ales de o calitate superioară, dar acestea m-au convins că își merită locul mult lăudat în societate!

Este un desert rafinat, elegant, de ce nu luxurios, care merită savurat cu fiecare înghițitură.

În cazul meu, au aromă de căpșuni, sunt făcute din făină de migdale, nu au gluten și mai sunt și fabricate în Italia. Au fost crocante și în același timp, pufoase. Vin și într-un ambalaj care le oferă protecție. Nu mai are rost să spun cât de mult mi-au plăcut la gust, că știți asta deja! Pur și simplu, le ador!
debonaire macarons

Trufe afine Spring PURE – debonaire.ro

trufe afine debonaire

Deja le-ai văzut și tu cum arată.. mai are rost să zic eu ceva? Aceste trufe au fost ceva total nou pentru mine. Sunt acoperite cu această pudră roz de afine, iar ele în interior au un fel de ciocolată, dar și afine în același timp. Special la ele este faptul că, în momentul în care le servești, mai întâi simți gustul ușor acru al afinelor, iar mai apoi simți ciocolata din interior.

Este o combinație extraordinară, la care nu m-aș fi gândit în felul acesta și pe care nu am mai testat-o vreodată! Îmi place extrem de mult și mi-e milă să le mănânc, ca să nu le termin!

Trufe din ciocolată belgiană premium cu cremă de afine și pudră din fructe uscate Pure Chocolate Letonia, 120g.

Praline asortate ciocolata neagra La FLAMBEE Emoti- debonaire.ro

Aproape fiecare bomboană din această cutie a avut o umplutură și un gust diferit. Rafinate, foarte bune, cu ingrediente de o calitate superioară, cu modele atractive (că să fim sinceri, și asta contează uneori mai mult decât vrem să o recunoaștem), aceste praline sunt perfecte pentru a îți îmbunătăți ziua. O să înțelegeți din poze de ce spun asta. Vă las link direct către ele!

Rulouri cu cremă de ciocolată neagră Tuiles Maison d’Or- debonaire.ro

Acestea sunt niște rulouri cu ciocolată care îmi amintesc de produsele ălea de le consumam noi când eram mici.. Nu erau la fel de bune, dar asemănătoare. Motiv pentru care, au fost primele pe care le-am consumat! Gustul ciocolatei a arătat o calitate evidentă superioară a produsului și a fost un deliciu! Le-am mâncat aproape imediat pe toate! Recomand să testați aceste rulouri cu ciocolată neagră, dacă vă place acest tip de ciocolată!

Biscuiți unt și caramel La Mere Poulard- debonaire.ro

Acești biscuți din Franța au fost de asemenea o revelație a dulciurilor pentru mine. Gustul de unt și caramel pur și simplu dau un anume rafinament produsului. Biscuiții sunt fragezi și merg consumați perfect dimineața la cafea! De asemenea, sunt 2 pachete de biscuiți înăuntru, deci la nevoie, când sunteți pe fugă, puteți lua unul cu voi!

Colomba crustă de ciocolata

Este un produs total nou pentru mine. Cu 100% unt și caracteristic sărbătorilor Pascale din Italia, acest produs m-a făcut să cunosc o altă latură a patiseriei. Acesta este în crustă de ciocolată cu lapte Colomba Ore Liete Perugia Italia, cu tradiție din 1907, lucru care mi s-a părut important de menționat. Nici denumirea de Colomba nu o știam până acum!

Pe viitor, sigur veți mai putea găsi la cei de la Debonaire coșuri/cutii cadou inclusiv cu produse cosmetice, pe care firmele le pot oferi cadou angajaților, precum următoarele:

Mai are rost să spun ce superbă e cutia? Nu cred.. că vedeți și voi deja.

Aceasta a conținut pralinele cu ciocolată neagră, o spumă de curățare Evoluderm, un ulei de corp cu unt de karite Evoluderm și o mască hidratantă pentru față Evoluderm.

 

Evoluderm- spumă de curățare

Este un produs care curăță machiajul foarte bine, lasă tenul curat, neted și fără impurități. O folosesc când am machiaje mai grele sau complexe pe ten.

Evoluderm- mască hidratantă pentru ten


Am folosit-o și chiar lasă tenul hidratat! Îmi place că este la tub și că are o textură cremoasă, care se simte lejer pe ten. Conține și ulei de argan!

Evoluderm Ulei de corp și păr cu unt de karite

L-am folosit momentan doar o singură dată pe ten. Lasă pielea hidratată, intră relativ repede în piele și miroase plăcut! Îmi place că are acele particule prin el.

Voi știați de cei de la Debonaire? Ce produse Gourmet vă atrage să testați de Paște?

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *